Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пуснат сериал на BBC два дни преди да поемем председателството на ЕС .

Featured Replies

Тези дни излезе информация от Великобритания за пускането в ефир на
американо-английския сериал който е предвиден да бъде в 8 серии 
под режисурата на Джеймс Уоткинс - MacMafia.
В него недвусмислено са показани фрагменти от възхода и кончините на Илия Павлов, 
Иван Тодоров - Доктора и Поли Пантев, както и техния забележителен принос за възхода на мафията у нас !
На този линк може да гледате 7 епизода от този филм, пуснат вече и с български субтитри:

http://filmi7.com/filmi/trilari/28716-mcmafia-season-1-makmafiya-sezon-1-2018.html

@Optium, явно не си си прочел  Правилата - наблегни на т.2.10

Нищо не е станало. Човека само обсъжда.

Но този отегчителен филм е загуба на време, защото не може да надмине интереса и зрелището на "Под прикритие".

Намерих го HD с руско и английско аудио, с английски субтитри, синхронизирах българските и като го загледах половин час взе да ми се повръща. Никога не съм виждал толкова слаб филм. Ще трябва да го анулират и изтрият от IMDB. :mad:

• Автор
преди 6 часа, M.Николов написа:

Ти що не си на протеста срещу втория лифт на Банско, ми търсиш да гледаш пиратски филми?

Наистина трябва да гледаме пиратски копия от чужди телевизии описващи нерадостната  действителност в България,

дори и когато ни се налага да се сблъскваме денонощно с вече безапелационна ЦЕНЗУРА ,

която вилнее дори и в българските Интернет форуми !

А вие, г-н Николов,

явно сте лично облагодетелствуван в случая и се чувствате засегнат като  храненик на управляващата ни престъпна политическа клика,

след като се опитвате да ни убеждавате че ЧЕРНОТО  . . .за вас е БЯЛО !?

Бъдете сигурен че скоро ще настъпи пълен обрат след очакваните реформи в ЕС от които ще бъдете засегнати точно такива като вас,

така че от безоблачното ви и безгрижно живуркане досега от 1989 година насам , ще останат само добрите спомени . . .

Редактирано от Optium
корекции в текста (преглед на промените)

преди 19 часа, Mlechko написа:

Нищо не е станало. Човека само обсъжда.

Не обсъжда, а иска линк към съдъжание, нарушаващо т.2.10 от Правилата.

преди 1 час, M.Николов написа:

Цензура трябва да има, иначе идиотите превземат нета.

вече сме го превзели ве

човека пита за един сериал а вие се спукахте точки и членове да го пращате да чете,кои знае кво е станало

• 3 седмици по-късно...
на 12.01.2018 г. в 13:15, Mlechko написа:

Намерих го HD с руско и английско аудио, с английски субтитри, синхронизирах българските и като го загледах половин час взе да ми се повръща. Никога не съм виждал толкова слаб филм. Ще трябва да го анулират и изтрият от IMDB. :mad:

Руско аудио? Бляк! Добре че умните хора са измислили MKV Merge, че да мога лесно да се отърва от гнусния руски език.

• 2 месеца по-късно...
  • Автор
на 12.01.2018 г. в 13:15, Mlechko написа:

Съжалявам Мlechko,

че малко по-късно от обичайното пиша тази рецензия за този филм защото, чак днес на 08.04.2018 година

успях да изгледам и последния му VIII-ми епизод  със субтитри на български език !

Филмът е много добър със своя изключителен актьорски състав и прекрасно написан сценарий,

който те държи в напрежение до последната си минута !

Всяка една написана и изговорена реплика във филма съдържа изключителен заряд,

всяко едно действие или отразена мимика в кадрите му е . . .неповторимо и съвършено !

Така че трябва да притежаваш много ограничен умствен потенциал , граничещ до

изразена олигофрения за да не можеш да оцениш този шедьовър на BBC !?  

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.