Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

javascript или html код за затваряне на текущия таб

Featured Replies

здравейте, направих си собствен уеб сървър (minihttpd) на рутера с линукса. ползвам го за да блокирам сайтове (домейни  с реклами и фишинг). тоест имам един  hosts файл в който блокираните домейни са насочени към въпросния уеб сървър и вместо някой сайт да ме редиректне към някой домейн с реклами, редиректва към уеб сървъра, където пише, че администратора (демек аз съм бликирал тоя адрес)... и това работи, но реших да мина на по горно ниво. защо да ми зарежда  блокирания таб и там да пише че съм го блокирал и вместо това като се зареди таба да се само изпълни в него някакъв код (javascript или html) и таба да се самозатвори без да ме пита? алтернативно слагам и сайтове  в ublock origin, но там реално ublock блокира редиректвания сайт със въпрос дали да го разреша временно или постоянно, няма опция да блокира без да пита...

благодаря предварително

Единственият начин да затвориш прозорец/tab от скрипт в страницата е да извикаш метода window.close(). Особеност обаче е, че този метода затваря само прозорци/tabs отворени с javascript код.

Друго решение е да си напишеш плъгин за браузъра, който да следи за HTTP респонси дошли от рутера ти и автоматично да затваря такива прозорци/tabs!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.