Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пристрастяване и обсебване от даден казус на тема Политика

Featured Replies

Нормално ли е да има тема, която дори е насочена към определен потребител и то не с добри намерения?

• Отговори 160
  • Прегледи 24k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как хубаво си се описал. 

• Предполагам, че Дърваря е Путин в личното си качество и води, "и сам войнът е войн", хибридна война, лично с теб, в този форум 

• Радул
    Радул

Чудо голямо- ти циклиш откак си се регнал тука. Изтърка едни и същи бутони на стотина клавиатури, и кво? 

Публикувани изображения

• Автор

Темата е изцяло с добри намерения , за взаимопомощ и подкрепа на хора с въпросните проблеми. Някои казват че съм описвал себе си , не знам, до някъде е възможно разбира се.

Въпрос на мнения , единствено което мога да кажа най обективно в случая ,  е че писаното/казаното си седи, всеки може да види кой какви епитети , кой какви заяжданици ръси, кой троли със всичкия възможен тролски арсенал офтопици и спам за съсипване на темите, кой влиза само да си начеше крастата срещу даден потребител :) и т.н и т.н  Можем и с цитати на въпросните  "изяви" да приложим ? какво ще кажеш ? :)  Да е по синтезирано един вид ?

Пак питам вездесъщите модове, защо се толерира една такава тема, която е насочена към даден потребител? Разбрах, че е имало тема за рошавия шишко миро, но е била изтрита. Защо? За него не може, а за друго може, така ли? 

• Автор

По назад един мод каза че може да е за мен.

Може и за теб да е.

Описана е симптоматика, и както казах, темата е изцяло с добри намерения за помощ на хора с  тези проблеми. :)

Радвам се че обърна внимание. Тук можеш  да си споделиш и обясниш причините за своето поведение. И да получиш някаква помощ от колегите ти :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

То за онази тема и аз питах, и призовах за излизане с публична позиция, но никой не го стори. Не очаквай и тука нещо подобно. Първо присъдата и после обосновката. Че даже и втората тема, където бях питал, и тя просъществува сигурно един час.

Но пък ми се поизясниха нещата и предпочитанията на модовете. Не може човек да "обижда" помазания трол ей така, безнаказано. Не може човек да взема форумните дискусии "твърде насериозно" и че форумът не бил реалност, както каза Емил Костов. Макар и не той да е отговорен в случая. (Цитирал съм себе си:)

Цитат
на 4.03.2018 г. в 0:08, Емил Костов написа:

Това е потребител, а не нищожество.

Костов, а възможно ли е един потребител наистина да се превърне в нищожество и това да е констатация, а не обида? Пък макар и да обижда?

Възможно ли е един човек да стане лъжец или крадец, или и това е обида, непочиваща върху факти?

на 4.03.2018 г. в 0:11, _Слънце_ написа:

Вие си знаете. Аз просто споделих мнение.Нали може...

Не може, много ти е крайно мнението. Виж, ако беше казал, "миро20 е СВЕТЕЦ", тогава нямаше да има проблеми. Виждаш ли разликата? Трябва публично да се разкаеш за думите си и да поискаш прошка на човека за обидата... и не само ти, а и още бая народ от форума, които са използвали подобни думи за него, мен включително.

А онзи със забрадката откога нарича себе си "даден казус" ми е много интересно...

преди 2 часа, miro20 написа:

" Казуса " е поведението, не аз .

Да, казусът е ТВОЕТО поведение. Много добре знаеш.

• Автор

Че аз за никого и срещу никого не рева  :) :)

Ти се гърчиш  и вкарваш във някакви филми, които са абсолютно неразбираеми за мен .

Кое в моето поведение те притеснява ? Че не нападам никого, не спамя, не влизам в излишни офтопици, уважавам всички опоненти, аргументирано добавям и/или оспорвам неща по дадена тема, и единствено и само по темата без да се чудя как да се заям с някой с някой личностен офтопик ... и т.. и т.н. което дори си е вписано в правилата. :)

За разлика от теб и някои твои колеги, които много странно за мен, имат съвсем друга представа какво е това "форум" .

Според теб какво е ?

Тя тая тема е за спам явно и на никой не му дреме. Нещо, като темите на бденков. Да има трафик там. Може примерно тук да дадем ценни съвети на миро как се отслабва и как се ползва гребен.

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

Тя темата е изчерпана още с пускането си, както е изчерпан и онзи, който я е стартирал. Темите на калансув миришат отдалече и ми е крайно неприятно да участвам, но има някои попадения откъм заглавие при него, дори да е имал предвид нещо съвсем друго. Онзи със забрадката, ако не друго, в съзнанието ми стана образец за наглост. Такива хора в реалния живот не познавам.

на 1.05.2018 г. в 3:26, miro20 написа:

Кое в моето поведение те притеснява ? Че не нападам никого, не спамя, не влизам в излишни офтопици, уважавам всички опоненти, аргументирано добавям и/или оспорвам неща по дадена тема, и единствено и само по темата без да се чудя как да се заям с някой с някой личностен офтопик ... и т.. и т.н. което дори си е вписано в правилата. :) 

Да, и обичаш да свидетелстваш в своя полза, а си напълно глух за гласа на мнозинството от хората тук, които те знаят какво представляваш. Хайде, игнор - това е много по-добре за теб отколкото заслужените тояги (както са правели едно време на мегдана с продажници от твоя род, че даже и на въжета са ги окачвали, ако си забравил). Благодари се на отвъдокеанските господари за спокойствието, което ти осигуряват, но имай предвид, че и парите им почват да намаляват. Ето съкратиха парите за шайката на Прокопиев.

на 1.05.2018 г. в 3:26, miro20 написа:

Според теб какво е ?

Ти си последният човек, който има някакво право да задава подобни въпроси, защото ежедневно и по много злоупотребяваш с форумната среда, използвайки привидно свободата за изразяване на лично мнение, да пробутваш системно опорките си. Ясно ми е, че не се гнусиш от себе си, и ти е кеф сигурно, но позволи ми да се погнуся. Защото твоето "форумно" участие е най-малкото гнусно, безполезно не мога да кажа... но на тебе ли трябва да го обяснявам? Който има акъл за пет стотинки може сам да види за какво става дума. Дори и либерално настроената младеж тук се отдръпва от такива като тебе!

• Автор

Увлече се пак в стереотипа от който така и не можеш да излезеш .. Миро такова Миро онакова...

Пак да попитам, според теб какво е "форум" ?

Каква е твоята "представа за форум" ?

• 3 седмици по-късно...
на 12.04.2018 г. в 19:21, Мойра написа:

А някои страдат от пристрастяване към троленето в раздел Политика.

Май се нуждаят от лечение.

Миро, имам едно предложение или по-скоро предизвикателство към тебе. Да докажем кой е пристрастен и кой не е (или кой е платен и кой не е) - хайде да не пишем АБСОЛЮТНО НИЩО в раздел "Политика" примерно до края на месеца? Как ти се струва? Спри да пишеш до края на май и така ще докажеш, че не си трол и не ти се плаща! Аз спирам да пиша за момента (солидарно с тебе), но ще се включа единствено ако ти не си съгласен с предложеното и продължиш да пишеш в раздела. Пък ако до края на месеца ти се струва малко или по някакъв начин нечестно, може и за по-дълъг период да помислим :)

Нека пристрастените започнат лечение, какво ще кажеш?

• Автор

Само ако приемеш моята сделка, която ти бях предложил. :)

Да ти припомня  - Да спазваш правилата на форума, и да не се обръщаш към мен /а защо само мен/  с обръщения и епитети , не повече от това както аз КЪМ теб.

И  нека "НЕписането"  да продължи до края на юни, и да важи за всички "засегнати"  

Става ли ?

И аз се включвам, но един месец е малко. Може да има някакви спестявания и зимнина. Шест месеца минимум.

Може и малко да е, но аз за начало предлагам до края на месеца (10 дена). И то само за раздел "Политика". Нека си пише в другите раздели. Като този. Но онзи не бърза да отговори, сигурно не е видял какво съм писал :wink12:

• Автор

То си личи кой "не бърза да отговори" . Не ти харесва сделката нали ? :) Която е толкова ужасна - Да спазваш правилата, и да се обръщаш към мен с квалификации не по различни от това както аз към теб.

Ужас, нали ? :)

А да.. и не 10, а предложих до края на юни, и да е за цялата ви групичка "миньони."

преди 1 час, Тoни написа:

И аз се включвам, но един месец е малко. Може да има някакви спестявания и зимнина. Шест месеца минимум.

Не само спестявания и зимнина, но и мазнините подкожни също не трябва да се пренебрегват. Понякога те правят разликата.

преди 17 часа, miro20 написа:

И  нека "НЕписането"  да продължи до края на юни, и да важи за всички "засегнати"  

Става ли ?

Опа, ти си писАл, а аз съм пропуснАл.

Хайде нека го направим до края май, пък кат дойде юни ще му мислим. Не бързай да скачаш на дълбокото.

Неписането е доброволно начинание, никого не можеш да задължиш. Аз ти предложих на тебе, защото ти си стартирал въпросната тема. И за да ти демонстрирам, че не е проблем за мен да не пиша известно време, че и повече. А за тебе?

Аз ти направих предложение, ти ми говориш някакви други работи и за форумни правила и други участници, което са странични неща. Мисля, че предложението ми беше ясно формулирано, по този начин ще се види кой е пристрастЕн и кой не.

Но на теб очевидно не ти изнася. Аз съм спрял да пиша в политическия форум, както се вижда, ти не си.

Манипулаторът си е манипулатор. Ако щеш като комплимент го приемай.

• Автор

Знаех си че не ти изнася.

Е какво искаш тогава ? Прекалено сложно е за теб такива простички изисквания - да спазваш правилата, и /разбира се пожелателно/ да не пишеш до края на юни.

Мен друго ми е странно. Че си ме обвързал едв али не ствоите желания и фобии. Как да ти обясня, както и на колегата ти Тони, че ама въобще не ме интересувате, нито живота ми и психическото ми състояние зависи от вас .

Защо сме свидетели на обратното , не знам , не ме и интересува. Това са си ваши проблеми.

Хайде, докажете че не сте спамещи обиждащи тролове, и приемете сделката. :)

Тони, с подобни клипове мислиш ли че си помагаш ? Мисля по скоро си ровиш в раничката... нещо което хем те сърби хем толкова боли ... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Само като прочетох заглавието на тема и като видях и кой е автора и се прекръстих. Е то бива лицемерие ама то това на какво прилича.
Единица за лицемерие
1(един) Mr.

Самият факт, че не искаш да приемеш да не пишеш за определен период от време, и то хич не дълъг, а отклоняваш темата за правилата на форума (които има кой да ги съблюдава, и ти точно си последният човек, който има ПРАВО да говори за ПРАВИЛА) - това показва, че за пореден път ни хлъгзаш и шикалкавиш. Можеше да кажеш - окей, заради вас ще го направя и да спреш да пишеш за десет дена (а вече и по-малко). Както ще спрем и ние. И така ще покажеш НЕДВУСМИСЛЕНО, че В ТОЗИ ПЕРИОД не си бил на хранилка и не си трол. Но не. Други условия ще поставя. Поставяй си ги на тебе. И не мисли, че ОТКЛОНЯВАНЕТО НА ВЪПРОСА и задаването на други въпроси е някакъв отговор от твоя страна. Нарича се увъртане, типична змийска, подмолна, лицемерна работа, за което човек трябва да се срамува, а ти се биеш в гърдите. Ама какво ли се занимаваме с тебе, все едно нещо друго може да се очаква от гнилото да не бъде гнило.

Само да го добавя директно - това, че не искаш да приемеш предложението да не пишеш в раздел политика до края на месеца ЗАЕДНО С МЕН (и с Тони), показва недвусмислено, че имаш интерес да пишеш и не можеш да не пишеш, т.е. признаваш се за трол на хранилка. Точка. Или може би ще приемеш предизвикателството? Приказки за спазване на правила не искам да чувам, защото правилата нямат общо с предложението. Неписането не е забранено в правилата.

преди 8 часа, miro20 написа:

Хайде, докажете че не сте спамещи обиждащи тролове, и приемете сделката. :) 

Откъде-накъде един "спамещ трол" доброволно ще се откаже от правото си да публикува? Аз се отказвам - или може би и това е вид спам?! Ти си човекът, който държи да продължи да пише и не иска да стане част от елементарното доказателство. Или може би, без да иска, става.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.