Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за конфигурация

Featured Replies

преди 12 минути, Радослав Матев написа:

Няма голяма консумация, не е в това въпроса, но захранването ново струва под 30 лв за 450 вата - смяташ ли, че пуска хубави напрежения и не убива компонентите? Аз не бих го ползвал, ако имам възможност да го сменя. Освен това кой знае колко годишно е. За 50 лв. се намира https://www.emag.bg/zahranvasht-blok-deepcool-de480-480w-dp-de480-bk/pd/D3X0DNBBM/ и си решава проблемите.

Като си нямаш особено понятие по-добре не пиши. 

Ти освен това да повтаряш друго знаеш ли? Или целта ти е да се заяждаш, без да казваш нищо смислено или да помагаш в темата, само и само защото не е станало на твоето. На 12 години ли си или по-малко?

• Автор

Ами имам цд/двд на ХП. По-нататък ще сменя и с някакво марково захранване да съм сигурен поне , че няма да имам проблеми.

От видеото съм доволен играя цс го на 140 фпс което е супер за мен , като почти не играя игри. Само да попитам процесора ми кое поколение е ,че не ги разбирам и как се води най точно ? извинявам се за смешния въпрос. Благодарности на всички отново

Второ поколение се води, 2011 година

https://ark.intel.com/products/52207/Intel-Core-i5-2400-Processor-6M-Cache-up-to-3_40-GHz

Напълно адекватен процесор на интел с 4 ядра, дори и за съвременни игри и приложения.

преди 29 минути, Радослав Матев написа:

Ти освен това да повтаряш друго знаеш ли? Или целта ти е да се заяждаш, без да казваш нищо смислено или да помагаш в темата, само и само защото не е станало на твоето. На 12 години ли си или по-малко?

Ето ти другото и не пиши повече, че стана смешен. Караш ме да си разглобявам компютъра и понеже нищо не разбирам, да се чудя как да го сглобя после :) . Ето ти захранването, което е като неговото, на 10 години е, работи и си пее, компютърът е с косумация след захранването (ако знаеш какво означава това ;) ) 150 вата. Държи си волтажите под товар без да излиза от стандартите, като не пада под 11.85 на +12, изобщо отклоненията са 2%, което си е перфектно.

ATHrvfwka0_sredna.jpg

преди 50 минути, Радослав Матев написа:

Няма голяма консумация, не е в това въпроса, но захранването ново струва под 30 лв за 450 вата - смяташ ли, че пуска хубави напрежения и не убива компонентите? Аз не бих го ползвал, ако имам възможност да го сменя. Освен това кой знае колко годишно е. За 50 лв. се намира https://www.emag.bg/zahranvasht-blok-deepcool-de480-480w-dp-de480-bk/pd/D3X0DNBBM/ и си решава проблемите.

Не зная какви са ви познанията относно хардуера, виждам че тук останаха хора с големи претенции. Този захранващ модул определено не си заслужава покупката и още повече точно от Емаг.Ако се наложи да ползва гаранция ще остане доста време без захранване, докато чака отговор от румънците.

Лошо няма, както казах, аз не бих рискувал с такова захранване, реално може още 10 години да изкара, но не е от качествените.

преди 8 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Не зная какви са ви познанията относно хардуера, виждам че тук останаха хора с големи претенции. Този захранващ модул определено не си заслужава покупката и още повече точно от Емаг.Ако се наложи да ползва гаранция ще остане доста време без захранване, докато чака отговор от румънците.

Има и по-хубави, спор няма. Не съм казал, че трябва от ЕМАГ да пазари, просто този линк ми беше най-лесен да дам като пример за по-добро захранване и на сносна цена.

Редактирано от Радослав Матев (преглед на промените)

преди 14 минути, Радослав Матев написа:

Лошо няма, както казах, аз не бих рискувал с такова захранване, реално може още 10 години да изкара, но не е от качествените.

Има и по-хубави, спор няма. Не съм казал, че трябва от ЕМАГ да пазари, просто този линк ми беше най-лесен да дам като пример за по-добро захранване и на сносна цена.

И кое му е доброто, като вътре е същото като Трендсоника на човека? Ай, почивай!

Неговото си му е достатъчно и не е нужно за тая 20ватова картичка, която дърпа колкото едно ДВД да го набутваш за друго същото ;) .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.