Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пристрастяване и обсебване от даден казус на тема Политика

Featured Replies

преди 10 часа, miro20 написа:

атова стискате очи и зъби и си повтаряте за СССр, соца, и как ако се присъединим към СССР ще ти върне младостта и вярата. :) 

Именно ти си се вкопчил във въпросните и освен омраза към миналото не знаеш друго. 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

тези които защитаваш

Той не ги защитава, а е асоциален и маниакален. Вместо да споделя позитивното в демокрацията и го изтъква, то само знае да "грачи" против комунизма и Путин. (Не изключвай варианта, че лоша реклама няма... ;) = може да е от червената буржоазия ... :))

При него отявлено е видно пристрастяване и обсебване от казуса свързан с комунизма и Путин в политиката. Друг интерес няма, а що се касае дали за това му се плаща, то ... хм ... няма срамна работа, т.е. това не е съществено. 

Принципно маниите и пристрастията, а така също и зависимостите (включително от пари) трудно се лекуват. 

• Отговори 160
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как хубаво си се описал. 

• Предполагам, че Дърваря е Путин в личното си качество и води, "и сам войнът е войн", хибридна война, лично с теб, в този форум 

• Радул
    Радул

Чудо голямо- ти циклиш откак си се регнал тука. Изтърка едни и същи бутони на стотина клавиатури, и кво? 

Публикувани изображения

• Автор
на 20.10.2022 г. в 3:20, ivottoshev написа:

Лоботомирани ми приятелю, независимо дали ще си признаеш, едва при управлението на тези които защитаваш станахме официално най-корумпираната държава в ЕС. Надминахме дори и Румъния. Това са фактите и те не могат да се променят само защото на теб ти плащат жълти стотинчици от тролската централа за да плямпаш алабализми :hit:

на 20.10.2022 г. в 6:12, dioib написа:

Именно ти си се вкопчил във въпросните и освен омраза към миналото не знаеш друго. 

Той не ги защитава, а е асоциален и маниакален. Вместо да споделя позитивното в демокрацията и го изтъква, то само знае да "грачи" против комунизма и Путин. (Не изключвай варианта, че лоша реклама няма... ;) = може да е от червената буржоазия ... :))

При него отявлено е видно пристрастяване и обсебване от казуса свързан с комунизма и Путин в политиката. Друг интерес няма, а що се касае дали за това му се плаща, то ... хм ... няма срамна работа, т.е. това не е съществено. 

Принципно маниите и пристрастията, а така също и зависимостите (включително от пари) трудно се лекуват. 

Другаи комунета, всичките тези глупости са обяснени в темите за политика и по точно за комунима, соца, какво е криено, каква бе реалността, и най вече онази простичка аксиома която толкова не понасяте

- че в които страни по навреме и по пълно е проведена лустрация, тезистрани са в пъти по добре, с в пъти по ниска корупция, с мнгоо по висок стандарт.

Тези които по късно или като нас, не са - те са на дъното на ЕС , с най висока корупция и наследени подобни "червени' цоциалистически практики :)

Зашо бягате от тези теми като дявол от тамян... не знам... може би защото наистина ви е черна душицата :) 

Омраза, плащане, стотинки, лекуване ... бла бла бла си е ваше гърчене на комплексирани комунета   :getout:

преди 1 час, miro20 написа:

Омраза, плащане, стотинки, лекуване ... бла бла бла си е ваше гърчене на комплексирани комунета   :getout:

orig.jpg?_=1666502862

Говори си .... не ми пречиш ... :) 

Си Цзинпин бе преизбран за лидер на Китайската комунистическа партия и на въоръжените сили | Днес.dir.bg

:) 

преди 8 часа, miro20 написа:

- че в които страни по навреме и по пълно е проведена лустрация, тезистрани са в пъти по добре, с в пъти по ниска корупция, с мнгоо по висок стандарт.

Тези които по късно или като нас, не са - те са на дъното на ЕС , с най висока корупция и наследени подобни "червени' цоциалистически практики :)

ИМЕННО!!! За това:

на 13.10.2022 г. в 21:04, ivottoshev написа:

Не ми бегай по тъча.

Можеше ли Боко да проведе лустрацията? Ми можеше - 12години цялата власт беше у него.

Проведе ли я? Ми не, не я проведе.

А сега кажи, Мирчолинке, той играе ли с комунетата, или иска да ги бори?

• Автор
на 23.10.2022 г. в 18:07, ivottoshev написа:
на 23.10.2022 г. в 9:21, miro20 написа:

ИМЕННО!!! За това:

на 13.10.2022 г. в 21:04, ivottoshev написа:

Не ми бегай по тъча.

Можеше ли Боко да проведе лустрацията? Ми можеше - 12години цялата власт беше у него.

Проведе ли я? Ми не, не я проведе.

А сега кажи, Мирчолинке, той играе ли с комунетата, или иска да ги бори?

Е толкова ли бързо забрави какво цитирах като решение на конституционния съд от 2009 г ?

Ах да.. като не си пиеш хапчетата за ТЕЛКа и зацикляш в абсистенцията си ... По няколко страници едно и също ...

Лекувай се.

на 23.10.2022 г. в 10:49, dioib написа:

Щом го цитираш тук в този раздел, значи ти действа успокоително .

Радвам се за теб :) 

Е... китайския модел няма нищо общо с нашия , ама няма да ти развалям делириума  и утипизма  :) 

преди 2 часа, miro20 написа:

Е толкова ли бързо забрави какво цитирах като решение на конституционния съд от 2009 г ?

Да не мислиш че ти чета линковете? Та те или изчезват, или се оказва че не са твои и не заставаш зад написаното вътре. Що да се хабя?

И какво толкова е казал този конституционен съд?

• Автор

Знам че не четеш нищо . Защото си комплексиран болен хейтър, който единственото му занимание тук е да се хване за някой и да го троли с простотиите си когато изпадне в абсистенция.

Циклите ти си личат в политическите теми . Самите теми нямат никакво значение за теб, а това да се заяждаш и тролиш . И това е повече от очевидно,  всичко написано си седи .  :) 

преди 19 минути, miro20 написа:

Знам че не четеш нищо . Защото си комплексиран болен хейтър, който единственото му занимание тук е да се хване за някой и да го троли с простотиите си когато изпадне в абсистенция.

Циклите ти си личат в политическите теми . Самите теми нямат никакво значение за теб, а това да се заяждаш и тролиш . И това е повече от очевидно,  всичко написано си седи .  :) 

За пореден път наблюдаваме само "бягане по тъча" от теб :getout:

Дай да го видим това решение на този конституционен съд.

• Автор

Нврял съм ти го малко по назад.

Ама нали не четеш :)

Чукча писатель чукча не читатель :)

преди 26 минути, miro20 написа:

Нврял съм ти го малко по назад.

Ама нали не четеш :)

Чукча писатель чукча не читатель :)

Ясно. Срам те е да го дадеш пак :getout:

• Автор

И защо да ме е срам след като го има черно на бяло ??

Измисли нещо друго да се си чешеш комплексите и да се заяждаш :)  

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.