Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USB Flashdrive 3.0 с производителност като на USB 2.0

Featured Replies

Също зависи и колко цикъла има направени на нея (колко активно е използвана за запис)

• 2 седмици по-късно...
на 26.10.2017 г. в 10:16, Радослав Матев написа:

@bigiadri какви са тези глупости, дето ги пишеш, какво ще се пръсне? Все едно трансфера на SSD дисковете или RAM паметта, където е в пъти по-бърз да се пръска или да дава грешки постоянно?

До автора - какъв е точния модел на тази флашка, какъв капацитет е и как е форматирана на каква файлова система?

Ако е това, скоростта е нормална:

http://download.p4c.philips.com/files/f/fm16fd75b_10/fm16fd75b_10_pss_.pdf

• Transfer rate: reads max 120MB/s, което като го разделим на 8 се получава 15 мегабайта скорост на четене.

Понеже все ми казваш да не пиша за неща, от които си нямам понятие- обясни ми ги тия сметки "делено на 8". Слагам тестове на USB 3.0 флашка, хем да ми обясниш какво да деля, хем човекът да види какви трябва да са скоростите, тествал съм с различни програми на два лаптопа, но данните са еднакви- да речем около R140/W40.

SanD-32GB-test-4Zmtyye7.jpg

Сетих се и още как биха се видяли скоростите на флашката- от хард САТА2 5400 об към флашката и обратно, формат ФАТ32. Просто ти е скапана флашката, а и не си купувайте под 32ГБ. Данните са същите като при бенчовете- 140/40. Ето шота:

SanD-W-test5oorJEU.jpg

преди 15 часа, ceci80 написа:

Сетих се и още как биха се видяли скоростите на флашката- от хард САТА2 5400 об към флашката и обратно, формат ФАТ32. Просто ти е скапана флашката, а и не си купувайте под 32ГБ. Данните са същите като при бенчовете- 140/40. Ето шота:

Това ли е въпросната флашка ?

l_21755388_004.jpg

Интересното при този модел е, че дори 16 GB версията пише/чете със подобни скорости. Мисля да си поръчам и аз една бройка.

преди 9 часа, techmaniac написа:

Това ли е въпросната флашка ?

l_21755388_004.jpg

Интересното при този модел е, че дори 16 GB версията пише/чете със подобни скорости. Мисля да си поръчам и аз една бройка.

Не е тази, а е SanDisk Dual USB 32Gb. И двете са боклук, а и не взимай 16ГБ, защото са много бавни. Единствено мога да ти препоръчам биваща 16ка- ADATA UE700. 

Тези също не са лоши, но 16ката е по- бавна: https://www.emag.bg/usb-pameti/brand/lexar/c

Редактирано от ceci80 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.