Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бърз кредит,без трудов договор.

Featured Replies

Здравейте колеги.Бих искал да попитам, как стоят нещата с теглене на кредит без да имам трудов договор-кои фирми предлагат такъв договор.На 19 съм и работя без осигуровки, и трябва да изтегля 500-600 лв да си покрия наема.Поздрави!!!

преди 8 минути, prodjo написа:

Здравейте колеги.Бих искал да попитам, как стоят нещата с теглене на кредит без да имам трудов договор-кои фирми предлагат такъв договор.На 19 съм и работя без осигуровки, и трябва да изтегля 500-600 лв да си покрия наема.Поздрави!!!

Няма как да стане без трудов договор. Ще ти искат поръчител. Да не говорим, че не бива да се захващаш с подобно нещо!

Нито поръчител нито трудов договор е задължителен. Проблема е че и лихвата е по-висока в такъв случай. 

Резултатът е че следващите месеци ще имаш още по-големи затруднения със сметките. 

• Автор

Не е проблем да погасява кредита, просто този месец, имам забавяне на заплатата а наема няма как да не го платя.Та към коя фирма да се насоча, много е спешно 

Ползвал съм http://www.easycredit.bg/ . Тъй като подобни лихвари не са никак изгодни ги избягвам и не мога да ти дам съвет дали друга фирма би била по-малкото зло.

Осигуровките нямат нищо общо със трудовия договор. Много ми е интересно как работиш без договор пък  се водиш на работа и ти плащат заплата  на която  съответно и се начисляват данъци. Пич лихвата на година на подобни заеми е 75%  и ако закъснееш  с плащането  може да стане и 175% . Заем без договор може да вземеш от лихвар ама и той ще иска нещо в замяна та да  си покрие заема дето ти го е дал ако не го върнеш.  Всеки ден забавяне след датата на погасяване  на тия бързи кредите ти е  още 5 лева към това което имаш да даваш  всеки месец. Ако имаш да даваш да речем на 25-ти 50 лева ако ги дадеш  на 27 вече ще са 60  и тн. Та си помисли дали ти трябва на баир лозе.

преди 8 часа, prodjo написа:

Ако изтеглиш 600лв, ще върнеш над 1200лв. Това е сериозно набутване. Ако не се справиш се разваля договора и става изискуем, ако не се погаси се дава на съдия изпълнител, като се начисляват още ня-колко хиляди за разноски.

На края стигаш до извода, че си си продал живота за 600лв. По вина на работодателя, че си работил а не ти е платил. Трябва в затвори да ги вкарват такива работодатели. По-добре да те изгонят от квартирата и да си смениш работата.

Аз бих рискувал с изгонването от квартирата и напускане на работа, но и сигнал срещу него ще подавам. Къв е той, че ще ти съсипва живота.

Това ли ни е държавата - Да се докопаш до трудов договор за да имаш достъп до кредити? :mad:

Не затъвай с кредити! Разбери се с хазаина - за него е по-добре 12 месеца в годината да получава наем, отколкорто да сменя разни и половината месеци да няма наемател.

И се ориентирай за работа с осигуровки! Млад си, да не дава господ да се разболееш. Или пък вятърът да духне нещо върху тен (главата ти). докато трае лечението какво ще правиш?

Ако не е тайна за колко работиш и какъв ти е наема? И евентуално консумативи?

Постарай се да натрупаш резерв 2 заплати за подобни случаи.

• 3 седмици по-късно...

Стана ми тъжно, докато ти четох темата. Ако наистина нямаш друг избор и не можеш да се разбереш с хазяйна си, можеш да изтеглиш кредит без трудов договор - http://vivus.bg/blog/kredit-bez-trudov-dogovor, но след това сам знаеш, че следващите няколко месеца ще ти бъдат адски трудни. В никакъв случай не тегли от лихвар. 
Все пак, евала ти правя, че си на 19 години, а се опитваш сам да се грижиш за себе си! Много твои връстници биха се върнали обратно в дома на родителите си.

Заложи нещо ценно после си го откупи. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.