Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой какво работи?

Featured Replies

Я колко много прогамисти тука... А имате ли си ден на програмиста?? laugh.gif

Аз съм видеомонтажист в една телевизия. Не че това ми е професия... cool.gif

• Отговори 56
  • Прегледи 7,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз го казах и в една друга тема, но ще се повторя: уча редовно в момента, а иначе преподавах английски език в една езикова школа, прекъснах за няколко месеца, но сега пак ще се връщам :conversation: много се радвам, понеже тази работа ми доставя страхотно удоволствие.

Аз съм sales manager във фирма за офис техника и поддържам webshop-а на фирмата.Имаше банер някъде из калдата.

Ако на някой му се счупи колата.... :) насреща съм! >>> в склад за авточасти. :)

Ако на някой му се счупи колата.... :down: насреща съм! >>> в склад за авточасти. ;)

Това е много добре,ако може бих се възползвал ;):);)

Я колко много прогамисти тука... А имате ли си ден на програмиста?? laugh.gif

Офтопик, ами да :) 256-тия ден на годината, кой друг ;)

Администратор в хотел. Нелоша работа,поне всеки ден се срещам с интересни хора... :)

Здравей колега! Довечера теб ли ще сменям? :)

sad.gif а пък аз правя стъклопакети в една фирма за PVC dograma

Работя в център за Годишни Технически Прегледи на автомобили (или МОТ инспектор, както му викат тук). Иначе в Родината бях 10г. полицай, а и машинист преди това, понеже съм завършил ПЖИ-то т.е.ВНВТУ

Служител съм в Общинска администрация - евроинтеграция. Само, че не знам до кога...следващата година има местни избори. ;)

От 5 години Военен.Това на снимката ми е корабчето,моряк съм.Ако искате да видите предното пишете /хе хе /!!

Работя като морски специалист (танкерни превози) в западна Африка- хвърча по разни пристанища от Мавритания до Ангола. Бивш помощник-капитан и още по бивш флотски офицер. Слязох от параходите за да мога да си бъда повече време в Бг...и сега почти не се прибирам angry.gif

Здраве желаем градски Flychech cool.gif Как е на флагмана "Дръзки"(ако на бъркам името)?Служил съм на ПЛК "Летящи" със същият бордови номер в Атия-бях щурман :) Да ви се намират излишни тръби от РБУ-то и кофа компресия biggrin.gif ?Лека служба :doh:

Аз съм аниматор в Слънчев Бряг и по цял ден се занимавам с пияни германци и разгонени германки.

:)

Аз бачкам като рекламен сътрудник в едно издателство,ама като ме хванат за "канарче" всичко вършим..... biggrin.gif

• 1 месец по-късно...

Аз съм Dj в един клуб в Златни Пясъци,и имам същия проблем като trancemasha,само дето аз се занимавам с стях през ноща,а в момента си уреждам нещо за зимата :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Аз съм студентка свиреща на цигулка!

Зимата работя в оркестър,а лятото по кръчми,ресторанти и коктейли.Общо взето където ни извикат!:yanim:

Е аз работя в НСЖ(Национална служба Жандармерия).Вече колко ???? а май много. По специалност съм свързочник но работя не по специалността.

Ако на някой му се скъса дрешката да свирка - Шивач.

Иначе какви ли не документи имам от различни курсове, ама файда нема оттях(поне за сега).

А на мен татко не ми дава да работя sad.gif Искал да уча, на мен не ми се ще ама sad.gif Иначе искам ветеринарка biggrin.gif

Аз всяко лято - нова работа. Това лято съм оператор в компютърен клуб, пък наесен, с песен - студентският живот мене чака biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.