Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 ни лишава от права

Featured Replies

• Автор

Колко глупости се изписаха, направо отказвам да повярвам !!! Пак да повторя за неграмотните:

1. Не живея в България !

2. В тукашните магазини това беше единствения възможен вариант !!! Защото ползвам програми за РАБОТА /ако някой от гениите тук знае какво е това/ . За целта ми трябва VGA и HDMI изходи. Програмите които ползвам си имат системни изисквания !!! Единственото което отговаряше беше този лаптоп !!!

3. С фабричната инсталация всичко тръгна и около три дена след покупката компа беше готов за работата ми. След ъпдейт на любимия Ви windows 10 НЕ мога да си пусна програмите за работа. И за да няма поредни ТЪПИ коментари - всичко е абсолютно легално /странно за някои от Вас/ закупено и лицензирано !!!

Благодарение на титаничната компания Майкрософт с техните  ъпдейти в момента възстановявам стар комп за да мога да работа и да си изкарвам хляба !!!

Нещо неясно ?

току-що, PigManu написа:

След употреба или преди употреба ги виждаш извънземнитеGayFighT.gif

А ти защо не спреш да ми цапаш темата ?

• Отговори 146
  • Прегледи 14,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Teddy Bul написа:

А ти защо не спреш да ми цапаш темата ?

Пак се обърка като с 10, в нета няма твое.

преди 4 минути, Teddy Bul написа:

/странно за някои от Вас/ закупено и лицензирано

Ново ЗКУ ако имаше възможност щеше да е най добре.

• Автор
преди 1 минута, PigManu написа:

Пак се обърка като с 10, в нета няма твое.

Да така е и всеки нормален го знае. Само, че аз зададох въпроси за някои проблеми които имам /създадох тема/ и разни недоказани индивиди като теб започнаха да си избиват комплексите тук !?

Ако ти се ака - има тоалетни за тази работа, ако избиваш чивия за нещо - има тематични лекари по този въпрос.

Ново ЗКУ ако имаше възможност щеше да е най добре.

току-що, Teddy Bul написа:

Махни си кърпата от главата и може да почнеш да мислиш реално и да не създаваш подобни неверни теми.

• Автор
преди 4 минути, PigManu написа:

Махни си кърпата от главата и може да почнеш да мислиш реално и да не създаваш подобни неверни теми.

А ти моето момченце, хвърли една купчина пари за нещо от което започваш да губиш приходи и да си доста назад заради тъпотии на някакъв разработчик и тогава да те видим какви ще ги пишеш

преди 1 минута, Teddy Bul написа:

А ти моето момченце, хвърли една купчина пари за нещо от което започваш да губиш приходи и да си доста назад заради тъпотии на някакъв разработчик и тогава да те видим какви ще ги пишеш

Колко пъти ше повтаряш тия митове и легенди?

• Автор
преди 2 минути, PigManu написа:

Колко пъти ше повтаряш тия митове и легенди?

За теб митове и легенди, за мен - кофти действителност с която трябва да се справя. За съжаление малоумници като теб с жълто около устата избиват комплекси тук и пречат на хората да получат съвет по проблема си. Но няма страшно, ще пораснеш и ще се научиш ;)

преди 25 минути, Teddy Bul написа:

Колко глупости се изписаха, направо отказвам да повярвам !!! Пак да повторя за неграмотните:

1. Не живея в България !

2. В тукашните магазини това беше единствения възможен вариант !!! Защото ползвам програми за РАБОТА /ако някой от гениите тук знае какво е това/ . За целта ми трябва VGA и HDMI изходи. Програмите които ползвам си имат системни изисквания !!! Единственото което отговаряше беше този лаптоп !!!

3. С фабричната инсталация всичко тръгна и около три дена след покупката компа беше готов за работата ми. След ъпдейт на любимия Ви windows 10 НЕ мога да си пусна програмите за работа. И за да няма поредни ТЪПИ коментари - всичко е абсолютно легално /странно за някои от Вас/ закупено и лицензирано !!!

И защо тогава не отиде да върнеш въпросния лаптоп, щом не се справя вече с 10, и да вземеш нещо еквивалентно на него, но от друга марка? Възможно е нещо биоса на този Ейсър да не е в разбирателство с новите ъпдейти - най-вероятно проблема са дължи на тези новите уязвимости, които прецакаха процесорите на Интел, а някои от "кръпките", от своя страна, прецакаха процесорите на АМД.

За теб митове и легенди, за мен - кофти действителност с която трябва да се справя. За съжаление малоумници като теб с жълто около устата избиват комплекси тук и пречат на хората да получат съвет по проблема си. Но няма страшно, ще пораснеш и ще се научиш ;)

Точно такива ЗКУ като теб винаги имат проблеми с всичко.

• Автор
преди 1 минута, Agentpat написа:

И защо тогава не отиде да върнеш въпросния лаптоп, щом не се справя вече с 10, и да вземеш нещо еквивалентно на него, но от друга марка? Възможно е нещо биоса на този Ейсър да не е в разбирателство с новите ъпдейти - най-вероятно проблема са дължи на тези новите уязвимости, които прецакаха процесорите на Интел, а някои от "кръпките", от своя страна, прецакаха процесорите на АМД.

Ходих разбира се, но както съм написал в цитираното от теб , няма друг лаптоп, независимо от марката който да има VGA и HDMI  изходи. Не съм фен на AMD , но пак повтарям, това е единственото което го има и отговаря на изискванията ми

VGA и HDMI  изходи.

Има преходници като няма други модели лаптопи, ма ЗКУ е за смяна.

преди 10 минути, Teddy Bul написа:

Ходих разбира се, но както съм написал в цитираното от теб , няма друг лаптоп, независимо от марката който да има VGA и HDMI  изходи. Не съм фен на AMD , но пак повтарям, това е единственото което го има и отговаря на изискванията ми

А ти какво очакваш от това двуядрено гномче с 1MB кеш???Купил си поредната евтина пластмаса и очакваш да работи добре...Бавен 5400 HDD без SSD дори и 128гб памет да има това нещо пак няма да се усети разлика. Вчера преинсталирах уина а самата инсталация мина за 15мин + ъпдейти без слагането на допълнителния софтуер, антивирусни етц...Другото, което е на 10ката си тръгват и старите игри. Щом подкарвам без проблеми Диабло 2, Фифа 06,07...Има една опция Legacy Components->Direct Play в 10 където е предвидена за по стари игрички. Е трябва да си сложиш отметката предварително.

преди 6 минути, Year Zero написа:

А ти какво очакваш от това двуядрено гномче с 1MB кеш???Купил си поредната евтина пластмаса и очакваш да работи добре...Бавен 5400 HDD без SSD дори и 128гб памет да има това нещо пак няма да се усети разлика. Вчера преинсталирах уина а самата инсталация мина за 15мин + ъпдейти без слагането на допълнителния софтуер, антивирусни етц...Другото, което е на 10ката си тръгват и старите игри. Щом подкарвам без проблеми Диабло 2, Фифа 06,07...Има една опция Legacy Components->Direct Play в 10 където е предвидена за по стари игрички. Е трябва да си сложиш отметката предварително.

Тва е трол като му кажеш къде е проблема веднага допълва с нещо друго и решение няма.

на 26.04.2018 г. в 21:02, ined написа:

Вместо да го чакаш с часове да се ъпдейтва от по-стара версия, направо си изтегли от сайта на Microsoft последната 10-ка на флашка и си я инсталирай на лафтопа 

Най-разумното нещо при покупка на хардуер с предварително инсталиран Уин е пълен формат и инсталиране наново. ВСЕКИ производител на хардуер инсталира множество ненужен софтуер, който си има услуги, които се стартират със зареждането на ОС и бавят неимоверно. С читави машини се ядва, но ако си купил калкулатор, този софтуер го прави почти неизползваем.

• Автор
преди 16 минути, PigManu написа:

Има преходници като няма други модели лаптопи, ма ЗКУ е за смяна.

Слънчице, да има преходници които работят, само че с кабел до 3 метра. Аз ползвам кабел с дължина 15 метра. При тази дължина с малка забележка работи  активен преходник в края на кабела, което за момента ми е технологично невъзможно.Та драги, не се смятай за най-умния възможен !!!

преди 15 минути, Year Zero написа:

Странно защо всичко се върти около игрите, Нямам интерес към игри !!! Имам интерес да тръгват програмите от сайта  www.powerkaraoke.com  и по-точно версията PRO на SIGLOS

току-що, Teddy Bul написа:

Слънчице, да има преходници които работят, само че с кабел до 3 метра. Аз ползвам кабел с дължина 15 метра. При тази дължина с малка забележка работи  активен преходник в края на кабела, което за момента ми е технологично невъзможно.Та драги, не се смятай за най-умния възможен !!!

Така ли ти викат троле по Испанско "Слънчице" с тая кърпа приличаш да ти кажа под секретWorry

Колко стотинки ти дават да тролиш по форумите.

• Автор
преди 11 минути, badsector написа:

Най-разумното нещо при покупка на хардуер с предварително инсталиран Уин е пълен формат и инсталиране наново. ВСЕКИ производител на хардуер инсталира множество ненужен софтуер, който си има услуги, които се стартират със зареждането на ОС и бавят неимоверно. С читави машини се ядва, но ако си купил калкулатор, този софтуер го прави почти неизползваем.

Напълно съм съгласен. И направих точно това, качих на чисто 8.1 Про , но се оказа, че няма драйвър за видео картата, я и някой други неща не тръгнаха. След доста четене и сваляне, видеото така и не се разпозна от 8.1. Говорих с представителствата на Ейсър в 3 /три/ държави и от трите ми потвърдиха, че за този модел няма драйвъри за 8.1 . В релултат на това върнах 10 , спрах всичко възможно като ъпдейти. Но всяко чудо за три дена ...

преди 8 минути, Teddy Bul написа:

Напълно съм съгласен. И направих точно това, качих на чисто 8.1 Про , но се оказа, че няма драйвър за видео картата, я и някой други неща не тръгнаха. След доста четене и сваляне, видеото така и не се разпозна от 8.1. Говорих с представителствата на Ейсър в 3 /три/ държави и от трите ми потвърдиха, че за този модел няма драйвъри за 8.1 . В релултат на това върнах 10 , спрах всичко възможно като ъпдейти. Но всяко чудо за три дена ...

Всичко може да тръгне но не очаквай от съпорта на Ейсър да ти кажат как става номера.

• Автор
преди 9 минути, PigManu написа:

Така ли ти викат троле по Испанско "Слънчице" с тая кърпа приличаш да ти кажа под секретWorry

Колко стотинки ти дават да тролиш по форумите.

Разбира, че гониш някакъв рейтинг /поредна комплексарщина/ в този форум, но не знам защо държиш да се излагаш. Преди доста годими майка ми ми каза с по-прости и по-грозни от мен да не се занимавам. Отговаряш и на двете условия, така че спирам да се занимавам с теб 

Ето му и предишната тема каквото и да го посъветват само при него нещата не се "получават" постоянно допълва и измества така наречения "проблем"

ТРОЛ

• Автор
преди 4 минути, Year Zero написа:

Всичко може да тръгне но не очаквай от съпорта на Ейсър да ти кажат как става номера.

Останах с впечатление, че съм първиа който задава такъв въпрос, Въобще не бяха подготвени

Разбира, че гониш някакъв рейтинг /поредна комплексарщина/ в този форум, но не знам защо държиш да се излагаш. Преди доста годими майка ми ми каза с по-прости и по-грозни от мен да не се занимавам. Отговаряш и на двете условия, така че спирам да се занимавам с теб 

Много ниска категория ТРОЛ си

преди 4 минути, Teddy Bul написа:

Останах с впечатление, че съм първиа който задава такъв въпрос, Въобще не бяха подготвени

Не си първия не си и последния..Производителя няма да ти каже по какъв начин да си интегрираш драйверите в по стара ОС или да се търсят драйвери от друг модел или по Hardware ID.

• Автор
преди 2 минути, Year Zero написа:

Не си първия не си и последния..Производителя няма да ти каже по какъв начин да си интегрираш драйверите в по стара ОС или да се търсят драйвери от друг модел или по Hardware ID.

Това и правя в момента. чета по другоезични форуми за решения и свалям драйвъри. Подготвям го за поредна преинсталация с 8.1

преди 1 час, Teddy Bul написа:

Това и правя в момента. чета по другоезични форуми за решения и свалям драйвъри. Подготвям го за поредна преинсталация с 8.1

Най-бързият начин за добавяне на драйвъри е с OEM папка в папка sources:
https://msfn.org/board/topic/152813-how-to-create-an-oem-folder/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.