Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказки за Лека Нощ

Featured Replies

преди 11 минути, _sirena_ написа:

да си яздя в темата .

Яздиш ти калъфката ама.Егеом,пак обяснителен режим.Тоя път няма те разпечатвам,стига,нале го направих,няма мине номера.Че го изтрият.Обичаш се въртят интриги около теб.Ае Мимс,кога че се самоизтриеш и спреш се правиш на маймун по форумете,а? Родителите ти зная ле кви ги вършиш в нета. Безсрамен трол.Тука секс и еротика йок.Прибери шпагата и дерзай. И не подпичкосвай веселия роджър,отнесе лопатата зарад тебе.Бегом към кв.Болярово,че те търсят.Пак обърка форома.Откачен КамБАНнел ей.АМУХАХАХАХАХАХАХАХА

• Отговори 3,4k
  • Прегледи 183,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Финансов директор на форума

• кристализация като шише мастика   в хладилника  спирт и анасон туй то по кристлизацията на съзнанието  едното такова замръзнало ....

• по интуиция     да речем че си набор 80 https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Публикувани изображения

• Автор
преди 13 минути, banned IP написа:

Яздиш ти калъфката ама.Егеом,пак обяснителен режим.Тоя път няма те разпечатвам,стига,нале го направих,няма мине номера.Че го изтрият.Обичаш се въртят интриги около теб.Ае Мимс,кога че се самоизтриеш и спреш се правиш на маймун по форумете,а? Родителите ти зная ле кви ги вършиш в нета. Безсрамен трол.Тука секс и еротика йок.Прибери шпагата и дерзай. И не подпичкосвай веселия роджър,отнесе лопатата зарад тебе.Бегом към кв.Болярово,че те търсят.Пак обърка форома.Откачен КамБАНнел ей.АМУХАХАХАХАХАХАХАХА

Не ми отговори на въпросите !   Споделяй точка по точка твоята "истина" защо ме преследваш ?

И какво те засяга моето Присъствие по "форумите " ?

И със какво ти преча също да споделиш .

...........................................

преди 34 минути, _sirena_ написа:

И писанията ти вехти и постни като теб .  

Ползвам те само като пост , да си яздя в темата .

Аве с тез конярски крака щеше да си актуален през сухия режим в щатите да преплуваш океана с контрабандна бъчва алкохол м/у краката:giggle1: 

Редактирано от PigManu (преглед на промените)

• Автор

Ама се Усукваш около Бедрата ми , нали ?  :D  Вместо да галиш тези  , на жената в другата стая ? 

И не мога да разбера - предлагаш ли ми се нещо , сваляш ли ме , рекламираш ли ме ?

Странен подход - досега не са ми го "играли" !  :rolleyes:

...............................................

преди 13 минути, _sirena_ написа:

Ама се Усукваш около Бедрата ми , нали ?  :D  Вместо да галиш тези  , на жената в другата стая ? 

И не мога да разбера - предлагаш ли ми се нещо , сваляш ли ме , рекламираш ли ме ?

Странен подход - досега не са ми го "играли" !  :rolleyes:

:giggle1:Доста развинтена фантазия такива "личности"  кат теб ги освидетелстват. :clown:

Но лошото е че вече неви задържат за постоянно

Редактирано от PigManu (преглед на промените)

преди 28 минути, _sirena_ написа:

Не ми отговори на въпросите ! 

Ама кой ти напише нещо та преследва,или истина за тва,колко лъжеш и си фалшименто,така ле.Ае почнаха ле ти вадят чатовете и тукашните ве,неизсексен трол,страдащ от систематически фрустрационен недоеб.Баси наглия Мимс,няма спирачка.Темата ми,острова ми,яздене на крила.Отпери си една собсвеноръчно бургия и че ти мине. Няма остане никой тук ти връзва на сексуалните фантазии и събрежи.Капиш АМУХАХАХАХАХАХАХА

• Автор
преди 9 минути, PigManu написа:

:giggle1:Доста развинтена фантазия такива "личности"  кат теб ги освидетелстват. :clown:

Ти си Притеглен в Обсесия . Наясно ли си ? :clown:

Наближава 3 ч. , а ти стоиш до мен и не можеш да ме изоставиш , да не би случайно да ме вземе някой .. :D

Легай си !  

Мен не ме гледай , аз съм в дежурство и след малко ставам да си разглеждам документацията .

.........................................

преди 10 минути, banned IP написа:

Ама кой ти напише нещо та преследва,или истина за тва,колко лъжеш и си фалшименто,така ле.Ае почнаха ле ти вадят чатовете и тукашните ве,неизсексен трол,страдащ от систематически фрустрационен недоеб.Баси наглия Мимс,няма спирачка.Темата ми,острова ми,яздене на крила.Отпери си една собсвеноръчно бургия и че ти мине. Няма остане никой тук ти връзва на сексуалните фантазии и събрежи.Капиш АМУХАХАХАХАХАХАХА

По-полека с мастурбацията , че доста Извратено ми Звучиш ... колко пъти удуши пилето тази нощ ? 

..............................................

Тук Никой не Получава Онова , което Желае , Но Упорито стои върху Надеждата .. :D

Трогателно !  :)

Това беше Приказката за Лека Нощ ! 

преди 28 минути, _sirena_ написа:

Наближава 3 ч. , а ти стоиш до мен и не можеш да ме изоставиш , да не би случайно да ме вземе някой .. :D

По педали,неизсексени травестити и дърти лелки не си падам.Капиш

АМУХАХАХАХАХАХАХА Едни и сащи Егеомкини изцепки.АМУХАХАХАХАХАХА Ае ти на кви хапчета си ве,троле.Не си наред ей,пак се саморазпозна.Можеш ме разнесеш у гепито как та преследвам,се правиш на велика и там-разрешавам.АМУУХАХАХАХАХАХА Казах марш към кв.Болярово за ремонт.АМУХАХАХАХАХАХА

преди 13 минути, banned IP написа:

...

Абе я се гръмни.

преди 25 минути, simtech написа:

Абе я се гръмни.

Ооо тролчо.Ти няма ле мачкаш юрдека тая нощ а?Я марш и ти при КамБАНнела лъскате заедно у гепито. Спящия в Калката мрънльо.Можем и не се гръмнем,ма ти си се самоубил одавна.Не ми се навирай не отнесеш някоя лопата по инженерската празна глава.Ебавай си се с твойте си там никове и бъда рахат.АМУХАХАХАХАХАХАХА

• Автор
преди 1 час, banned IP написа:

По педали,неизсексени травестити и дърти лелки не си падам.Капиш

АМУХАХАХАХАХАХАХА Едни и сащи Егеомкини изцепки.АМУХАХАХАХАХАХА Ае ти на кви хапчета си ве,троле.Не си наред ей,пак се саморазпозна.Можеш ме разнесеш у гепито как та преследвам,се правиш на велика и там-разрешавам.АМУУХАХАХАХАХАХА Казах марш към кв.Болярово за ремонт.АМУХАХАХАХАХАХА

Ама , Разбира се !  Ти си падаш само по Мен ! 

Аз съм Най-красивата , най- Желаната , най-Неустоимата .

Така е Било и така ще Бъде !  

Пропи се от Мъка и Фрустрация по мен , ей  :(

..............................

преди 1 час, _sirena_ написа:

Аз съм Най-красивата , най- Желаната , най-Неустоимата .

АМУХХХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Хапчетата мачкай юрдека връзвай крилата,упс ръкавите на усмерителната риза и бегом в кв.Болярово за ремонт.КамБАНнел ти си безнадежден слочей ве.АМУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

преди 8 часа, _sirena_ написа:

и си Притеглен в Обсесия . Наясно ли си ? :clown:

Легай си !  

Мен не ме гледай , аз съм в дежурство и след малко ставам да си разглеждам документацията .

Тряа да ти изпишат по силни апчета че тия те държат буден и в заблуда че си жена.

преди 46 минути, Yvan Sergeev написа:

сирено пишеш работи като за набор 71 :clown:

е, как го разбираш това? Извинявай, ако дразнещо се опитвам да привлека вниманието ти, но ако не знаеш аз съм зависима от вниманието на мъжете и не мога да живея без това. Бих го нарекла с термин- атеншънизъм или атеншъния. За това можеш ли на мен или на друг някой, да определиш "набора" по това какво пише?

*отделно, че преди време за думата "набор" имаше един спор и как означавало "котило млади мъже доНаборници- за военна служба" :)

преди 23 минути, Yvan Sergeev написа:

по интуиция

да речем че си набор 80

https://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/zavisimost/

Близичко си :) браво! Винаги съм изпитвала респект към мъжете с интуиция. Води се за присъща повече на жените ...

Статийката не е за това, за което ме обвиниха академиците/чките ...

• Автор
преди 3 часа, Yvan Sergeev написа:

Пиша от Раждането на тази планетка.

Притежаваш Интуиция колкото за детската градинка.

преди 6 часа, Yvan Sergeev написа:

Като за дядо ми пише! А аз съм стар.

Лелките тук са по-дъртички. Аз залагам на набор 50.

преди 5 часа, Maleficient написа:

Винаги съм изпитвала респект към мъжете с интуиция. Води се за присъща повече на жените ...

Това е толкова невярно. Просто годините на една жена можеш да ги познаеш по-добре като си отвори устата, отколкото като я погледнеш в лицето.
Благодарение на гримовете всяка злобна вещица става принцеса. За това има приказка... "Легнах си с принцеса, събудих се с вещица"

преди 1 час, Плант написа:

Като за дядо ми пише! А аз съм стар.

Всеки може да пише както си иска всъщност...

преди 3 часа, _sirena_ написа:

Притежаваш Интуиция колкото за детската градинка.

кой набор си тогава  щом не си 71 :P

преди 4 часа, _sirena_ написа:

Ако беше под лекарски надзор едва ли щеше да си мислиш  тия работи :clown:

• Автор

Перманентната Сексуална и Емоционална Незадоволеност, дефицитите на Отношение, Ласки 

и Страст - Обостри в женската психика едни по-агресивни фантазии, които се въплъщават в 

либидото й и повеждат копнежите й в една по-енергична и интензивна посока. 

С редки изключения всяка женска Същност вече Търси Мъжкаря, който да пламне нежните й 

бузки 

Поради Определени Условия, на които аз нямам намерение да се спирам, голям % от мъжете 

са вече с притеснително ниско либидо и това логично Рефлектира върху женската част на човечеството  

Всичко следва своята логична Верига : 

Имаме Причина > Следствие > Последствие . 

Жените Искат Мъжкари - Мъжкарите са Изчезваш Вид ! 

тва е Положението  

И Вълците - Единаци са на привършване  

Какво ше правят тези жени - не знам  

преди 19 минути, _sirena_ написа:

Поради Определени Условия, на които аз нямам намерение да се спирам, голям % от мъжете 

са вече с притеснително ниско либидо и това логично Рефлектира върху женската част на човечеството  

Всичко следва своята логична Верига : 

Имаме Причина > Следствие > Последствие . 

Жените Искат Мъжкари - Мъжкарите са Изчезваш Вид ! 

тва е Положението  

И Вълците - Единаци са на привършване  

Какво ше правят тези жени - не знам  

Разсъждения тип 4-ти километър :D

преди 22 минути, PigManu написа:

Разсъждения тип 4-ти километър :D

Виж ся, темата е за приказки и за любов, а клюкарската е малко по- влево. Та... ако обичаш, цопни си в гьолчето и си крякай там. 15 етаж ща лайне даже.

по темата:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.