Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте, снощи си преинсталирах лаптопа на Windows 10 Pro и си изтеглих Nvidia Experience да си ъпдейтна видео драйвърите и като пусна програмата се отваря и стои на черен екран. След това си изтеглих Hearthstone и ми дава този ерор 

Switching to resolution 1366x768 failed, trying lower one
Switching to resolution 1366x768 failed, trying lower one
All resolution switches have failed
Screen: DX11 could not switch resolution (1366x768 fs=1 hz=0)

Какво точно трябва да направя ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Разбираш ли грешката какво точно ти казва?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 32 минути, Емил Костов написа:

Разбираш ли грешката какво точно ти казва?

А как да я намаля като не мога да включа играта ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 11 минути, Miopi написа:

А как да я намаля като не мога да включа играта ?

Нищо няма да намаляваш. Кажи с каква конфигурация си и дали си инсталирал необходимите драйвери.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 12 минути, Емил Костов написа:

Нищо няма да намаляваш. Кажи с каква конфигурация си и дали си инсталирал необходимите драйвери.

GT 540M 
I5-2430  и не съм инсталирал драйвери мисля, защото не знам точно кои.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, Miopi написа:

GT 540M 
I5-2430  и не съм инсталирал драйвери мисля, защото не знам точно кои.

Инсталирай си програмата AIDA или Speccy и си кажи модела на дъното. Предполагам си с външна видеокарта.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 21 минути, Емил Костов написа:

Инсталирай си програмата AIDA или Speccy и си кажи модела на дъното. Предполагам си с външна видеокарта.

ASUSTeK Computer Inc. K53SV (CPU 1) и не със вградената съм си.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За тази машина няма драйвери за 10 в сайта на производителя. Виж в device manager какво пише на video adapter!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

@Емил Костов Понякога спиш...

преди 1 час, Miopi написа:

GT 540M 

Това какво е?

@Miopi Щом си с windows 10(не че има огромен смисъл), трябва да си инсталираш ATK ACPI драйвъра, за да ти работят Fn комбинациите: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps_for_Win8/ATKPackage/ATKPackage_Win8_64_VER100050.zip

За видеото, НЕ използвай GF Experience! Теглиш display driver uninstaller и 388.13 драйвъра за видеото(разархивирай го в папка). Пускаш DDU като администратор, като те запита, рестартираш към safe mode. Под safe mode изчистваш NVIDIA драйвъра с DDU(цъкаш Clean and restart). След рестарта пускаш инсталатора на драйвъра като администратор и инсталираш всичко без Geforce Experience.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 часа, hudyr написа:

@Емил Костов Понякога спиш...

Това какво е?

@Miopi Щом си с windows 10(не че има огромен смисъл), трябва да си инсталираш ATK ACPI драйвъра, за да ти работят Fn комбинациите: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps_for_Win8/ATKPackage/ATKPackage_Win8_64_VER100050.zip

За видеото, НЕ използвай GF Experience! Теглиш display driver uninstaller и 388.13 драйвъра за видеото(разархивирай го в папка). Пускаш DDU като администратор, като те запита, рестартираш към safe mode. Под safe mode изчистваш NVIDIA драйвъра с DDU(цъкаш Clean and restart). След рестарта пускаш инсталатора на драйвъра като администратор и инсталираш всичко без Geforce Experience.

Направих го и пак ми излиза същият ерор

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тоест драйвърът се инсталира нормално, а HS не иска да пали?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

NVidia нещо се осраха с последния драйвер 388,13 - преди малко писах в още една тема с подобен проблем. Върни си предния драйвер - 388,00 и пробвай как ще е. И при мен последния прави проблем с лаптопа от подписа - губи си видеокартата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 часа, hudyr написа:

Тоест драйвърът се инсталира нормално, а HS не иска да пали?

дап

 

преди 7 часа, Радослав Матев написа:

NVidia нещо се осраха с последния драйвер 388,13 - преди малко писах в още една тема с подобен проблем. Върни си предния драйвер - 388,00 и пробвай как ще е. И при мен последния прави проблем с лаптопа от подписа - губи си видеокартата.

как да върна на 388,00 пак ли с "DDU" ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай, аз го направих като пуснах инсталацията.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

^ Какво са осрали NVIDIA с 388.13?

38813.gif.b5874a0bd5258b2d56f8e477db1d4460.gif

Проблемът му не е в драйвъра.

@Miopi изтрий HS и се погрижи да почистиш и остатъците от него в регистрите. Използвай google, ако не знаеш какво да търсиш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз имам проблем с този последния драйвер с лаптопа с 860м, един приятел пък има с десктопа 1050ти, но само с новия Wolfenstein. Аз като си върнах предния драйвер нямам проблеми.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.