Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да спра Ъпдейтването на Уиндоус 10 ???

Featured Replies

Има го ако ти си инсталираш ОС :) .Питам на готова инсталирана 10-ка къде да го чета тва споразумение и ако не е на разбираем за мен език ........кво правим :) .

• Отговори 74
  • Прегледи 9,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 минути, Иво Димов написа:

но не говоря / тоя език къде да чета лицензионното споразумение :)

В правните системи на повечето държави непознаването на закона не е в никакъв случай оправдание. Да си чел! Ако не разбираш езика, има преводачи. Ако и това не можеш, значи си се захванал с нещо, дето не е за тебе. Пот, барут, бензин и... малко мозък щеше да е още по-хубаво.

При всяко стартиране ти се показва това-само трябва да го прочетеш.

333.JPG

Чиче ай да не ми коментираш интелекта ,спазвай добрия тон ,че ше виеш на умрело след малко .Попитах на нова инсталирана машина с 10 къде да го чета тва споразумение ...............ОЕМ лиценз закупен с нов компютър :) .

Освен това става въпрос за английската версия, а ти му даваш бугарска, която у Острова нема как да я има.

Отвори си папка компютър, там има "Свойства на системата" , отдолу виж снимката на екрана , дето ти пращам.

Мани тука капацитети с лопата да ги ринеш ,а това все по-рядко влизам :) .

Все още чекам некой да ми каже на ОЕМ лиценз къде да чета споразумението :)

Чиче моята 10-ка е на английски  никой не мое ме задължи да го знам тоя език .както и никой не мое ме задължи да го ъпдейтвам :) .Капиш

Начи ше си го ползвам както искам ,демек ако реша ше изтрия Джама и ше сложа друга ОС .Пак ли ше ме съдят :) ?

Павка тва със съденето е плашене на гаргите :) .

Като ти е на английски, как го ползваш, след като не знаеш какво има написано пред тебе на екрана? Нали основният начин на общуване с компютъра е така нареченият "диалог" , той те пита нещо, а ти? Ивчо, Ивчо, нищо лично, но само в СССР , едно време имаше почин "Делать за дураком", сигурно си млад да го знаеш, ма сега и там няма вече такова.

преди 1 минута, B3M2W0 написа:

Като ти е на английски, как го ползваш, след като не знаеш какво има написано пред тебе на екрана? Нали основният начин на общуване с компютъра е така нареченият "диалог" , той те пита нещо, а ти?

Започвам да се притеснявам.

Аз мога да го прочета байно ,ама представи си унуката пратил едно 14 инчово лаптопче на баба си от САЩ ..............така де да си цъкат по фейса и скайпа ,ама за да не се тормози бабата унуката влязъл у калдата и питал как да се спрат ъпдейтите и ги спрял .Ся ше пращаме ли бабата у Сибир в гулаг се пита в уравнението :)

преди 1 минута, Eclipse2G написа:

Започвам да се притеснявам.

Със сълзи се смея и превивам .

хъ,хъ
Иво пак дразни "джамджиите":giggle1:

Не бе Дръндьо ,не дразня никой ...............то и аз ползвам тая Ос по служба .Ам некъв чиляк влиза и задава конкретен въпрос те веке с Белене и каторга го плашат :)

преди 10 минути, Иво Димов написа:

Ам некъв чиляк влиза и задава конкретен въпрос те веке с Белене и каторга го плашат :)

ами щото "никой не знае" как се ползва "джама" по втория начин:lol6:

Те тука сите Дръндьо праведници ...................редовно си купуват лицензиран софтуер :) .

преди 1 час, Иво Димов написа:

Слави ако отида на екскурзия до Англия и видя промоция на лаптоп със Уин 10 на английски /но не говоря / тоя език къде да чета лицензионното споразумение

Това си е твой проблем,ако ще и на китайски да е и не виждам кво се правите на умни като ви се казва как стоят нещата...........ако си мислиш,че одобрявам или не се възмущавам на наглостта на майкрософт-лъжеш се,това са абсурди,но нямаш право на избор,ако решиш да ползваш 10ката.И не виждам никъде и никого да съм плашил със Сибир и затвори, казах просто какво е приел с лицензионното споразумение, което НЕ е мое дело и не съм аз отговорен за това,че не ви харесва!

преди 1 час, B3M2W0 написа:

При всяко стартиране ти се показва това-само трябва да го прочетеш.

333.JPG

При какво "стартиране" ? При отваряне на "Система" В контролния панел ли ? (Windows клавиш + PauseBreak ... ) В случая си го отворил от така наречените "App- ски "Настройки" ... )

Хм, тук обаче възниква друг проблем - откъде на къде, след като вече си си купил машина/устройство с OS Microsoft Windows 10 (Издание еди кое си), ти вече си приел тези условия, разпоредби и т.н... ? Или се предполага, че си ги прочел предварително ?

Слави ти не разбра ли ,че тва ,че пише ,че някой някога ще бъде съден само щото е спрел ъпдейтите е сватбарска стрелба :) .Човека поиска некво решение вие почнахте да го плашите кво пишело е некво споразумение :)

преди 1 минута, Freem@n написа:

При какво "стартиране" ? При отваряне на "Система" В контролния панел ли ? (Windows клавиш + PauseBreak ... ) В случая си го отворил от така наречените "App- ски "Настройки" ... )

Хм, тук обаче възниква друг проблем - откъде на къде, след като вече си си купил машина/устройство с OS Microsoft Windows 10 (Издание еди кое си), ти вече си приел тези условия, разпоредби и т.н... ? Или се предполага, че си ги прочел предварително ?

В магазина дето ти продават машина с ОЕМ лиценз не ти четат кво мое правиш с тоя компютър :) Ако искаш ше си сложиш линукс като се прибереш у вас

преди 33 минути, Иво Димов написа:

Ам некъв чиляк влиза и задава конкретен въпрос те веке с Белене и каторга

Отговорил съм на конкретния въпрос...........ти ако видиш,че някой по някаква причина(незнание примерно) нарушава закона,ще си траеш ли, или ще го предупредиш?Вие искате да ви се казва каквото ви изнася,а не истината...........

Баси престъплението е да спреш ъпдейте на неква ОС :) .Цацаров кво мисли по въпроса ?

преди 7 минути, Иво Димов написа:

Слави ти не разбра ли ,че тва ,че пише ,че някой някога ще бъде съден само щото е спрел ъпдейтите е сватбарска стрелба

Не е - вече има регистрирани случаи на съдебен процес в Русия преди няколко месеца.

Баси ,накъде отива света щом у Путлерландия съдят за спрени ъпдейти мамата си евало!

преди 3 минути, Иво Димов написа:

Баси престъплението е да спреш ъпдейте на неква ОС

Еййййййй  и ти не разбираш елементарни неща!Никъде не съм казал  и коментирал дали и доколко е престъпление(за мен също са смешки),а съм коментирал,че според ЛИЦЕНЗИОННОТО споразумение е НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА.Айде малко коректност и не ми преписвай неща дето нито съм казвал нито съм мислил!

Нарушаване на закона е престъпление бре Слави едно и също е .

преди 17 минути, Иво Димов написа:

В магазина дето ти продават машина с ОЕМ лиценз не ти четат кво мое правиш с тоя компютър :) Ако искаш ше си сложиш линукс като се прибереш у вас

Аз съм си сложил два пъти даже, ше ги ибъ у швестерите ония джендъраси, не го пускам даже и да тръгне техния боклук.
Не било законно, ха ха ха ...

Белжо начи като си платя за нещо мога да правя с него каквото си искам ,,ако искам ше форматирам диско още у магазина !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.