Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отново и отново България се управлява от децата и внуците на червената номенклатура

Featured Replies

http://burgas-podlupa.com/отново-и-отново-българия-се-управлява-от-децата-и-внуците-на-червената-номенклатура

Моля коментирайте статията.

bkp-gerb1_1.jpg

Българите сме заспали в код червено от почти век и спинкаме сладко, чакайки добър живот, високи доходи и силна руска ръка, която да ни пази и храни, но времето не стои на едно място и народите покрай нас се развиват и вече ни изпреварват с десетилетия ...

А България продължава цели 27 години след дворцовия преврат от ноември 1989 г. да се управлява от червените наследници пребоядисани ту като демократи, ту като десни граждани за европейско развитие, ту като патриоти ... 

Агенти на ДС определят бъдещето ни за пореден път избрани от заспалата рая ...

преди 21 минути, kalansuv написа:

http://burgas-podlupa.com/отново-и-отново-българия-се-управлява-от-децата-и-внуците-на-червената-номенклатура

Моля коментирайте статията.

bkp-gerb1_1.jpg

Българите сме заспали в код червено от почти век и спинкаме сладко, чакайки добър живот, високи доходи и силна руска ръка, която да ни пази и храни, но времето не стои на едно място и народите покрай нас се развиват и вече ни изпреварват с десетилетия ...

А България продължава цели 27 години след дворцовия преврат от ноември 1989 г. да се управлява от червените наследници пребоядисани ту като демократи, ту като десни граждани за европейско развитие, ту като патриоти ... 

Агенти на ДС определят бъдещето ни за пореден път избрани от заспалата рая ...

Че ти си един от тях. Не те ли е срам да плюеш по своите събратя???

• Автор
преди 18 минути, Емил Костов написа:

Че ти си един от тях. Не те ли е срам да плюеш по своите събратя???

преди 10 минути, nikssi написа:

Браво Каланчо! Увеличи още темпото! ;)

Надпис на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г., издигнат пред парламента в Буда Пеща.

Той гласи:

"Комунистическата система се провали във всяко отношение.

Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите.

Голяма е опасността, че те като узурпатори на провалилата се система ще запазят това, което са плячкосали, и постовете във властта.

Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз."
току-що, kalansuv написа:

Надпис на Паметника на жертвите от Унгарската революция през 1956 г., издигнат пред парламента в Буда Пеща.

Той гласи:

"Комунистическата система се провали във всяко отношение.

Но би било твърде неразумно, ако повярваме, че сме се отървали от комунистите.

Голяма е опасността, че те като узурпатори на провалилата се система ще запазят това, което са плячкосали, и постовете във властта.

Който не познава Сибир, не познава Съветския съюз."

От тази част си. Ти си същия комунист! Засрами се решен срещу своите.

• Автор
преди 10 минути, Емил Костов написа:

От тази част си. Ти си същия комунист! Засрами се решен срещу своите.

Първата стъпка към разрухата е безразличието. Втора не ти трябва. Безразличие, предизвикано от всичко около теб. Натрупано, повтаряно, вменено. Понякога с нечия цел, а понякога просто така - по традиция. Когато си малък е много трудно да надигнеш глас. Да защитиш себе си или това, в което вярваш. Да създадеш или да покажеш. За да го направиш, понякога е нужно само някой да повярва в теб.

http://forumat-bg.com/politika/264-2009-06-11-03-22-13

Цитат

Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."

преди 13 часа, kalansuv написа:

Първата стъпка към разрухата е безразличието. Втора не ти трябва. Безразличие, предизвикано от всичко около теб. Натрупано, повтаряно, вменено. Понякога с нечия цел, а понякога просто така - по традиция. Когато си малък е много трудно да надигнеш глас. Да защитиш себе си или това, в което вярваш. Да създадеш или да покажеш. За да го направиш, понякога е нужно само някой да повярва в теб.

Потвърждаваш мнението ми. Ти си радиоточка. Въобще не знаеш къде се намираш, в каква реалност и вселена живееш. Ссъзнай се и излез да пиеш едно кафе. Може пък да видиш, че навън е лято и хората се забавляват.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

П.П. Тая тема вече я има и се дублира:nono:

Малко :offtopic_s: в тази невероятна тема.

Каун, Миро20 все още е самотен.....

преди 1 минута, karadzha написа:

Бе карай. Давай Каланчо утре искам като вляза вечерта да видя десет нови теми. Има още какво да се желае от тебе.

• Автор
преди 1 минута, karadzha написа:

Както казват в Крумовградските села:  ананъ кодумуну сикиме бабънъ. В превод: Всички от ДПС са възпитаници на Библиотекарлският и матерният им език е Русскии.

преди 4 минути, kalansuv написа:

Както казват в Крумовградските села:  ананъ кодумуну сикиме бабънъ. В превод: Всички от ДПС са възпитаници на Библиотекарлският и матерният им език е Русскии.

На турски такъв израз няма. Опитай на руски:D Не ги знам ни ДПС, ни ДОСТ, мога да кажа само, че си мноо прост:)

преди 13 часа, kalansuv написа:

Верно, ти и турски знаеш. Значи си  анадолски шпионин. Ще пратя момчетата да те проверят

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 56 минути, kalansuv написа:

На турски това е безмислица,не означава нищо.Говоря езика им добре.

преди 1 час, karadzha написа:

..............

Една от причините да харесвам този форум е, че като добавиш някой в списъка с игнорирани, постовете и темите му престават да се показват, все едно този човек не съществува и никога нищо не е поствал.
Найш колко ми е по-приятна Калдейта, когато не виждам мутрите на 6-имата глупаци, текущо обитаващи този списък? :D 

Съветвам всички тук да направят същото, пък Каланчо нека си драска, колкото иска. Като не остане кой да го чете, сам ще спре.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Когато спортъ бе придобифка осигуренъ от Партиятъ за целото трудоспособно и дори за нетрудоспособното население. Начи, дрогаре, нашите по-болшие дрогаре Даков и Коцев играят тенис за вас и вместо вас, докату вие се трудите на струговете, сърповете и чуковете. Две в едно - едновременно ставате тенисисти и зрители, дрогаре. Когато дрогарете тенисирират все едно, че вие тенисирирате - така спортъ и конкретну тенисъ, влизът у секи дом и никога не излизат. Сички играехте тенис чрез дрогарете Мако и Венелин! Не кату по фашицко-империалистко, дету само най-едрите акуле на буржуите могат да си го позволят, докато другите блъскат по заводете. А у нас - дрогарете играят вместо вазе, па вие с песен на устъ преизпълнявате петилетката вместо тех. Щоту сички сме равне помежду си, едновременно тенисисте и ударници на цоцалиастическия труд!

La imagen puede contener: 2 personas, personas de pie y calzado

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.