Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за един Прима пакет

Featured Replies

С всеки закупен Prima пакет Мобилтел ще подарява футболна топка adidas, копие на тази, използвана по терените на FIFA World Cup 2006. От тази възможност ще могат да се възползват всички нови клиенти на компанията, закупили Prima от 16 юни до 31 юли 2006 г.

На цена от 14,88 лв. с ДДС клиентите на оператора получават Prima с включени общо 27 лв. време за разговори.

Да, ама не! Преди малко исках да си купя и ми казаха :Оба4е това с топката е 20 лв..Аз попитах защо? Шефа бил казал така...Викам,че ще се обадя на Мтел да проверят защо така си вдигат цените и те спокойно отвърнаха, 4е Мтел нищо няма да може да им каже :yanim:

Коментирайте...Купували ли сте си такъв пакет и на каква цена?

Това в магазин на МТЕЛ ли се случи?

• Автор

Вътре имаше продукти на Мтел и Глобул...Но ми казаха, 4е нямат нищо общо с тях..МИсля си как така нямат, след като предлагат продуктите им!!!

А чували ли сте за прима пакет за 80лв който попринцип струва 15лв?

Става дума за тея пакети с безплатните минути след 21.00 ! :yanim:

Каде е закона питам?

Мой човек , като искаш такъв пакет просто отиди в друг магазин, защото в този е направо очевадно, че ЛЪЖАТ!!!

Цената е точно 14.88 лв. би трябвало да го пише на пакета!

Явно си бил в магазин - посредник. Преди 1 час прверих в бизнес центъра на МТел - Варна на бул. Мария Луиза и всичко си беше както трябва - цена, имаха в наличност и т.н.

Това са магазини които не са обвързани с договор към никой оператор.Те си определят цените и никой не може нищо да им каже.

Ако наистина искаш такъв пакет просто отиди в офис на Мтел,както те съветват по горе.

Да, ама не! Преди малко исках да си купя и ми казаха :Оба4е това с топката е 20 лв..Аз попитах защо? Шефа бил казал така...Викам,че ще се обадя на Мтел да проверят защо така си вдигат цените и те спокойно отвърнаха, 4е Мтел нищо няма да може да им каже ;)

Даааа значи ... първо топката въобще не е същата и не си заслужава толкова! Но все пак е .... нормална топка. Да както са ти казали по-горе отиди в друг магазин и попитай там колко струва. Това наистина са магазини без договори и те сами определят крайната цена към клиента! В краен случай отиваш в магазин на Мтел и от там си я купуваш на цена 14.88лв. Значи по принцип този пакет се продава по 15лв. но наистина някои търговци вдигат цените на такива търсени стоки!

Става дума за тея пакети с безплатните минути след 21.00 ! :baby:

Каде е закона питам?

Няма закон мой човек! Цената даже стигна 150лв. в София за такава карта! А аз моята я купих на дистрибуторска цена 13лв. :baby: Цените на такива стоки винаги ще са безбожно високи. Важното е да уцелиш момента и да си вземеш (ако искаш де) докато е време. След това цената скача ежечасно :baby:

Става дума за тея пакети с безплатните минути след 21.00 ! :computer2:

Каде е закона питам?

Пакетът не стува 15, а 14.88 лв.

Освен това този пакет, който е от 80 лв. е пакет, който се продава извън търговската мрежа на М-тел!

Този пакет може да го намериш и за по-малко и за повече! Зависи!

Ако си си купил пакета оште в края на месец септември можеше да го купиш и за 14.88 лв!

Даааа значи ... първо топката въобще не е същата и не си заслужава толкова! Но все пак е .... нормална топка. Да както са ти казали по-горе отиди в друг магазин и попитай там колко струва. Това наистина са магазини без договори и те сами определят крайната цена към клиента! В краен случай отиваш в магазин на Мтел и от там си я купуваш на цена 14.88лв. Значи по принцип този пакет се продава по 15лв. но наистина някои търговци вдигат цените на такива търсени стоки!

Няма закон мой човек! Цената даже стигна 150лв. в София за такава карта! А аз моята я купих на дистрибуторска цена 13лв. :) Цените на такива стоки винаги ще са безбожно високи. Важното е да уцелиш момента и да си вземеш (ако искаш де) докато е време. След това цената скача ежечасно ;)

Не съм твой човек!!

Много ме дразнят някви такива тъпи обращения! С каква цел ги използват хората??

Търсих си да си купя такъв пакет седмица след излизането на промоцията!И нямаше за 13лв ...

Малко е странно да се продава в магазин в центъра на София за 150 :computer2: лв нещо което струва 13(14.88 или там колкото е точно, не мисля че това е от значение)! аз намерих за 60 ама работата е там че ИМА търговски закон! Ако продавам един пакет на черно - може, ама офицялно в магазин и оня да ми извади една от цял кашон под масата...не е законно!Щото ако беше, щях да купя всички билети за финала на Световното и да ги продам на двойна цена! :):)

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

Цената на пакета си е 14,88 лв. Обаче разговорите ми се сториха дебелички - 0,54 лв. с ДДС. Иначе топката е красива и точно копие на тази с която играят на световното по футбол.

Става дума за тея пакети с безплатните минути след 21.00 ! :)

Каде е закона питам?

Да, чувъл съм за този пакет да се продава на най-различна цена от 50 до 90лв. За последно го бях намерил за 20лв. от една приятелка. Купих го, и после го дадох за 45лв. cool.gif

Да, ама не! Преди малко исках да си купя и ми казаха :Оба4е това с топката е 20 лв..Аз попитах защо? Шефа бил казал така...Викам,че ще се обадя на Мтел да проверят защо така си вдигат цените и те спокойно отвърнаха, 4е Мтел нищо няма да може да им каже :computer2:

Това е нещо съвсем нормално за магазини, които не са обвързани с Мтел. Ако искаш да си го вземеш на цената на която го рекламират(хората по горе са ти казали) отиваш в магазин на Мтел и готово. cool.gif

• Автор

OK...Мерси,ще си потърся....Само 4е,в моя смотан град се прескачат магазините на Мтел!бля...

Искам да ви кажа сега нещо, Пакета с Футболната топка Adidass, струва точно 14.88лв.

Можете да ползвате отстъпка от 12лв, 500точки от Мтел Club.

В момента в много малко магазини на Мтел има от този пакет, поради голямото му търсене. Продадени са огромни количества от пакета, точно заради топката. Относно топката, тя е оригинална на Адидас, произведена в Китай, в завод на Адидас, така че топката си е съвсем оригинална, също като маратонките които носите Адидас, произведени в същия завод в Китай.

В повечето дистрибуторски магазини пакета е наличен в големи количества, но на по/висока цена. Няма да обяснявам защо, имате глави.

Относно Прима Free Party, това е последния месец, в който ще бъде активна Free зоната.

Никой Дилър не е задължен да продава стоката на цената която е обявена на кутията(упаковката). Никой от дилърите(освен Технополис и Хенди) нямат договор с Мобилтел ЕАД, те са освободени от отговорност за продажба на продуктите на Мобилтел ЕАД в техните вериги от магазини.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.