Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows 8

Featured Replies

преди 20 минути, PigManu написа:

Kakви са тези сайтове

Без име.png

това е защитата на самия браузър, а не на дефендъра
ето как изглежда в IE11

1755299020_.PNG.1ba2f32c87e4e05c9325ff5e0c92da79.PNG

• Отговори 64
  • Прегледи 3,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 12 минути, Божидар Богутев написа:

блокираното са реклами и изкачащи прозорци

факт но според мен есет е по сигурен иначе ако някои е с 8.1 да види че съм прав

мога да ви дам и скрийншоти от познати с тази ос

за да се уверите 

значи много мразя като някой спори но не е пробвал нещо като мен :D

То не е и кой знае какво... но все пак.

Ти погледна ли че аз съм с 10 а не с 8.1 разликата м/у Дефендера в 8.1 и 10 е голяма

преди 2 минути, дръндю написа:

това е защитата на самия браузър, а не на дефендъра
ето как изглежда в IE1

Важното е че е проблемен

преди 1 минута, Божидар Богутев написа:

Ох не доверчиви хорица ще го пратя по драйв тогава

дам

Длъжни ли сме ?

преди 1 минута, Божидар Богутев написа:

Ох не доверчиви хорица ще го пратя по драйв тогава

дам

изтеглих видеото с iron браузър и от това което видях, останах с впечатлението, че е проблем на браузъра
може би липсва плъгин някъкъв...ъ-ъ-ъ...тъй де, предположение само

https://emojipedia.org/people/

пробвано с IE11, Edge, Iron, Vivaldi
навсякъде го дава нормално

извинявай, с десетка съм
няма да се меся повече

няма проблеми пич

посъветваха ме да пиша тук за помощ но до сега само спорове от хора които явна не са прочели внимателно уводното съобщение което написах за да разберете за какво иде реч

явно*

Здравейте! Понеже не знам как конкретно да се свържа с Майкрософт реших да питам вас за помощ. пробвал съм всеки Уиндоус до сега. И до скоро бях с 10... Смених го защото след Априлското обновление някои стари програми и игри започнаха да крашват. Избрах 8.1 защото е по бърз от 7 та дори и от 10. Но 8.1 не показва правилно повечето емотикони. Свързах се с познати с тази ОС и те имат този проблем. Не съм компетентен в сферата на програмирането, но не смятам и че ще ги затрудни да го оправят. Благодаря ви за отделеното време и приятен ден! (Не е с идея спам, поствам го пак за да не стане *старата песен на нов глас*

преди 52 минути, Божидар Богутев написа:

Гарантирам ти, че е безопасен. Пжлзвам го от години.

Ползвам*

Иначе не разчитай много на него. По добре си каче друг антивирус. На приятел с дифендъра пред очите ми вирус за 4 секунди сдуха всичко.

от някаква игра

Препоръчвам ти eset nod32

Съжалявам, не мога да се сдържа - ама какво поколение компютърджии расте, не е истина :D. До скоро се подигравахме на чужденците за такава неграмотност и повърхностност. Ето, че и тук ни застигна синдромът "неерудиран кон с капаци". Спирам с офтопика.

Аз съм с 8.1 и при мен също не показва някои емотикони с различни браузъри. Ето какво изписва лисицата, по въпросът:

Цитат

The resource at “https://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js” was blocked because tracking protection is enabled.[Learn More]
people
Loading failed for the <script> with source “https://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js”.
people:29
The resource at “https://s3.buysellads.com/ac/bsa.js” was blocked because tracking protection is enabled.[Learn More]
people
Loading failed for the <script> with source “https://s3.buysellads.com/ac/bsa.js”.
people:1
The resource at “https://www.google-analytics.com/analytics.js” was blocked because tracking protection is enabled.[Learn More]
people
Loading failed for the <script> with source “https://www.google-analytics.com/analytics.js”.

Тоест - пробвай да изключиш tracking protection-а от настройките на браузърът. Но аз лично не бих го направил, защото не ми трябват шпионските боклуци, нито на гугъл, нито на микромек и се стремя да ги блокирам по всякакъв начин. Нито пък бих сменил наистина бързата и все още подлежаща на потребителски контрол 8-ца с индийското, следящо недоразумение 10. Това, че там няма tracking protection, включен по подразбиране и минават всякакви ракери, на всеки, всъщност говори показателно.

то лисицата всъщност някои са са нейни емотиконни версии  и разчита но повечето са стандартните и не вървят също иначе не е до защитите от тъпите майкрософт е

иначе за дифендъра взима адски много ресурси и има доста пробойни на никой не го препоръчвам

И това твърдиш,че е проблем на уиндоуса(8.1) в случая,серизно ли?Аз съм с 8.1 и ето през опера как е.Имаш или добавка или софт за сигурност,или от браузъра нещо ,което създава проблема,но няма как това да е от уиндоуса!

Екранна снимка (339).png

Ти виждаш ли кое се блокира и от какво се блокира?Като посещаваш недоносени сайтчета ще е така,аз няма да си махна защитата и настройките за проследяване за да ти угодя...........и това няма нищо общо с уиндоуса,ма няма как да го разбереш!

Екранна снимка (340).png

:offtopic_s: Днес наистина е ден на интересни теми в сайта! :offtopic_s:

Въпроса е ,че ти не разбираш.

както виждаш при теб също не зареждат емотиконите, какви тъпотии говориш тогава??

проблема го забелязах от ютюб ако той е недоносен....

влязох в този който е напълно изряден за да видя пълен списък на грешките

не са малко за жалост

и по дяволите колко пъти да кажа че за да твърдя съм питал и приятели като нямате решение не пишете нещо ей така колкото да има

явно цял ден ще си пиша едно и също докато всеки ентусиаст се убеди в правотата ми проблеми няма 

Добре де! Искаше връзка с Майкрософт? Дадоха ти телефон! Обаждай се, и ти решат проблема! Явно тук не сме кадърни да ти помогнем!

Няма да стане там само препращат из гласови мениджъри 

за това търся някакъв имейл 

или някакъв fix ако знае някой

А цял ден убеждавам разни хора и им обяснявам и накрая ме разберат и спрат да пишат понеже не могат да помогнат 

но се появяват нови и безкраен случай 

Аз писах на фейс страницата на сайта. те ме посъветваха да пиша тук.

Но така като гледам май няма нещо да стане 

преди 2 часа, Слави Маринов написа:

Ти виждаш ли кое се блокира и от какво се блокира?Като посещаваш недоносени сайтчета ще е така,аз няма да си махна защитата и настройките за проследяване за да ти угодя...........и това няма нищо общо с уиндоуса,ма няма как да го разбереш!

Екранна снимка (340).png

Бях почти сигурен,че не си прав. Понеже 10 е с всякакви защити и реших до опитам (от скука) Спрях всяка защита и пробвах и ШОК.... бях прав.... image.thumb.png.b37c51a97657313b91984e44711639d9.png 

Просто ако бе видял клипчето от мен където също бях спрял но от хром нямаше да се излагаш като кифладжия но дано повечето такива гений не се наложи да помогнат на някои 

Това беше първото нещо което опитах с хром и щом не стана знаех че и с другите няма да стане

Интересно наистина, и аз не виждам какъв е проблема и какъв е този сайт и защо е толкова важно да излизат всички икони. И какво ти пречи да си инсталира/ъпгрейднеш windows 10? Тествах пак на виртуалната машина windows 8.1 x64, изключена защита на дефендър, стандартен Internet explorer - има го проблема, инсталирах WaterFox (FireFox алтернатива) и при него пак е така, малко повече иконки показва, но пак има липсващи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.