Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Някой разбира ли от следната измама:

N1 звъни на N2 и почти винаги N2 чува, N1 не го чува, и N2 започва да чува мелодия в стил изчакайте.

Сметката на N1 набъбва на макс.

Подмяна на SIM ще оправи ли нещо или направо да спира договора?

не е измама

гласова поща 

деактивиране трябва .

• Автор

защо се включва само на N2? набираш други хора - нямаш проблеми. гласова поща е когато те търсят, а не когато търсиш? Или гласова поща на N2? не е активирана според mtel+ (дано ровенето в мтел+ не струва пари). други идеи?

защо продължава да си чува N2 всичко, което се случва около N1.

тая услуга да не е по 30 лв на минута?

чиста измама си е.

• Автор

и кой има намерение да разбере кой се е закачил към човека и му надува сметката? предполагам никой?

от мобилния оператор  ще ви дадът най-точна информация ежедневно се занимават с такива работи.

• Автор

Кой е инфектиран в случая? Тоя дет набира или тоя дето вдига?

уау 77 мин за 1 ден изразходвани - too much.

btw N2 е на hold. на телефона пише че е на изчакване.

На N2 (получател на обажданията)

Always forward:disabled

Forward when busy: disabled

Forward when unanswered:disabled

forward when unreachable:+359000359****(последните 4 цифри от реалния номер)

преди 4 часа, Mapuku написа:

Някой разбира ли от следната измама:

N1 звъни на N2 и почти винаги N2 чува, N1 не го чува, и N2 започва да чува мелодия в стил изчакайте.

Сметката на N1 набъбва на макс.

Подмяна на SIM ще оправи ли нещо или направо да спира договора?

N2 може да има активирано незабавно пренасочване. Може да няма никаква измама. Задължително искайте разпечатка от мобилния си оператор. Тук може само да гадаем.

• Автор

На N2 (получател на обажданията)

Always forward:disabled

Forward when busy: disabled

Forward when unanswered:disabled

forward when unreachable:+359000359****(последните 4 цифри от реалния номер)

+ специално за N1 (не винаги). с други обаждания няма проблем, няма мелодийки (аз съм N2 :) )

То реално е дефиницията на измама, а не няма измама! Моя номер може да се използва за престъпления в момента. Call log ми дава че един ми е звънял 5-6 пъти. Нямам пропуснати, не е звънял телефона.

Набирате ме, нито чувате сигнал свободно, нито аз чувам звънене, на call logs обаче фигурирате.

Телефона ти двусимов ли е ?

• Автор

И двата са едносимови.

Вчера ми звънят 100 пъти - моя телефон не дава звук или пък каже на отсрещния че съм busy. Не съм busy, в ръката ми е телефона, има сигнал.

После влезеш в call logs и видиш че 100 пъти те е търсил някой - да, ама не.

Дори не казвате какъв е апарата, на кой оператор сте, със сим карта от най-старите ли сте или е сменяна в последната година-две.
А да не говорим за начина на описване на проблема...

Всъщност вие искате да ни убедите, че сте жертва на измама явно, а не търсите съвет как да се оправят нещата.

• Автор

питам какво става. и не знам дали да гледам дълбоко в аномалиите на N2 или на N1. аз като само получател на обаждания и човек с доста нисък наложен лимит на сметката, не мога да се оплача от моята сметка (засега поне).

сим-а ми е античен на Mtel, телефона HTC Desire C (android 4.1.2, не-стоков).

защо чувам мелодийки само с N1 (и не винаги), защо ме търсят хора ама телефона не издава звуци, защо ме търсят хора ама получават busy, защо с някои си лафим без проблем. Бонус: като набера някой в първата милисекунда това пук дали означава подслушване? Имаше и дискутираното ехо, когато говоря с някой (най-често говоря с N1 та затова). Просто ей така за нищо шибнахме sim-a на N1 в друг апарат (Nokia 108 май се води), а съм си сигурен в апарата предния ама с тия проблеми и феноменалното му падане на батерия и феноменално бързото му зареждане на батерия ме карат да се притеснявам. Дал съм му hard reset ама не знам каква е файдата. Софт-а му е преинсталван. Даже ако пазех кабел щях да пробвам още веднъж да го преинстална.

преди 22 часа, Mapuku написа:

сим-а ми е античен на Mtel, телефона HTC Desire C (android 4.1.2, не-стоков).

За мен лично тук трябва да си търсете проблема, особено щом андроида не е стоков.

Относно мелодийки, ехо и т.н. по-скоро не мисля да се водят проблеми, защото не са постоянна величина.
Такива проблемчета се появяват тук-там при всеки ползвател, а и при мен също чат-пат имам ехо, чувам си гласа в разговора и прочие "екстри".
Не им обръщам внимание, защото са епизодични и то сравнително рядко се получават.

• Автор

андроида или сима?

който и друг да ми звъни всичко е ток.

щом аз чувам мелодийки значи N1 ме поставя на Hold някак, а не аз него. Нали такава е логиката. И докато съм на Hold, чувам го какво си лафи с хората около него + мелодийката И на телефона ми пише N2 ви търси, все едно ми звъни по някакъв начин СЛЕД КАТО сме на линия в момента. Уникум.

на 18.03.2018 г. в 10:40, Mapuku написа:

N1 ме поставя на Hold някак

Най - простото - на древния му телефон е скапан бутона и двукратното натискане (лош контакт) е точно задържането, за което чуваш мелодийки. Дори и може неволно да набира, без да знае и ти чуваш приказки с околните. Да си оправи клавиатурата, а можа да си активира и автозаключване. Подобно набиране обикновено става когато телефона е из пенсионерска чанта, пълна с джунджурии. А и ограмотяване колко и какви копчета да натискат няма да е излишно. Много често не знаят че и след приключване на разговора трябва да натиснат червена слушалка. Без значение дали отсрещната страна го прави.

• Автор

т'ва не е проблем със затварянето. смених апарата да видим.

тия па виваком пишат трикратно повече използвани минути от реално използваните.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.