Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бойлери Midea

Featured Replies

Оказа се след монтжа на Бойлер MIdea D50-20D ,не може и един човек от семейството ни да се изкъпе дори и при икономично ползване!

Не се доверявайте на тази марка!

преди 2 часа, Dimitrov_ptr написа:

Оказа се след монтжа на Бойлер MIdea D50-20D ,не може и един човек от семейството ни да се изкъпе дори и при икономично ползване!

Не се доверявайте на тази марка!

Това са глупости. Кой ти го монтира и как ти го монтира. Дай така също и точната спецификация, щото ако бойлера е 50 литров и термозащитата изключва на 60 градуса няма да се изкъпе даже и кучето ти ако имаш такова.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 47 минути, Емил Костов написа:

бойлера е 50 литров

http://www.midea-bg.com/bg/products/bojleri/d50_20_d/

Купувате най-евтиното без елементарна сметка и мрънкате. Какво е виновна марката (надписа)? Аз съм със 120 литра. Защо ли?

• Автор

Благодаря за коментара.

Термо защитата е на максимална степен и по каталог казват, че би следвало да изключи на 70 градуса.  Иначе сте прав , че с този бойлер и "едно куче  не може да се изкъпе". С нормален 80 л. бойлер сме се къпали  3 човека? Определено при 30 л. разлика не би следвало да е проблем къпането на един човек!   Закупих го поради ограничения в мястото на инсталация, не поради цената!

Производителя е Китай и определено това е най-лошата ми покупка в последните години!

Дори и да закупя 80л./100/л. имам ли гаранция, че поне двама ще могат да се изкъпят с Мидеа бойлерите?

Пиша това , за да не се "набутват " и други !

Къде ги произвеждат тия "Мидеа"? Иначе не се изненадвайте, че през зимата не достига водата. Аз съм с 80л. Ariston pro eco 80 ,стига ми да се изкъпя, но примерно лятото с 1 бойлер се къпем двама. Работата е в това, че в момента входящата вода е ледена и топлата вода в бойлера бързо изстива. 50 ми се струва малко. Термоизолацията също си е важна, преди имах някакъв мелез между елном и дипломат, кой го знае що за чудо беше, но 1 компонент читав по него не ми се падна. Като го порих, в долната предна част към 1 педя липсваше термо пяна. При него значително по-бързо свършваше топлата вода, при положение, че и двата са 80л. 
50 е малко според мен. Пробвайте, докато се къпете да не изключвате бойлера, така ще ви стигне топлата вода за малко по-дълго време. Също преди къпане загрявайте водата до максималната възможна температура. Това е всичко, което може да се направи. 

С 80 литра бойлер, макар и с хубава изолация двама трудно (през зимата) ще се изкъпят пълноценно. Аз обичам сравнително дълго да стоя под душа (30-40мин.) Има хора които се къпят и за 15 минути. Със 100 литров не би трябвало да има проблем. 

Иначе от изолацията на "Аристон" съм много доволен. Случвало се е да отсъствам 3 дни, през това бойлера не е бил включван, но все още водата в него е оставала топла. При стария боклук, само няколко часа ,след като е изключен, вече водата не може да се нарече топла, а по-скоро хладка. Разликата между читавия продукт и боклука е огромна. Тия загуби преди всичко се отразяват в сметката ви за ток, така евтиното излиза по-скъпо.

П.С. А знаете ли, че имате право до 15 работни дни да върнете продукта, ако не ви устройва? 

• Автор

Благодаря, за изчерпателния отговор.

Прав сте, че този бойлер (производство Китай, което за съжаление после разбрах) няма почти никаква топло изолация. При пълно загрят бойлер на следващия ден водата е хладка!

Пишем тези коментари , за да не излъжат и други. Моя съвет е не си купувайте никога бойлери марка Мидеа(MIdea)!

Петър Димитров

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.