Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при формирането на флашка

Featured Replies

• Автор
преди 1 минута, Yvan Sergeev написа:

защо се форматира като 8 гб като уж е  "15" ......

Пробвах всички възможни, същото е 

А другото, където ти казах да огледаш флашката случааааайно да няма някое малко/микро бутонче? И да дадеш снимки малко и точен модел?

преди 8 минути, whitepixel написа:

A това, коетo @Радослав Матев ти каза да провериш в Registry?

какво да проверява, няма нищо за проверяване от скрийншота на свойства на usb disk device се разбира че провблема не е в win, a във флашката и на друг комп. ще е същото...

• Автор
преди 2 минути, the professor написа:

какво да проверява, няма нищо за проверяване от скрийншота на свойства на usb disk device се разбира че провблема не е в win, a във флашката и на друг комп. ще е същото...

Току-ще пробвах на сестра ми на лаптопа и е същото

Пробвай да я форматираш с Rufus. (звучи тъпо но при мен проработи)
Трябваше ми 400MB FAT флатшка, за ъпдейт на фърмуера на един телевизор. Да ама после я оставих така, и забарвих за нея. Когато ми потрябва пак, опитах се да я форматрам през Diskpart-a ама не стана. Какво ли не пробвах. Пишеше че не може да се форматира, не известен диск, не извеснен дял, не известен не знам си какво, с диск мениджъра също не ставаше, имах едни 14 гб в нищото, каквото и да правех не ставаше. Онзи ден си флашвах биоса на компа със същата флашка. Сложих я, пуснах Rufus да си я направя буутваща и взе че стана. 

1. Open Command Prompt > Click Run as administrator;
You may need to type your password or provide confirmation for this method.
2. Type:convert F(driver letter): /fs:ntfs and hit Enter;
3. Type: F(the mane of the partition or disk you want to convert to NTFS) and press Enter;
After this all you need is to wait patiently, the partition will be converted from RAW to NTFS automatically then.

Играл съм си с SD карта, заключена по същият начин, както и с една такава флашка. Проблемът е хардуерен и няма да се оправи с никакви инструменти. Всичко, което е пуснато в темата съм пробвал тогава, плюс регистри, Linux инструменти и още какво ли не. Едиствено това, което е написал @the professor може да свърши някаква работа. Иначе, ако флашката е в гаранция, с такъв проблем обикновенно ще я сменят без никакви въпроси.

според мен е грешка във формата и има шанс да се  оправи>

щото я дава хелти и един път я пишe mbr  друг път  raw  което ме навежда на мисълта че  файловата система на хардиска  с операционната му е обратно на МBR   тва другото.

gpt...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.