Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HFS с рутер?

Featured Replies

преди 7 минути, qnkov написа:

С кабела нямам интернет

Я по-подробно! Досега слагахме настройки с презумпцията, че работим с LAN  адптера.

• Автор

Сега се сетих, извинявай. То това се случи преди 2 години. Как съм забравил, не знам. След една мълния, нещо стана. Реално нямам грешки при слагането на кабела, всичко изглежда все едно имам интернет, но всъщност не отваря нито една страница. Порта при сложен кабел има 2 диота. 1 свети постоянно, другия премига. 

преди 17 минути, qnkov написа:

Сега се сетих, извинявай. То това се случи преди 2 години. Как съм забравил, не знам. След една мълния, нещо стана. Реално нямам грешки при слагането на кабела, всичко изглежда все едно имам интернет, но всъщност не отваря нито една страница. Порта при сложен кабел има 2 диота. 1 свети постоянно, другия премига. 

Сега направи всичко описано до тук, но с адреса на wifi картата! И за кво ти е този вързан LAN кабел. като картата не работи?

ПС "Рутера", сменян ли е след "мълнията"?

Оказва се, че сървърът изгрява по вътрешен IP,  но по външен - не. Тестът на hfs за отворен порт работи. Т.е. портът е отворен и минава. Но по външен адрес сървърът е недостъпен

преди 4 минути, DarkEdge написа:

Оказва се, че сървърът изгрява по вътрешен IP,  но по външен - не. Тестът на hfs за отворен порт работи. Т.е. портът е отворен и минава. Но по външен адрес сървърът е недостъпен

Нещо по "стената" - тази на бозата или някоя външна, ако има.......

• Автор

Току-що проверих дали работи само с кабел лаптопа, и нета тръгна. Чак се учудих. Но работата е, че с настройките в протокла, които добавям, интернета спира - не мога да отварям страници. Трябва да го дам автоматично, за да тръгне. 

Какви са тези настройки? За какъв прокол говориш?

Къде ги правиш тези мастройки?

Остави си lan картата на автоматични и резервирай вътрешно ip! Ама това, вече май е направено в рутера....освен да си объркал МАС адреса

• Автор

На IP address 192.168.100.10
На Subnet mask 255.255.255.0
На Default gateway 192.168.100.1

image.png

• Автор

Мисля, че успях! Май Нода е правел проблеми.

Имам друг въпрос. Ако реша да го направя през домейн, по-точно през поддомейн, от сорта  video.saita.com ... какво трябва да променя, за да се показва това урл, а не ип-то ми? Дори когато теглят да изкача то. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.