Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за VR до 5000 лева.

Featured Replies

Производителят дава 10 години иначе нашите фирми го предлагат с 5 г.

Монитора е много скъп и излиза извън бюджета, а другото което е, е че автора си е избрал избрал монитор до 500лв макар и да не знаем какъв избор е направил за монитора. Може да сподели разбира се. На мен ми се струва че 27" ще му дойде добре но той си знае. Между 27" и 24" има разлика и е видна. 24"=61/2см , 27=68см. 6/7 см се разделят по двата края на диагонала. Предния ми беше 24" и сега съм с 27" и разликата се усеща.

на 25.12.2017 г. в 13:00, Roujin Z написа:

Производителят дава 10 години иначе нашите фирми го предлагат с 5 г.

Не се изненадвам.

на 26.12.2017 г. в 11:03, goodly написа:

Монитора е много скъп и излиза извън бюджета, а другото което е, е че автора си е избрал избрал монитор до 500лв макар и да не знаем какъв избор е направил за монитора. Може да сподели разбира се. На мен ми се струва че 27" ще му дойде добре но той си знае. Между 27" и 24" има разлика и е видна. 24"=61/2см , 27=68см. 6/7 см се разделят по двата края на диагонала. Предния ми беше 24" и сега съм с 27" и разликата се усеща.

Условието е за конфигурация на стойност 4500 лв с водно и т.н., единствената забележка е, че съм надхвърлил бюджета е 4 лв. и 32 ст. :) . Колкото до монитор- помисли си кой и какъв ще подхожда на тази конфигурация за 4.5К.

пп "Твоята кутия" повече ми харесва, а и заспива за тройка водно.

на 21.12.2017 г. в 10:30, Svtl написа:

като бюджета ми е около 4500лева (5к с монитора). Монитор имам избран

За VR при такъв бюджет и аз не бих взел монитор за 500лв но има хубави зависимост от резолюцията. Аз примерно щях да искам да има G-Sync и монитора да не е по малък от 27". щях да искам да е извит(curved). Но тук става дума за над 1000лв тъка че всеки според джоба и какво точно иска. Но щом човека вече си е избрал така да бъде.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.