Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за онлайн банкиране в Уникредит

Featured Replies

Ползвам тази услуга с активни права. Тоест до момента съм прехвърлял суми от една в друга моя сметка. Днес опитах изпращане на пари към сметка в друга банка. Въведох данните и стигнах до изпращане на заявлението. Когато обаче натиснах бутона "Изпрати"(или "Потвърди" - в момента не съм сигурен точно как беше) - изскочи ми прозорец, в който има едно число и под него - поле за въвеждане на друго число. Доколкото разбрах - трябва на телефона да имам някакъв М-токен и в него въвеждам едното число и той ми връща друго, което да напиша в полето. Инсталирах мобилното приложение на телефона, но понятие си нямам какво точно да правя. Първо - задължително ли е заявлението за плащане да мине през телефона и онова приложение или проблема е, че днес е почивен ден? В смисъл че в една графа на детайлите на плащането пише "Събиране на подписи". Ако не е проблема в почивния ден и наистина трябва да се използва М-токен - как точно да го активирам? И там ми иска да въведа две числа, а откъде да ги взема? Приложението ме препрати към сайта на Уникредит - цъкнах на "Заявление за активиране" - писах име и поща и ми излезе съобщение "Благодаря, ще се свържем с вас" - но кога и как? Има в писмото, което получих от тях един "уникален номер на заявка" - той пък служи ли за нещо реално?

преди 36 минути, sten90 написа:

Ползвам тази услуга с активни права. 

Инсталирах мобилното приложение на телефона, но понятие си нямам какво точно да правя. 

Аз се ловя и на бас че не си разбрал смисъла на подписаните условия на услугата и не ти е ясно, че ако ти източат сметката, после банката ще каже че е по твоя вина.

@Белгиеца, що не си гледаш Люксембургсия бизнес, а грозно спамиш?

@sten90, мисля, че ще е много по-полезно да звъннеш на кол центъра на банката и те ще ти обяснят точно и коректно какво и как да направиш.
15333 е твоят номер за мобилна връзка
https://www.unicreditbulbank.bg/bg/kontakti/

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 15 часа, sten90 написа:

Ползвам тази услуга с активни права. Тоест до момента съм прехвърлял суми от една в друга моя сметка. Днес опитах изпращане на пари към сметка в друга банка. Въведох данните и стигнах до изпращане на заявлението. Когато обаче натиснах бутона "Изпрати"(или "Потвърди" - в момента не съм сигурен точно как беше) - изскочи ми прозорец, в който има едно число и под него - поле за въвеждане на друго число. Доколкото разбрах - трябва на телефона да имам някакъв М-токен и в него въвеждам едното число и той ми връща друго, което да напиша в полето. Инсталирах мобилното приложение на телефона, но понятие си нямам какво точно да правя. Първо - задължително ли е заявлението за плащане да мине през телефона и онова приложение или проблема е, че днес е почивен ден? В смисъл че в една графа на детайлите на плащането пише "Събиране на подписи". Ако не е проблема в почивния ден и наистина трябва да се използва М-токен - как точно да го активирам? И там ми иска да въведа две числа, а откъде да ги взема? Приложението ме препрати към сайта на Уникредит - цъкнах на "Заявление за активиране" - писах име и поща и ми излезе съобщение "Благодаря, ще се свържем с вас" - но кога и как? Има в писмото, което получих от тях един "уникален номер на заявка" - той пък служи ли за нещо реално?

Елементарно и удобно е потвърждаването на превода по този начин, ползвам го още от първия ден.

Ще ви активират мобилното приложение и нататък е лесно.

Няма нужда от приложение в телефона, за да потвърдиш превода през булбанк онлайн.

Просто с СМС от банката в рамките на 5 минути ще получиш код 4 цифрен - който да въведеш в исканото поле, за да верифицира превода. Това е направено винаги при първо плащане на нов превод към нова фирма. При второ плащане - потвърждение няма да се изисква.

За удобствата на М-токен и слабостите на банкирането от телефон не искам да говоря, но за мене все още е твърде рисковано използването на мобилно приложение в телефон, ако телефона се използва по общото му предназначение, а не само за разплащания...

преди 23 минути, krassleto написа:

За удобствата на М-токен и слабостите на банкирането от телефон не искам да говоря, но за мене все още е твърде рисковано използването на мобилно приложение в телефон, ако телефона се използва по общото му предназначение, а не само за разплащания...

Точно така, много е рисковано защото в тези телефончета влизат какви ли не гадинки ако си го ползва да си ходи из интернет с него, по начина на средностатистическия потребител. Като се опари веднъж, после няма повече да се доверява.

преди 17 часа, DarkEdge написа:

@Белгиеца, що не си гледаш Люксембургсия бизнес, а грозно спамиш?

Защото със точно 100% сигурност се е подписал на една хартийка в банковия му клон, където пише че той е отговорен ако му изчезнат парите, а не банката.
Ако има доста парици на куп в тази сметка и някой хакер му ги дръпне без да е разбрал как е станало, после банката ще прецени, че предпочита да го изгуби като клиент, отколкото да си признае че тя го е заблудила че е на 100% сигурно инетернет банкирането.
Ползвал съм интернет банкиране от друга българска банка преди години, но на отделен твърд диск, който служеше само и единствено за тази цел. С една система с чекмеджета беше. Вадиш обичайно ползвания двърд диск и на негово място слагаш другия, от който не посещаваш никакви други интернет сайтове. Като си свършиш работата го вадиш твърдия диск служещ само да разплащане и пак си слагаш нормалния.
Той такива гимнастики прави ли ?
Най-вероятно не може и не знае как става да се вади твърди диск физически.
А пък телефончето как ще го опази, леле леле ... направо не ми се мисли.
Трябва да си купи отделно телефонче което да го ползва единствено за разплащанията, ама едва ли ще го направи.
Аз не съм видял банка в която каките да ти обясняват, че ще береш ядове ако им позваш системата. Точно обратното лъжат.

А най-добре е да има отделна банкова сметка за интернет банкирането в която да има неголеми суми пари наведнъж. Слага в нея 500 евро и от тях плаща например 450. После пак слага пари колкото му трябват за разплащането и пак бързо ги праща. Но ако трябва да плаща големи суми пари, става много опасно. Щом као той може за даде нареждане за изпращане на пари от негова сметка от домашния му компютър, значи и друг човек ще може да го направи ако има необходимите хакерски умения и разбира от "соушъл инженеринг" т.е. как да го измами и се докопа до негови пароли.
А на банките не им пука, че някой щял да се опари яко. Те си имат статистики колко човека ще изреват и управляват този риск. Понякога връщат парите на измамения, ама ако са повечко откраднатите парици почват да се услушват яко и да му показват какво е подписал.

Целта на банките е да не плащат заплати на касиерки, хората сами да я вършат работата по разплащанията от вкъщи или от хотела с телефонето. Ако имах банка и аз щях да предлагам интернет банкиране, знаейки прекрасно добре, че ще има изревали на умрело с много голяма вероятност.
Като превих преди години една брачна агенция, знаех много добре какви бяха статистиките на успех. А те бяха в най-добрият случай един от тирма записали се да успее. Значи ще има дава които ще са си похарчили парите за нищо. Това е бизнеса, ама каката в банката вика че било безопасно ха ха ха ...
Вервайте ѝ , ако искате.

преди 37 минути, Белгиеца написа:

Аз не съм видял банка в която каките да ти обясняват, че ще береш ядове ако им позваш системата.

Аре, спри се, ве, спамър! От почти 20 години ползвам онлайн банкиране и до сега когато е имало някакъв проблем е бил решаван тутакси. Не казвам, че има убава банка, ма по таа логика дай да оодим с куверите с парите напред-назад и да се редим на безкрайни опашки да плащане на това и онова.
Пак ти кавам - СПАМИШ! Всичките ти излияния тук, в темата(и не само в нея) са извън конкретиката й!
Направи си тема "Как да (не) банкираме он/офлайн" и се разливай колкото искаш!

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 5 минути, DarkEdge написа:

От почти 20 години ползвам онлайн банкиране и до сега когато е имало някакъв проблем е бил решаван тутакси. 

Един съсед пише софтуери за банките в Люксембург и той вика че нямало страшно.
Ама само че дали няколко чувала с пари на някакви израелци да долетят до тука и да се опитат да хакнат измислената от тях сестема. Ония им написали доклад с препоръки, и си отишли обратно в окупираната Палестина.

Ти за коя банка бачкаш, или жена ти е в банковия бизнес, или някой братчед ?

Абе белгиец - ти за криптирана връзка и електронен подпис при банкиране чувал ли си?

Аз ползвам отскоро електронен подпис и онлайн банкиране от един компютър, който се използва само с тази цел (когато банкирам-иначе ми е обичайния домашен компютър) и не се притеснявам при преводите - точно заради подписа и допълнителната валидация при нов необичаен превод с телефон.

А това с ваденето физически на дискове направо кърти мивки, ама както и да е. За криптирани дялове чувал ли си? Когато се гони сигурност има много начини - не винаги физическото вадене на дискове е най-ефективния метод, защото може да бъдеш заразен по веригата до банката или при ъпдейт на системата, която ползваш дори.

Пак казвам - 100% сигурност няма - но и няма по-удобно нещо от онлайн банкирането - особено за малка фирма или домакинство и плащане на сметки.

От момента в който е възможно да пратиш пари от вкъщи от банковата ти сметка, значи си съгласен да изгубиш парите които има в нея. 
Остава само да не слагаш никога много пари в подобна сметка. Защото иначе като се преобърне колата - пътища много, криптирани пътища, електронни пътища и квото се сетиш.
През април си получих новата белгийска лична карта и служителката в общината се поизпоти. Запомнила ме е от преди 5 години че ги карам да изключат вазможността чипа в картата да работи да идентифициране чрез разни четци вързани към компютър. Например да не може никой да подаде данъчна декларация от мое име, ако му е попаднала личната ми карта.
Моята банка ми праща специално писъмце тази година да ми хвали някакво тяхно устройство за хоум банкиране, ама аз го накъсах на парченца. 
Като ми трябва да плащам нещо им нося написано на хартия нареждане в банковия клон. Те така.
Дал съм им право те да плащат вместо мен ток, вода, телефон и интернет и рядко ми трябва да плащам по банков път други неща. Нямам абсолютно никаква банкова карта, за ужас на банките.
За парите ми при тях отговарят те, а не аз.
Преди две години на една банка ѝ се наложи да ми приключи двете сметки и да прати парите в тях в друга банка. Просто защото бяха решили че няма има повече гише на което да можеш да занесеш пари или да изтеглиш пари. Измислили го че трябва да ползваш задължително банкова карта на машините. Еми избягах им. Не им беше приятно, но проблемът си е техен.

Трябва да взема да организирам курсове по параноя при интернет банкирането и ползването на банкови карти, да им подбия бизнеса на тарикатите от банките.
Ако искаш може да се съюзим, като си платят при мен и изкарат курса, после да ги пращам при теб ти да им обещаваш сигурност на отделен курс. Може и чипове да им присаждаш направо у мозъците да са свързани безкабелно с компютъра или телефона и да плащат само като си помислят че са съгласни да изпратят пари. Що не ?

• Автор
на 2.05.2018 г. в 7:30, algor написа:

Елементарно и удобно е потвърждаването на превода по този начин, ползвам го още от първия ден.

Ще ви активират мобилното приложение и нататък е лесно.

Точно онова на 52-ра секунда не се появява при мен - защото приложението не е активирано предполагам. На началната страница имам три варианта: "Активирай Булбанк Мобайл", "Активирай М-токен" и "Стани клиент". Какво значи това - три отделни, независими активации ли са? Писах на служителка в банката, но имало много клиенти, на мен пък не ми се излизаше в работно време и така си остана висящ въпрос.

на 2.05.2018 г. в 10:03, krassleto написа:

Няма нужда от приложение в телефона, за да потвърдиш превода през булбанк онлайн.

Просто с СМС от банката в рамките на 5 минути ще получиш код 4 цифрен - който да въведеш в исканото поле, за да верифицира превода. Това е направено винаги при първо плащане на нов превод към нова фирма. При второ плащане - потвърждение няма да се изисква.

Ще поясниш ли това с SMS-а какво точно представлява? В смисъл същото ли е като известяването с SMS при теглене или получаване на пари в сметката? Някои колеги го имат, но не и аз.

Онлайн банкирането е ГОЛЯМО удобство! То обаче трябва да се прави МНООГО внимателно! Споделям мнението , че през телефон е по-опасно и трябва да се избягва.Паролите не ги запаметявам в браузера и са много дълги. В браузера съм запаметил само адресите .Лично аз го ползвам САМО за плащане и наблюдение на битовите сметки и то само от ЕДНА РАЗПЛАЩАТЕЛНА СМЕТКА. Другите сметки са само за наблюдаване и съм забранил онлайн да се работи с тях с декларация в банката. Разплащателната сметка я зареждам на место или там получавам разни преводи /ограничено/, така че тя да не превишава повече от 1000 лв.Друг е въпроса , че избягвам да работя с Булбанк, като види човек хитрата физиономия на арменеца  ще разбере защо! Шегувам  се ! Просто те са кожодери с таксите!

• Автор

Дотук няма реален напредък по моя проблем и ще питам друго. Може ли от банкомат на Уникредит да се нареди превод на пари към друга сметка(със съответните данни)? Видях, че има някаква услуга CashM превод, но за това изглежда трябва да се свържа с получателя по някакъв начин и да му искам мобилния номер и да си разменяме едни кодове... Което ми изглежда по-съмнително.

преди 12 часа, sten90 написа:

Дотук няма реален напредък по моя проблем и ще питам друго. Може ли от банкомат на Уникредит да се нареди превод на пари към друга сметка(със съответните данни)? Видях, че има някаква услуга CashM превод, но за това изглежда трябва да се свържа с получателя по някакъв начин и да му искам мобилния номер и да си разменяме едни кодове... Което ми изглежда по-съмнително.

Добре де, вие нямате ли личен банкер, за да ви свърши работа с активация на онлайна и Мтокен, а и да ви обърне внимание за нещата, които ви интересуват?

И още нещо: за какво ви е да правите измислени преводи през банкомат, като можете да отидете в офис на банката и да наредите където искате и колкото искате за 2 минути?
Е, трябват ви трите имена и айбан-а на контрагента, разбира се.
В доста от МОЛ-овете има офиси на Уникредит, които работят и в почивните дни (ако сте от София, разбира се).

на 4.05.2018 г. в 6:45, bigiadri написа:

Другите сметки са само за наблюдаване и съм забранил онлайн да се работи с тях с декларация в банката. 

Тънкият момент е, че даже и да си забарнил онлайн да се рабои с тях, а само си ги следиш кво става с парите, пак пише някъде по хартиите които си подписвал, че ти носиш отговорност а не банката.
Преди време една ме лъже в София че може да ми направи карта само за разглеждане на сметката ми при тях. Подготвя разни хартии, мота се и накрая вика подпиши се ето тука долу.
И аз чета на какво се подписвам.
След което и казвам да извади от текста изречението в което пише че аз съм отговорен ако ми изчезнат парите. А тя вика че не могло така да променя текста.
Значи за да ми издаде карта само за разглеждане на сметка през интернет, иска да им се подпиша че аз съм отговорен а не банката, ако са ми побегнали парите нанякъде .
И съответно нямам карата и не знам какво става с парите, щото не съм в България.

преди 7 часа, Белгиеца написа:

Тънкият момент е, че даже и да си забарнил онлайн да се рабои с тях, а само си ги следиш кво става с парите, пак пише някъде по хартиите които си подписвал, че ти носиш отговорност а не банката.....

Че по-безопасно ли е ,да извършваш плащания кеш,да си криеш паричките в малкото джобче , в буркани заровени в двора или в някоя скришна касета  ит.н.Винаги съм ползвал банките като депозити, разплащания и т.н. ,когато парите са ти чисти не виждам за какво да НЕ го правя.Вярно има някакъв риск , но той е по-малък в сравнение с всичко друго. Но в едно си прав ,ВИНАГИ чети какво подписваш!Лично аз не навиждам банките Булбанк и ДСК , защото от банки на народа се превърнаха в кожодери на народа! Работя с тях само по пренуждение. Например  Трябваше да ми изпратят пари от чужбина  и преди да стане това, запитах чуждата банка ,кой е партньора и в БГ , за да стане превода директно ,без посредници ,указа  се че е Булбанк. И по нататък. Оставих  парите на депозит ,защото не ми трябваха  въпреки че не може да се говори за някаква лихва . Исках да ги преместя в друга банка  и това го направих в деня на падежа. Исках да го направя по банков път , въпреки че двете банки са на 200 метра една от друга,не обичам да броя и разнасям пари. От Булбанк ми излезнаха с такъв пиниз  , че уж това било валута трябвало да се мине не знам от къде , че няма да стане веднага ,и дори не ми дадоха документ.Вече бях се засилил и не отказах превода, той не можеше да стане веднага в този ден , а да го изтегля  веднага не мога,защото трябвало да ги предопредя предварително  и прочие. Таксите за превода се оказаха   големи ,според извършването на подобни  преводи от други банки. Дори нагледците искаха да ми вземат таксата , която се теглила от другата банка. След два дни видях , че парите са вече в другата банка  и тя НЕ БЕШЕ МИ ВЗЕЛА НИКАКВА ТАКСА! Отидох в Булбанк и си поисках подробна сметка с таксите за превода след дълго усукване ми ги дадоха ... Но това е Булбанк , тя е банка за кредити ,които уж са много ниски , но после с таксите... Същата е и ДСК и за нея мога доста да разправям ,но... Така че има банки и банки!

преди 7 часа, bigiadri написа:

Че по-безопасно ли е ,да извършваш плащания кеш,да си криеш паричките в малкото джобче , в буркани заровени в двора или в някоя скришна касета  ит.н. 

Работата на банките е да ти държат парите на сигурно място, сейфове, аларми защити и т.н.
Но като ползваш онлайн плащане, взе едно ти държат твоите пари в найловон плик разнасян в трамвая,  където което цигане иска да може да го среже и извади парите от него.
Моите пари са в банки и давам написано на хартия нареждане те да изпратят пари до някоя сметка.
Тази хартия на който съм писал съдържа подписа ми и почерка ми се вижда в описанието на адреса на получателя.
Ако са пратили някъде пари, без аз да съм дал писано от мен на хартия нареждане, после ще трябва да ми ги върнат.
А ако някой друг е платил онлайн от някакъв компютър някъде от Китай или Австралия от мое име, аз няма как да ги накарам да ми върнат парите, щото те ще кажат че вината е моя, понеже съм си дал паролата или устройствоот което са ми дали за вкъщи. 
Или още по-интересно !
Ти си турил 100 хиляди евро у банката на сигурно, ама си се подписал че искаш да плащаш през интернет. 
Те ти турили ограничение от по 10000 евро на седммица например. Ми хубаво. Дошли мутрите, взема ли ти устройството, кредитни карти и тебе те вземали и те отвели в някоя пещера да те огояват там с банани. И всяка седмица дърпат по 10000 евро  и като се свършат парите те пускат да си ходиш.
После банката да не е луда да ти върне парите.
Всичко което е била предвидила уж да е било сигурно е ползвано от мутрите и ти не си могъл да не им го дадеш, защото те знаят че си платил онлайн в неделя от банка Мафиотска до сметка на подставено лице. Ясно им е че можеш да плащаш от вкъщи. От друга страна знаят че имаш парици в банката. Вместо да ходят да правят обир на банката пробиващи дупки в дебели стени, заобикалящи сложни аларми и бягайки с хеликоптер като на филм, те просто ти дошли на гости при теб беззащитен вкъщи и лесно са си намерили всичко необходимо позволяващо им да ти източат сметката за няколко седмици, докато банката вярва че си отишъл на море в Хавайте.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Работата на банките е да ти държат парите на сигурно място, сейфове, аларми защити и т.н.
Но като ползваш онлайн плащане,.....

Сценарият ти е малко филмов.Какво ти пречи да имаш за онлайн САМО РАЗПЛАЩАТЕЛНА СМЕТКА, на която ти идват някакви средства  или зареждаш на место в банката ,но ОГРАНИЧЕНИ примерно до някаква сума и с нея да разплащаш САМО БИТОВИ СМЕТКИ. Други сметки ако имаш САМО ЗА НАБЛЮДЕНИЕ  ПО ЖЕЛАНИЕ.С тях работиш само на место в банката  ЛИЧНО. И толкоз.

преди 21 часа, bigiadri написа:

Какво ти пречи да имаш за онлайн САМО РАЗПЛАЩАТЕЛНА СМЕТКА, на която ти идват някакви средства  или зареждаш на место в банката ,но ОГРАНИЧЕНИ примерно до някаква сума и с нея да разплащаш САМО БИТОВИ СМЕТКИ.

Това предполага друга банка за тази отделна сметка, което означава и разходи по сметката. Тези разходи са неоправдани предвид много малко плащания в годината. От друга страна няма как да забраня да не получавам пари от други хора до тази сметка и може да стане неконтролируемо напълване против волята ми  и да не съм се усетил. Няма да съм ѝ падар всеки ден на тази сметка. Точно когато не се надяваш и не си го предвидил, някой идиот ще ти я напълни без да го знаеш с някакви пари които ти дължи. И тези пари вече са незащитени заради онлайн разплащанията.
Няма как да му заповядаш на някой дето си му патил нещо преди 15 години от тази сметка, да не ти прати той 50 хиляди евро до нея, вместо другата която си му посочил. Причини да го направи ще си намери много.
Например 2013 г. продавам едно дворно място на един съсед тука и той трябваше да плати капаро към сметката на нотариуса, за да има право на безплатна застраховка живот важаща от деня на предварителния договор чак до деня на окончателния договор. Това са ти 3 - 4 месеца, през който  ако пукне той или жена му, вместо другия останал жив и децата да се озоват в тъпата ситуация в която трябва задължително да го платят местото, ама ще са го закъсали яко за пари. А със застраховката на нотариуса нямат грижи в подобен случай, тя застраховката плаща вместо умрелия купувач. Ако са умрели и двамата родите, еми плаща всичките 60 хиляди евро и децата не се озовават с дългове за цял живот, заради кухи родители.
Еми представи си, че съседите не бяха платили капарото, точно заради едни онлайн тъпотии с едната им от люксембургските банки. И гледат тъпо пред нотариуса, а аз се ядосвам заради тях. Ако беше пукнал съпругът или съпругата, щеше да трябав дело да им водя да им продам къщата ако не може останалият жив да плати.
Я си предсатви съседката ако беше ми пратила след окончателния договор 60 хиляди евро до сметка ползвана за онлайн разплащане. Щото тя тая същата ми изклюкари и-мейл адреса на мошеници, въпреки че мъжлето ѝ пише софтуери. Тя ще ми ги прати, аз ще съм ги получил, а някой друг ще ги е дръпнал 5 минути след като са налични в сметката. И после кво стана ? 
Получил съм 60 хилядарки от съседката в неправилната сметка ( която също е моя и тя ги е объркала), ама след няколко минути те се изпарили  в облаците заради онлайн плащанията със сметката. А не ! 
Не на мене тия номера на банките.

преди 58 минути, Белгиеца написа:

....някой идиот ще ти я напълни без да го знаеш с някакви пари които ти дължи. И тези пари вече са незащитени заради онлайн разплащанията....

Определено успя да ме развеселиш!:)Ех , да имаше мнооого такива идиоти! По моите разплащателни сметки аз получавам пари от наеми,пенсия /като хиляди хора в БГ/и нищо повече!Имам около 30 битови услуги/телефони на всички от семейството,интернети ,телевизии ,токове,води,топлофикации,сот и др/за разплащане и следене /наемателите дали си плащат битовите сметки и  за наеми/.По всяко време мога да проверя всичко това и да разплатя без да ходя в пощата /както правят хиляди/,изипей и къде ли не.Разплащателната сметка може да бъде не една за да са сумите в нея по-малки и да БЪДАТ САМО ЗА РАЗПЛАЩАНЕ НА БИТОВИ УСЛУГИ .ЗАБРАНЕНИ СА ВСЯКАКВИ ПРЕВОДИ КЪМ ДРУГИ! И всичко това правя от едно място ПИЕЙКИ си ПИТИЕТО!Всичко това ми пести много време и мога да го правя дори в 3 без 15 през ноща!Това е може би най-добрата услуга ,която банките предлагат!

ПС  За най-добро интернет разплащане дават за пример УГАНДА!!!.Там дори можеш да си купиш един морков от пазара с телефона!Кога и в БГ?:):)

на 7.05.2018 г. в 16:02, bigiadri написа:

Определено успя да ме развеселиш

Банките търсят точно весели хора като теб, на които им е през оная работа дали ще им побегнат париците от сметката, понеже са инвалиди по отношение на критическото мислене. Като ти липсва комбинативен ум, позволяващ ти да прозреш къде се пропуква някоя система, ти си я ползваш. Точно това се иска от теб, да ползваш услугата на банката, с което тя си спестява пари за заплати на служителки. Тя банката печели на твой гръб, като ти хвърля прах в очите с обещания за псевдо сигурност.
По-големи мошеници от банкерите трудно се намират.

Е, спирам с коментарите . Ти със своя необикновено комбинативен "ум" и  изключителното критично"мислене" си каза мнението , аз моето. Които го прочете да си реши какво да прави с банките .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.