Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Договор от разстояние с виваком

Featured Replies

Добре де! А защо не споделите тези странни неща.Дай нещо по съществено. 
Е нали ти споделих, как от 1г договор бе продължен за още 1, имаше един период в които подновяваха автоматично

Изпратено от моят ANE-LX1 с помощта на Tapatalk

преди 3 минути, atinagold написа:

Е нали ти споделих, как от 1г договор бе продължен за още 1, имаше един период в които подновяваха автоматично

Изпратено от моят ANE-LX1 с помощта на Tapatalk

Аз никога не съм се и съмнявал, че трита оператора се отнасят етично към клиентите си. В тази държава кое ли е наред, че "онуй " да е отпред! 

на 6.02.2019 г. в 22:04, pisankata7 написа:

Предимството на оферта по телефона и получаване на дог-ра чрез куриер освен тези 14 дни отказ по закон, също така е и това че винаги може да се проследи дали това което сте говорили съответства на това което си приел и ползваш, докато в офис - няма как ! 

Ха ха ха... що не го пращат по и-мейл, а те карат набързо да се разпишеш на текста ?
Най-сигурно е да не сте им абонати !
Аз съм ги орязал отвсякъде, само за интернета имам останал договор.

• 2 години по-късно...

Виждам, че темата е стара, но силно се надявам, че ще се намери компетентен човек, който да ме светне по един въпрос🙂 Предстои ми преподписване с виваком и се разрових из офертите. Искаме да вземем и телефон. И изведнъж цените се оказаха много различни. За една и съща тарифа, цената на телефона се променя с 200 лв в зависимост дали ще преподпишем по телефона, в офис или през сайта. Най-изгодно е през сайта, но се чудя има ли някакви уловки.

• 3 седмици по-късно...
на 21.03.2021 г. в 18:14, СилвияД написа:

Виждам, че темата е стара, но силно се надявам, че ще се намери компетентен човек, който да ме светне по един въпрос🙂 Предстои ми преподписване с виваком и се разрових из офертите. Искаме да вземем и телефон. И изведнъж цените се оказаха много различни. За една и съща тарифа, цената на телефона се променя с 200 лв в зависимост дали ще преподпишем по телефона, в офис или през сайта. Най-изгодно е през сайта, но се чудя има ли някакви уловки.

Емил Костов е вътре в ,,нещата".

Иначе препосписах миналата година с телефон.Договорът,в два екземпляра, с телефона дойде в офиса на куриера.Взех да разопаковам телефончето....момата се сопна:,,Нямате право на преглед на доставката".

-Ще ме прощавате ама това не е нежо за 5 лева....

Изгледох я малко строго....и млъкна.

Разписваш единия екземпляр,плащаш и честито.

Моя беше през сайта.

Взимаш лист и химикал и смяташ:

1-цена на плана

2-цена на изплащане

3-цена накуп.

Другия месец ще преподписвам с телефон-жената парлатоса нейния.Пак ще е през сайта 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.