Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри за телефон помагащи за учене на Английски език

Featured Replies

Здравейте! Освен ученето от учебници бих искал да изучавам английския и по малко по-забавен  начин. Много приятели ми казват "Аз научих този език от игри". Препоръчайте ми някоя забавна и интересна игра за Android, която може да ми помогне да научавам по нещичко. :)

Няма такива. Сядаш си на г---за и УЧИШ. Колко пъти трябва да се обяснява!

Rosetta stone

преди 8 часа, MrSexobeat94 написа:

Много приятели ми казват "Аз научих този език от игри".

Имали са предвид играейки игри с английски интерфейс

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

на 10/24/2017 в 23:01, Емил Костов написа:

Няма такива.

Е що? :D В първи клас имах английски и едвам едвам научих нещо. След това до пети клас нямахме въобще в програмата, ама за сметка на това се спуках от гледане на cartoon network и въобще филми на английски език, и полека-лека асимилирах нещата. От пети клас нагоре само 6 по английски. :D Не, че не става, даже напротив, но съм съгласен, че се иска все нещо на горния етаж.

преди 10 минути, hudyr написа:

Е що? :D В първи клас имах английски и едвам едвам научих нещо. След това до пети клас нямахме въобще в програмата, ама за сметка на това се спуках от гледане на cartoon network и въобще филми на английски език, и полека-лека асимилирах нещата. От пети клас нагоре само 6 по английски. :D Не, че не става, даже напротив, но съм съгласен, че се иска все нещо на горния етаж.

Не искам да споря. Английски може да се научи от игра ако ти се налага да комуникираш или да пишеш с англоговорящ ( навремето на мен ми се налагаше да правя това, защото играехме Diablo2, а преди това Baldurs Gate). Така от гледане или от слушане нищо няма да се научи. Всеки да си прецени сам.

Не знам за такива игри ,но мога да ти препоръчам платформата   Memrise Правиш една регистрация ,и слагаш слушалките. Метода на учете е много интересен ,защото хем пишеш ,хем слушаш ,хем по картинки избираш значението на думата. Има апликация за телефон ,обаче там не може да се избере за роден език български и не става .. Така че през браузъра. След като се логнеш ,кликваш на бутона Courses  ,и там избираш първо роден език ,след това какъв език искаш да учиш. За учене на думи това съм го признал ,обаче за граматиката си трябват уроци според мен .

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

преди 43 минути, KiriL Cox написа:

...

Rosetta Stone е точно на същия принцип, като разпознава и реч, като по този начин могат да се градят говорни навици.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 9 минути, ExaFlop написа:

Rosetta Stone

А има ли много български курсове ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.