Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли да се ъпгрейдне ОС на Самсунг Galaxy Xcover?

Featured Replies

Телефонът има 165 мегабайта вътрешна памет и 316 мегабайта РАМ. Андроида е 2.3.6. По стандартния начин не може да се актуализира. Като пусна проверка и ми излиза грешка: "Google Talk не успя да влезе в профила ви..." Има ли значение, че в момента няма СИМ карта в телефона или причината е другаде? Чувал съм, че има и неофициален начин, но сега като потърсих и се оказа, че проекта Cyanogenmod вече е прекратен - тоест много съм закъснял. Ако изобщо е възможно - каква по-нова версия Андроид може да работи на такъв хардуер? Идеята ми е ако може да използвам апарата за нещо повече от будилник.

Здравейте, Принципно има такъв вариант. Но за коя серия става дума защото  Xcover има няколко модела ?

Последния ъпгрейд за този модел беше 2014-07-24 за версия на софтуер 2.3.6. и според мен няма смисъл да правиш такъв. Направи си Хард-Ресет на системата

ще ти върни завотските настройки като ти поправи и някой грешки в самия софтуер.

Samsung Galaxy S5690 Xcover

• Автор

Да кажем, че го направя този хард ресет и онази грешка с Google Talk изчезне. Ще мога ли с тази ОС да вляза в "магазина" на Гугъл и да намеря някакви работещи програми? От аналогичния "магазин" на Самсунг ми съобщават, че приемат версии на Андроид над 4...

ако имаш място за микро SD сложи такава 

. Би трябвало да ти се ъпдейтват приложенията автоматично  а за тази цел ти трябва памет.  

Няма какво да му ъпгрейдваш на телефончето. Жизненият му цикъл приключи. С тези характеристики няма практическо приложение. Масово приложенията искат минимум ICS(4.0.x) и изискват ресурс, който телефончето не може да предостави..

• Автор

Четох(в howtogeek) за една идея - да се използва таблет/смартфон като допълнителен дисплей - за икони и др. спомагателна информация. Но в моя случай и това няма да стане - трябвало да се инсталира някаква програма, а и с този малът дисплей...

Благодаря все пак за участието!

Странното е, че този толкова стар телефон с толкова скромна камера имаше една много смислена за мен функция - да си избирам резолюцията на снимките. Докато доста по-новия и уж с доста добра камера G4 няма такава опция за камерата.

Редактирано от sten90 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.