Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Блитц ауто София - опасната автокъща

Featured Replies

преди 21 часа, Роко написа:

Ти от коя автокъща си??? Притеснен ми се виждаш,за бизнеса!Няма коли за скраб ли,ами ти явно си от онези балъци дето си мислят ,че няма? Как наричаш тогава кола която например струва 4000 лв. а се налага да дадеш още 4000 лв. за да я направиш годна за употреба??? Ами повечето коли в БГ са такива!!!

Не работя в автокъща.

Както съм казал-нуждаеща се от сериозен ремонт. Нищо не те спира ако имаш парите да я оправиш и да я караш. 

преди 22 часа, Роко написа:

Разберете го,хората на запад не правят ремонти...дават си колите на нас,за да ги направим ние тук!!! Затова автоджамбазите трябва да казват какви са проблемите по автомобилите които продават и да определят спрямо това и цената на автомобила!А не да вземат парите на хората а после клиента да си блъска главата в стената!Виждал съм с очите си,коли по автосервизите които нямат предница или пък задница от ужасни катастрофи,след месец- два същите автомобили излизат като чисто нови,прекроени,заварени,събрани и готови за продажба.Но...такива автомобили също крият своите рискове,защото най малкото което е нямат еърбеци!!!!!!!!!!!!!Да не говорим за заварките и напасванията по преден и заден мост! Та,най общо казано - автокъща Блиц Ауто София е тотално некоректна ,което е идеята на тази тема!

Само не разбрах, ти като какъв точно се яввявш да обесняваш ,кой каква стока трябва да предлага и на каква цена.Някой на сила да те е накарал да пазаруваш такива коли, за които говориш?Като не ти харесват доматите няма да ядеш домати.Търсенето определя пазара, а не пазара търсенето.В чужбина има доста читави коли на 10+ години,без нито един удар,без нито една драскотина с пълна сервизна дилърна история, само че  чичо Ханс няма да ти я подари,защото сутрин ги насмита пачките по улицата и мое си купува кога му е кеф чисто нова кола, ами ще ти обяви почти двойно по-висока цена от тия ремонтираните след катастрофа.И ако работиш за 1000 лв, за колкото работят повечето хора  в България, тя чисто и просто няма да ти е по джоба, и щеш не щеш ще трябва да си вземеш някои от тия коли  за които говориш.А ти като си такъв баровец с по пет цифрени суми за коли, който не прави ремонти, защо просто не отидеш в магазина да си купиш чисто нова, ами толкова си се загрижил за пазара на коли втора употреба по света и у нас?

преди 24 минути, franchesko написа:

Само не разбрах, ти като какъв точно се яввявш да обесняваш ,кой каква стока трябва да предлага и на каква цена.Някой на сила да те е накарал да пазаруваш такива коли, за които говориш?Като не ти харесват доматите няма да ядеш домати.Търсенето определя пазара, а не пазара търсенето.В чужбина има доста читави коли на 10+ години,без нито един удар,без нито една драскотина с пълна сервизна дилърна история, само че  чичо Ханс няма да ти я подари,защото сутрин ги насмита пачките по улицата и мое си купува кога му е кеф чисто нова кола, ами ще ти обяви почти двойно по-висока цена от тия ремонтираните след катастрофа.И ако работиш за 1000 лв, за колкото работят повечето хора  в България, тя чисто и просто няма да ти е по джоба, и щеш не щеш ще трябва да си вземеш някои от тия коли  за които говориш.А ти като си такъв баровец с по пет цифрени суми за коли, който не прави ремонти, защо просто не отидеш в магазина да си купиш чисто нова, ами толкова си се загрижил за пазара на коли втора употреба по света и у нас?

Иска някой друг да мисли вместо него. 

Държавата да му "сдъвче храната и да му я изповръща в устата" като птиците. 

Наивник, балък. 

И той ще определя кое е за скрап... 

Абе льольо, по твоята логика всички класики дето са ги спасили от плевните по Америка са за скрап. Ти тая глава освен да пазиш равновесие, за друго ползваш ли я? 

• Автор
преди 19 часа, sound написа:

E след като живееш на запад и си наясно, че ->

то трябва да си и наясно, че няма как за 5000лв да си вземеш достатъчно безпроблемна кола, че да върви към нея действителна и адекватна гаранция - това е въпрос на проста аритметика, а не на мошенничества: при 800-1000 евро за скрап (по твоите думи) то се подразбира, че до пет хиляди лева са само разходите по нея, за да стигне до вида, в който така страстно желаеш да я получиш, като краен клиент ..... всъщност може и да не стигнат. Е - пита се в задачата - какво да направи един търговец на коли, за да има и печалба до тези пет хиляди лева?! че и гаранция да ти даде.

п.п. от чужбина не можеш да намериш  безпроблемен автомобил до пет хиляди лева, та камо ли у нас - наистина засмърдя на целенасочена атака към определена автокъща.

Да така е,атаката е към всяка мошеническа автокъща от рода на Блиц Ауто!!!Аз не търся безпроблемна евтина кола търговецо,аз търся коректност от хората които продават коли с измама!И чисто новите коли имат дефекти,но можеш да ги върнеш защото са в гаранция!!!Но когато вземеш една кола от пътя която не струва и 300 евро,пък после я прикриеш тарикатски и я шитнеш за 5000-6000 лв. на някой дето е пестил цяла година или две за тази кола и се е доверил на думите ти,че колата е читава...тогава хора като вас трябва да носят отговорност !Щом си внесъл кола до 1000 евро ,ще я продадеш тука за 1500 евро а не за 2500 евро! И когато те питат,ще кажеш какви са кахърите на колата а човека сам ще прецени дали да рискува или не!!!Или пък,ще давате гаранция за всяка кола от автокъщата,щото има случаи в които човека си купува кола и на 200 метра от автокъщата колата угасва напълно.Ще се научите не само да лапате и мамите ,но и да носите съдебна отговорност! Държавата много бързо може да ви вкара в пътя и да останат само най читавите от вас автокъщи,а не да никнете като гъби и после да чезнете като партизани през зимата.Ако всеки от нас надигне глас и оплакванията завалят по телевизии,радиа и сайтове ще ви поставят на място!Тогава да ви видя как ще си продавате боклуците и ще лапате лесни пари от хората?Всичко е въпрос на време другарю!!! Колите от Австрия с ръждата отдолу дето я криете,колите от Италия дето са тотално занемарени технически,колите от Германия и Швейцария дето газят в преспите и скърцат като каруци понеже вече не могат да минат там преглед ,  все някога ще секнат! И когато българите започнат да купуват само чисто нови коли на лизинг а не бракмите ви,тогава напълно ще изчезнете заедно с проблемите които създавате!

преди 1 час, Ivelin _ написа:

Иска някой друг да мисли вместо него. 

Държавата да му "сдъвче храната и да му я изповръща в устата" като птиците. 

Наивник, балък. 

И той ще определя кое е за скрап... 

Абе льольо, по твоята логика всички класики дето са ги спасили от плевните по Америка са за скрап. Ти тая глава освен да пазиш равновесие, за друго ползваш ли я? 

Ами има два пътя бе льольо,единия е законен чрез правила и норми наложени от държавата.Другия е ръчен,ръкопашен,личен и доста груб!Ти кой избираш? А  ретро колите в чужбина ги карат само през уикенда! Просто недей,не си подготвен за този разговор!Явно само си чувал...

преди 1 час, Ivelin _ написа:

Не работя в автокъща.

Както съм казал-нуждаеща се от сериозен ремонт. Нищо не те спира ако имаш парите да я оправиш и да я караш. 

Ок,но защо тогава я продават за толкова щом ще има такъв сериозен ъпгрейд?Ми да я намалят наполовина тогава а не да я продават на цената на читав автомобил! Ако даваха гаранция за този автомобил,пак ли щяха така да подходят?

преди 1 час, franchesko написа:

Ами защото имам акъл в главата и парите не ги бера по дърветата.Когато плащам искам  да получа това което търся а не това което не искам.И щом човек като теб толерира измамници и ги защитава,не виждам смисъл да ти отделям повече време.Живей си в коптурата и се радвай на чистия въздух край тоалетната!Но не искай от мен да съм като теб.

преди 1 час, Роко написа:

Ами защото имам акъл в главата и парите не ги бера по дърветата.Когато плащам искам  да получа това което търся а не това което не искам.И щом човек като теб толерира измамници и ги защитава,не виждам смисъл да ти отделям повече време.Живей си в коптурата и се радвай на чистия въздух край тоалетната!Но не искай от мен да съм като теб.

Абе ти в коя чужбина живееш по-точно, че нещо не стана ясно?Да не е от Петрич на горе? Защото аз живея в Холандия, и мога да ти кажа ,че тука има много повече автокъщи с баш мошенници, където Ходини пасти да яде,и баш скраб, където продават коли, които са стигали по 5-6 пъти и след това отписвани от моргата и пускани пак в движение.И хората, си ги знаят, кои са тези автокъщи, и въпреки това си има такива които пак пазаруват от тях, защото все се надяаат , че между боклука ще ударят златото...или хора ,които могат сами да си я постегнат.Ако отидеш да се оплачеш в полицията , че си изгорял от такава автокъща или, че си възмутен че продават скраб,  най-много да ти се изсмеят иронично,  и да ти кажат:  ,,Еми няма да ходиш повече там да пазаруваш,,  Даже и жалба няма да ти предложат да направиш.Така, че стига рева по форумите, ами нарамвай пачаката и бегом към магазина за нещо чисто ново.

Другия е ръчен,ръкопашен,личен и доста груб!Ти кой избираш? 

Ха-ха, абе ти май много филми гледаш с Джекичан.:D   Тоя начин за разправиии не ти го препорчъвам особенно в чужбина, защото  там  тоя бизнес са държи предимно от чужденци,араби,руснаци,латиноамериканци,хора на ,които въобще не им пука от местните закони и много първични по характер. И такива самонадеяни пръдльовци като теб, често свършват в багажник.Но ти си знаеш де, що си си преценил възможностите..:D

преди 5 часа, Роко написа:

Аз не търся безпроблемна евтина кола .....

А не бе - ич даже. То верно те усетиха, че си искал да ти се покаже скрапа - с тези тънки сметки, дето ни ги развиваш тука, направо си лъсна евтинджоса. За пет цифрени суми не можел да намери безпроблемна кола - хай сиктир ба. И какво аджеба си търсиш (странно, че така въобще и не спомена)- някое GL- че или може би М- ка за 12- 15 хилки? Ми не става баце -  'сяко нещо си има цената, като искаш по- ефтинко, ще караш с компромиси нема как, щото никой не работи за слава и не си само ти, който не бере парите по дърветата, че да раздава подаръци за едното мерси. Както ти уточниха и по- горе - хубавата кола и в чужбина си струва хубави пари.

п.п. а със заканата, дето ще раздаваш ръкопашно правосъдие направо ме развесели - не се вживявай толкова, че току виж си си повярвал и така ще стъпиш на някое лайно в някоя автокъща, че от бърза помощ не могат те събра после.

• Автор
преди 18 часа, sound написа:

А не бе - ич даже. То верно те усетиха, че си искал да ти се покаже скрапа - с тези тънки сметки, дето ни ги развиваш тука, направо си лъсна евтинджоса. За пет цифрени суми не можел да намери безпроблемна кола - хай сиктир ба. И какво аджеба си търсиш (странно, че така въобще и не спомена)- някое GL- че или може би М- ка за 12- 15 хилки? Ми не става баце -  'сяко нещо си има цената, като искаш по- ефтинко, ще караш с компромиси нема как, щото никой не работи за слава и не си само ти, който не бере парите по дърветата, че да раздава подаръци за едното мерси. Както ти уточниха и по- горе - хубавата кола и в чужбина си струва хубави пари.

п.п. а със заканата, дето ще раздаваш ръкопашно правосъдие направо ме развесели - не се вживявай толкова, че току виж си си повярвал и така ще стъпиш на някое лайно в някоя автокъща, че от бърза помощ не могат те събра после.

Спокойно бе ,,баровец "  , аз лично не си цапам ръцете с хора от ниските прослойки! Само предположих,че някой от изгорелите може да реши да потърси сметка по свой си начин.Иначе знаеш ли колко ми пука дали някой на някого ще натърти врата!За мен е важно да спре измамата с боклуци и нещата да станат коректни защото всички страдат от тези мошеници! Иначе кола вече си купих,в пет цифрената зона е! Ама я купих от сериозен човек който явно държи на името си! Иначе живея в страна в която за една малка точка ръжда не можеш да минеш преглед,защото колите ги гледат под лупа!!!А за автокъщите в чужбина дето ми разправяте тука ,това са къщи на хора от третия свят или на некви роми ! В такива автокъщи там,нормалните хора не влизат! А каква кола съм си купил и в коя държава живея,не е ваша работа.Важното за мен е,че защитавате апашите .Ако това е днешна България значи вече сте доста пропаднали и не си заслужава човек да си губи времето с вас! Дори не разбирате нещата за които пиша в тази тема а сте си създали свои лични идеи които натрапвате.Пак ще го кажа: щом на някой му харесва да е роб и да го дупят,си е негов проблем! За мен обаче това са нередни неща и те съсипват нацията!Който е с акъла си ще ме разбере,който е плиткоумен ще продължава да си пасе.Време е държавата да се намеси и да спре измамниците!!!Който не е съгласен,да си ходи в гората .

бля бля бля

Общите приказки всички ги знаем - ма ти се издъна и не ловиш дикиш.

Ха-ха,абе тоя Роко-Бароко е ебати смяха.Не иска да каже в коя държава , понеже толкова на ,,едро,,  лъже горкия, и да не се окаже, че и други хора живеят там и да му секне срането...Божее колко мъка имало по тоя свят...

Аз написах какво да гледа. Ето примери какво се продава дори и от официален дилър. Какво да говорим за някакви автокъщи.

И "върхът на сладоледа" - Порше тотал щета, изплатена от застрахователя се продава с гаранция, допълнителна гаранция само клиента да плаща. Без аирбеци и т.н. лъже се дори и производителя.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.