Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за възстановяване на данни от повредено CD/DVD

Featured Replies

eдин бърз и тъп въпрос - преди време записвах снимки на двд (в случея става дума за снимки, но имам и други двд-та с видео и т.н), и от време на време не ми чете двд-то...просто избирателно не го подкарва. диска не е надраскан...миналата седмица ми прочете без проблем, тази вечер не мога да го отворя...изтърках го внимателно - няма никой. ии интересното е че ми го чете като сд, изкарвама ми празно сд, а когато дам на двд устройство ми казва че няма такова и да вкарам двд диск...и според мен това е проблема. изклюючително тъп въпрос, да, но моля за помощ.

• Отговори 64
  • Прегледи 39,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Преди ползвах Super Copy 2.0 за тази цел.

Има значение какво искаш да копираш от диска. Програми от този вид просто копират информацията от неповредените сектори на диска, а повредените просто липсват. Ако искаш да ползваш програмата за файлове на програма по-добре се откажи.

А някой да има нещо такова само че за DVD и аз имам един подобен проблем с едно бъгова Princo не е надраскано влобще и не е чупен нищо му няма а неще да копира ;(

Здравей.

Можеш да пробваш с 2 малки програми - Ycopy или Non-Stop Copy, макар че аз предпочитам да правя имидж на диска с Alcohol 120%.

Естествено няма гаранция 100%, че после няма да имаш проблеми с отварянето на копираните файлове - повечето програми от този род просто заместват повредените сектори с нули. :clap:

@kopeto: Да ти кажа, имам чувството, че Princo правят дисковете си повредени по default. :rolleyes:

Наскоро имах подобен проблем и го разреших с BlindWrite. Преди това пробвах с няколко други програми, но без успех. Само загубих няколко часа, защото ми четяха СД-то по 1+ час. С BlindWrite само за около 15 мин. имах безпроблемен имидж файл. Успех!

Търся програма за копиране на проблемни снимки

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...&hl=cdcheck

RQ:Програма за възстановяване на данни от повредено CD

RQ: Програма за рекорване на файлове от CD/DVD

RQ: Програма за записване от повредени CD

Unstoppable Copier 3.1 Beta

Ако имате някое надраскано CD, дискета или не добре четящ се файл от HDD, тази програма ще ви помогне да си "приберете" данните от него. При нормално копиране системата ще се опита да копира файла, и ако в някой момент прекъсне, ще изтрие копираните вече данни. Тук това няма да се случи. Ако нещо не може да се прочете, то ще се замести с интервали, но копирането ще продължи докрай.

Публикувано изображение

Download:

http://www.roadkil.net/downloads/unstopcp.zip

Физическо възстановяване на компактдискове

http://www.computers.bg/statia.php?mysid=2...445876028398aff

Съвет на деня: „ремонтирайте” надраскани CD/DVD с паста за зъби

http://www.pcworld.bg/?call=USE~home;&...aper&n=3154

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

Здравейте, имам проблем с един двд диск на който има видео клип, но немога да го копирам, накрая на процеса на копиране излиза грешка при четенето. Ще ми помогнете ли като ми предложите програмка, с която да го запиша 1към1

• 8 месеца по-късно...

Здравейте,незнам дали тука му е мястото на този пост,но имам следния проблем-записвах данни на едно dvd с nero и оставих диска незавършен(мултисешън) понеже исках да добявя данни от друг комп.Записах всичко ок.След това отидох на другия комп и добавих останалите данни,но nero-то не можа да ги запише и прекрати процеса.От тук нататък този диск стана нечетяем.Питането ми е-има ли начин да спася първоначално записаните данни?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Ако не стане така, IsoBuster би трябвало да разчете поне първата сесия.

Благодаря ще пробвам и ще кажа.

Не става.Разпознава го като празен диск.

А неро?

къде е тоя импорт?Пробвах всичко с нерото(и неро експрес и т.н.)но изкарва един прозорец подобен на изобустера,но пак същото

къде е тоя импорт?Пробвах всичко с нерото(и неро експрес и т.н.)но изкарва един прозорец подобен на изобустера,но пак същото

Ами тогава (по мое скромно мнение) диска е за кошчето

Ами тогава (по мое скромно мнение) диска е за кошчето

недей така.дай да го бориме нещо,че не мога да въстановя информацията.помагай

По добре намери някой от двд бранша(които записват филми , игри и т.н.), имат си специални програми за тази цел , взимат по 10-15 кинта.

При положение че един качествен диск(Verbatim azo) струва 40ст. , има и пластини с приемливо качество за 30ст , а ти си решил да ги икономишеш , значи информацията не ги струва тези пари.

Успех Публикувано изображение

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

По добре намери някой от двд бранша(които записват филми , игри и т.н.), имат си специални програми за тази цел , взимат по 10-15 кинта.

При положение че един качествен диск(Verbatim azo) струва 40ст. , има и пластини с приемливо качество за 30ст , а ти си решил да ги икономишеш , значи информацията не ги струва тези пари.

Успех Публикувано изображение

никога не икономисвам за тия неща,но нямах друг...

Първата сесия не се ли вижда понякога само на компютъра, на който е записана? поне можеш да пробваш

Пробвай с Recuva 1.20.361 След като пробваш с Recuva 1.20.361 за да го възстановиш, ако не става пробвай с някоя друга програма за възстановяване.

Първата сесия не се ли вижда понякога само на компютъра, на който е записана? поне можеш да пробваш

На никой от двата компа не става

Пробвай с Recuva 1.20.361

След като пробваш с Recuva 1.20.361 за да го възстановиш, ако не става пробвай с някоя друга програма за възстановяване.

Страхотна програмка,благодаря.Въстановява всичко от харда,но не чете диска.Да имаш идея за някоя друга подобна?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.