Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бръмчащ звук от адаптер

Featured Replies

Здравейте.

Имам лаптоп "Asus x301a"  и го ползвам в повечето случай без патерия само на адаптер (зарядно). 

Миналата вечер докато работеше се изключи, светлиният сигнал на адаптера огасна и при повторно пускане започна да се чува "жужащ" звук идващ от самият адаптера (не съм го чувал преди) в последствие звука стихва но е силен първите 10 секунди след включването на адаптера във ЕЛ мрежа (контакта).

Силно се съмнявам ,че скоро ще имам нужда от ново  зарядно (адаптер).

Нямам особено големи познания в тази област така че ще съм благодарен ако някой ме насочи какви характеристики да следя при закупуване на ново зарядно (волтаж,марка..прочие)

П.С. Изрових адаптер от стар мой компютър (прилагам снимка)  , както вече казах не разбирам много от тези неща..... 

22471536_1463788337035385_275886863_n.jpg

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

не съм убеден ,че мога да открия същият модел

не знам дали проблема е в кабела, на пръв поглед не изглежда повреден,разяден усукан 

преди 44 минути, nihil написа:

не съм убеден ,че мога да открия същият модел

не знам дали проблема е в кабела, на пръв поглед не изглежда повреден,разяден усукан 

Ако си от Плевен бих те пратил при човек, който ще ти го ремонтира.

Заминал е кондензатор и e загубил мощност, сега свири някоя намотка и е въпрос на време да изгори. Ремонтируемо е,  намери си техник, на, който му се занимава да ти го оправи.

Относно този от снимката, би трявало да сработи, сравни му буксата, иначе като показатели дори е добре. Увери се преди да го порбваш, че е изправен, измери му напрежението, което подава, най-добре.

• Автор

Благодаря на всички включили се , надявам се проблема да е от адаптера..днес на 2-пъти отново спря и евентуално ми изгасна и лаптопа. Явно се случва на определен интервал от време!? Забелязах също ,че ако ровя в интернет,гледам видеа или прочие няма проблем......,но ако реша да пусна игра starcraft,world of warcraft например .... след 10-на минути спира. Не знам как да си го обясня?? Предполагам за игрите се изисква повече мощност от хардуера и това натоварване спира ,и без това вече повреденият адаптер!?

Няма значение, ще опитам със наличното от снимката...надявам се всичко да мине добре.

Благодаря още веднъж за съветите!

Редактирано от nihil (преглед на промените)

Е как да си го обясниш, кляка под товар адаптора и сработва защита, хубаво е да престанеш да го ползваш, защото ще повредиш и лаптопа така, ако вече не е станало това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.