Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем LED телевизор SAMSUNG

Featured Replies

Здравейте, 

Тази сутрин пускам ТВ-то, не работи. Stand by диода свети като да индикира някакъв проблем. Телевизора изобщо не се включва, екран черен, няма подсветка. 
Имате ли идея какво може да му се е случило и може ли да се ремонтира? Ако да, колко би струвал ремонта.

Благодаря предварително.

Изкл. от контакта за 15мин.

Смени батериите на дистанционното с други да не би да са изтощени. 

• Автор

Какво общо имат батериите на дистанционното с телевизора???

преди 3 минути, sixb0nes1 написа:

Какво общо имат батериите на дистанционното с телевизора???

Може да са изтощени и да не можеш да го вкл.

Всякакви пропуски има.

• Автор
преди 11 минути, PigManu написа:

Може да са изтощени и да не можеш да го вкл.

Всякакви пропуски има.

Диодът на телевизора присветква, и не го пуска. Реагира си на дистанционното перфектно. 

преди 1 минута, sixb0nes1 написа:

Диодът на телевизора присветква, и не го пуска. Реагира си на дистанционното перфектно. 

Изключваш телевизора от захранването за 30 минути. Може да се е включила защитата . Ако след тази процедура проблема е същия го носиш в сервиз.

току-що, sixb0nes1 написа:

Ако и след изкл. от контакта няма реакция, направо към сервиз.

преди 18 минути, sixb0nes1 написа:

А какъв може да е проблема? ТВ-то е UE32ES5500

Това могат да ти кажат в сервиз след като се отвори телевизора. Тук може само да гадаем.

• Автор

примерни варианти за такъв тип проблеми, поне да съм подготвен?

Сега има звук, няма картина...

Ако имате компютър - пробвайте да пуснете картина през HDMI кабел и вижте дали има картина след клониране на монитора и телевизора.

Възможно е да имате проблем с някой от входовете и изходите. Изключете всичко излишно, тъкмо ще проверите и буксата откъдето идва сигнала добре ли е.

Засега други идеи нямам.

Проблема може да е от дефектирали електролитни кондензатори на захранването.

Проблемът ти е за над 100 лв.  Колко точно ще ти кажат в сервиза. Като мрънкаш - гюма и следващия боклук с планирано остаряване.  И без това вече е на няколко години.

• Автор

Занесох го на сервиз, "оправиха" го, сменили някви диоти. Днес пускам ТВ-то, свети перфектно, и след 5 мин започна да затъмнява картината, звук си има. Дали в тях е грешката или в диодите, които са сменили?

Виж си първо настройките на Еко, Led режими и тн. да не са ги разместили.

Ако не е от това им го върни и да си оправят бакиите.

преди 32 минути, sixb0nes1 написа:

Дали в тях е грешката или в диодите, които са сменили?

Не те интересува

Ако не е тайна - в кой сервиз и за колко пари? Като затъмни вижда ли се нещо? Може да има и други дефектни, освен сменените.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте. Дали някой може да ми каже какъв точно е проблема ми? Тв-то в долната част е по тъмен. Мисля, че е от подсветката, но не съм сигурен. Благодаря. 

Изсра се в чужда тема с неясно въпросче, което е за врачка. Тук определено няма такива.

И както се казваше в един майтапчийски филм - древните римляни нямали само бог само на прибързаното семеизпразване.

• Автор

Колкото до моя телевизор, проблема беше в диодите, изгорели. Сложили ми някви ментета диодчета, и затова се появяваха и светли пента на места. Смениха ги с оригинални на Самсунг, и всичко се оправи.  
http://televizionen-serviz.com/контакти-телевизионен-сервиз-софия Тези ползвах. Скъпо, 120 лв, но поне го взимаха и носеха от адреса ми, а не съм се занимавал да го карам, влача и т.н.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.