Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Добър интернет доставчик в София, Люлин 10

Featured Replies

Здравейте, търси се доставчик на поне 100MBps (за предпочитане оптика; силно желателно е комбинирана с телевизия) за посочения район. Конкретика - на ул. Майски ден.
Моля, не пускайте данни от търсачките!
Искам инфо от позващи в района и'нет услуги.

За София най доброто за TV и Net са VIVACOM, Mtel. Относно оптиката на VIVACOM за тази улица я дават до 100MBps. А за Mtel дали имат оптика на тази улица можеш да се обадиш по тел. и да попиташ. 

преди 1 час, ExaFlop написа:

Здравейте, търси се доставчик на поне 100MBps (за предпочитане оптика; силно желателно е комбинирана с телевизия) за посочения район. Конкретика - на ул. Майски ден.
Моля, не пускайте данни от търсачките!
Искам инфо от позващи в района и'нет услуги.

Редактирано от PigManu (преглед на промените)

Powernet. От 2010 ползвам услугите на този доставчик и съм доволен. Имат денонощно оператори ,на които може човек да се обади при проблем. В общи линии рядко имам проблем с нета ,но когато възникне такъв го отстраняват бързо. Проблеми възникват предимно при буря ,такива неща като да е много слаб нета или ту да го има ,ту да го няма с тази компания не помня да са ми се случвали. Доволен съм като цяло и препоръчвам! 

Ох, забравих да спомена за цената на услугата: 100mbps за 25лв на месец. 

• Автор
преди 1 час, ExaFlop написа:

на ул. Майски ден

Цитат

Нет1 имат точно отсреща покритие но не и при мен

Няк'ва такава ситуация има в района (през улицата и не щат). Затова и съм конкретизирал.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 16 минути, ExaFlop написа:

Няк'ва такава ситуация има в района. Затова и съм конкретизирал.

Добре ами Виваком Мтел няма ли при теб. Виваком дава на тази улица Maйски ден 13а че има покритие или случая е като с Нет1 

• Автор
преди 23 минути, PigManu написа:

Добре ами Виваком Мтел няма ли при теб. Виваком дава на тази улица Maйски ден 13а че има покритие или случая е като с Нет1 

Извинявай, ама задаваш меко казано г...въпрос. Как смяташ - дали не ще да съм проверил големите? И ако имаше възможност щяйх да пускам тема?

Powernet по уеб иинфо имат покритие. Остава да кажат и че ще дойдат да пуснат...

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 30 минути, ExaFlop написа:

не

Баси улицата:speak:

преди 30 минути, ExaFlop написа:

Извинявай, ама задаваш меко казано г...въпрос. Как смяташ - дали не ще да съм проверил големите? И ако имаше възможност щяйх да пускам тема?

Powernet по уеб иинфо имат покритие. Остава да кажат и че ще дойдат да пуснат...

Откъде да знам може от вчера да си в София и да не си в час. Малките Големите, не си написал никъде че за еди кои си достафчици си проверил. Опитах да  помогна. Щом ти изглежда глупаво Сорка че ти загубих от "ценното време"   

Колкото и да се държи човек нормално и да иска да помогне, такива кат тебе се изсе.рат на метеното меко казано Аре кере маневра.

Защо не пробваш булсатком сто процента там ще имат оптика а нали знаеш , че тяхната оптика в момента  е най-добрата в БГ .

• Автор
преди 2 часа, Staseka7777 написа:

С такова отношение не се надявай на помощ...

Кое точно на отношението ми не ти хареса? Да не говорим, че коментарът ти е за кошчето?

• 2 седмици по-късно...

Доставчик: Bulsatcom

Оптика:  100Mbps - Неограничен за 10 лв. на месец без промоция. Има промоции.

http://lan.start.bg/

Реален опит от мен:  speedtest.usa  Download: 98 Mbps.  Upload: 98Mbps. Ping: 214.

За реален IP адрес допълнително в офисите на Bulsatcom.

Цитат

kalansuv

Звучи примамливо.нo не виждам такава  цена на сайта на Булсатком.

Цитат

Не ми се сканира касова бележка за предплатен интернет и сателитна телевизия. Ако имаш желание и възможност, то се разходи до офис на Булсатком. Сега ще проверя интернет сайта им. Не ми се сканира рекламната брошура на Булсатком.

http://www.bulsat.com/internet.php

Цитат

БУЛСАТКОМ ВИ ПРЕДЛАГА ВИСОКОСКОРОСТЕН ОПТИЧЕН ИНТЕРНЕТ ГАРАНТИРАЩ НАДЕЖДНА, СИГУРНА И ПОСТОЯННА ВРЪЗКА

Разнообразие от абонаментни планове, изключително конкурентни на пазара подходящи, както за домакинства/физически лица/, така и за малък и среден бизнес: АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ

• Високоскоростен оптичен интернет достъп без ограничение на трафика.
  • Получавате безплатен реален IP адрес, който Ви дава възможност за: конферентни разговори,видео наблюдение,охранителни камери и др.
  • Пакетни отстъпки - при ползване на две услуги - Оптичен интернет и Цифрова ТВ.
  • Възможност за временно спиране на достъпа до услугата.
  • Услугата Оптичен интернет от Булсатком е вече достъпна в домовете на 900 хиляди домакинства.

ОПТИЧЕН ИНТЕРНЕТ

Цитат

Пакетни отстъпки - при ползване на две услуги - Оптичен интернет и Цифрова ТВ.

Цитат

Не зная от колко време не е обновявана информацията и ценовата листа в сайта на Булсатком.

Реалните цени за оптичен интернет са мойте написани стойности.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.