Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Home Theatre

Featured Replies

И двата модела са добри за парите си.

Microlab Solo 9c са по мощните активни тонколонки. Но на Edifier R2730DB bass-а трябва да е по нисък, т.е. по добър.

Solo 9c имa и HDMI вход, освен оптиката, което е плюс.

По правилно е да сравнявате Microlab Solo 9c със топ модела  Edifier r2800

Значи Solo 9C да вземам?

преди 2 часа, iAppleBeats написа:

Значи Solo 9C да вземам?

https://www.ixbt.com/multimedia/acoustic-duel-apr-2014.shtml   Ето тук правят сравнение между Соло 9 и моделът на Едифаир, който те интересува.Едифаиер печели.Това, което изчетох до сега за двете фирми, за Едифаир има само положителни мнения. До като за Микролаб и в частност соло мненията са разнопосочни.На мен пък звъкът на Едифаир 1280db ми хареса, само недостатъчната им мощност ме спря да ги закупя.r2600 не ми хареса.За солото нямам наблюдения от първо лице единствено число.Понятието ,,добър звук,, е много персонално и трябва сам да си ги чуеш.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Днеска ми пристигна поръчката. Преди малко го пробвах като имах време. Забелязах, че с jaka са чува доста по-слабо заразлка от оптичния и блутота..защо така? А тези вторите черно-белите кабели за Line 1-2 за какво са?

преди 1 час, iAppleBeats написа:

Днеска ми пристигна поръчката. Преди малко го пробвах като имах време. Забелязах, че с jaka са чува доста по-слабо заразлка от оптичния и блутота..защо така? А тези вторите черно-белите кабели за Line 1-2 за какво са?

Това, че е по слаб звукът от аналоговият вход е напълно нормално.

Предполагам кабелите трябва да за два аналогови входа( RCA), обозначени с Line 1, и LIne2 (PC, и AUX) за свързване на още устройства.

Но дайте една снимка да видим кабелите..

Кабелите са RCA to RCA, RCA to 3.5mm, И оптичния кабел

преди 50 минути, iAppleBeats написа:

Кабелите са RCA to RCA, RCA to 3.5mm, И оптичния кабел

От производителя са включили различни кабели, защото аудио устройствата които могат да се свързват, могат да има различен интерфейс/връзка/конектори,

с цел улесняване на потребителя/ползвателя.

Как мога да изключа DRC-а? Или не може. В сайта пише, че е включен. И какво по-точно прави това Dynamic Range-а?

преди 7 минути, iAppleBeats написа:

Как мога да изключа DRC-а? Или не може. В сайта пише, че е включен. И какво по-точно прави това Dynamic Range-а?

Упътване книжка на системата нямате ли?

Трябва да има, и там си пише всичко каквото Ви интересува за аудио системата от активни тонколони.

Има. Но не пише, явно не може.

П.С: Има ли значение как ще са тонколонит? Тоест лявата тонколона срещу теб от лявата страна и дясната от дясната страна срещу теб?

Според мен активната трябва да тие от дясната страна, ако си срещу тях.На кой модел заложи все пак? Ще е интересно да споделиш впечатления от звученото и качествата на  изработката.

Впечетленията ми са- звука и баса. Когато усиля звука докрай както и баса, не се изкривява. Когато намаля баса докрай (изключен) той пак се усеща. И самата изработка- Дърво.

преди 20 минути, iAppleBeats написа:

Впечетленията ми са- звука и баса. Когато усиля звука докрай както и баса, не се изкривява. Когато намаля баса докрай (изключен) той пак се усеща. И самата изработка- Дърво.

За Solo9c ли става дума.

Редно е  да уточните за да знаят информативно потребителите, ако искат да вземат съответните активни тонколони.

За Edifier R2730DB

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.