Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при копиране на jpeg

Featured Replies

Здравейте,
Проблемът е следния: имах около 1400 снимки на телефон (с андроид) и тръгнах да ги копирам в компютъра, обаче нещо заби и натиснах отказ. След това видях че снимките са изчезнали от телефона а в компютъра се бяха копирали 3/4 снимки и още 1 файл jpeg който е 2.68 гб, което е невъзможно...(той естествено не се отваря) Ще прикача снимки. 
Някой има ли идея какво се случва ?

11.png

asdasd.jpg

asdasdaddd.jpg

преди 29 минути, bvb09 написа:

Някой има ли идея какво се случва ?

Да. Научаваш по неприятния начин, че GSM-ът не е място за съхранение на огромно количество снимки.

преди 5 минути, street racer написа:

Тези файлове, в паметта на телефона ли бяха или на мемори картата? Я разрови телефона с някой  file manager

Рейсър, каква мемори карта на Nexus 4?!? ...:nono:

Виндоса ти казва това защото файловете са повредени и не могат да бъдат визуализирани, части от тях липсват, копирали са се отчасти когато си натиснал "Отказ".

Винаги слагай опцията да се запазват в картата а не на самият телефон. Ти копира ли ги? Или ги изряза, защото ако си ги изрязъл са премахнати от индекса и ти няма как да ги видиш, все едно са изтрити от телефона. Сега отново си прегледай паметта на телефона, от телефона. Защото когато преглеждаш през компютър понякога някой файлове не се показват.

Мии... никъде не видях модел на телефона........ Ако наистина е без карта, лично аз, бих "забравил" за останалите снимки (а може би и други неща). Фактори шрез рекавъри-то и толкова! Не бих рискувал целия телефон заради няколко снимки

За какво му е фактори ресет? @street racer

Ако наистина снимките някакси магически са изчезнали тогава може да пробваш някой софтуер за възтановяване а в краен случай може да се търси за изтрити файлове ако нещо не е презаписано върху тях, чрез апликации с руут достъп.

Но и аз не мисля, че е загубил всичко.

преди 11 минути, Mr.n0b0dy написа:

За какво му е фактори ресет? @street racer

Ако наистина снимките някакси магически са изчезнали тогава може да пробваш някой софтуер за възтановяване а в краен случай може да се търси за изтрити файлове ако нещо не е презаписано върху тях, чрез апликации с руут достъп.

Но и аз не мисля, че е загубил всичко.

Снимките не са изчезнали, просто всичко е станало на каша, след като е забил процеса по време на трансфера. Информацията я има, но не се разпознава. Не знам даже дали ще се намери софтуер, който да я поправи.

Влзе на https://photos.google.com/ и се моли да намериш там поне част от файловете...

Eмил Костов, точно го е казал! Аз имах в предвид същото - просто опити със софтуер "директно" в/у телефона ......не бих рискувал! Виж, ако нещата бяха на външен носител, това е друга бира - рискуваш една карта за 20-30 лв макс. А защо мисля за ресет-а: ами защото не знам (тя някоя от двете ОС е казала, ама...) къде е възникнал проблема. По принцип, аз лично дори и под настолана OS,  не бих си позволил да копирам/местя 1400 файла "на куп". За андроид си има доста кадърни файл менаджери, да не говорим, че (отново лично мнение), не виждам смисъл да ползвам андроид устройство, без root права

преди 27 минути, street racer написа:

Eмил Костов, точно го е казал! Аз имах в предвид същото - просто опити със софтуер "директно" в/у телефона ......не бих рискувал! Виж, ако нещата бяха на външен носител, това е друга бира - рискуваш една карта за 20-30 лв макс. А защо мисля за ресет-а: ами защото не знам (тя някоя от двете ОС е казала, ама...) къде е възникнал проблема. По принцип, аз лично дори и под настолана OS,  не бих си позволил да копирам/местя 1400 файла "на куп". За андроид си има доста кадърни файл менаджери, да не говорим, че (отново лично мнение), не виждам смисъл да ползвам андроид устройство, без root права

Под windows можеш. Софтуера се каза  total comannder и досега проблеми с него не съм имал дори и да се скапе нещо. При андроида е малко по различно.

преди 1 час, Freem@n написа:

Влзе на https://photos.google.com/ и се моли да намериш там поне част от файловете...

Може да се моли за това само ако е бил активирал Backup-а на Photos :)

• Автор
преди 28 минути, toc написа:

Може да се моли за това само ако е бил активирал Backup-а на Photos :)

Нямам копие в google акаунта. 

преди 2 часа, Mr.n0b0dy написа:

Виндоса ти казва това защото файловете са повредени и не могат да бъдат визуализирани, части от тях липсват, копирали са се отчасти когато си натиснал "Отказ".

Винаги слагай опцията да се запазват в картата а не на самият телефон. Ти копира ли ги? Или ги изряза, защото ако си ги изрязъл са премахнати от индекса и ти няма как да ги видиш, все едно са изтрити от телефона. Сега отново си прегледай паметта на телефона, от телефона. Защото когато преглеждаш през компютър понякога някой файлове не се показват.

Телефона е на малката ми сестра и странното е че няма слот за карта с памет (някакъв LG Nexys) и да копирах ги не съм изрязвал. Паметта я проверих няколко пъти няма и следа от снимките. 

преди 14 часа, Емил Костов написа:

Снимките не са изчезнали, просто всичко е станало на каша, след като е забил процеса по време на трансфера. Информацията я има, но не се разпознава. Не знам даже дали ще се намери софтуер, който да я поправи.

Глупости. Питащия дори не е уточнил какво прави, а ти заключи! Нека сега аз кажа моята хипотеза:
Кабела му е развален, правил е трансфер, трансфера буксува бавно, в един момент работата е прекъсната принудително. При втория опит влиза в галерията с вързания повреден кабел, снимките вече едвам се проявяват и той си мисли, че ги няма и са повредени и обявява на вас, че тези снимки отсъстват.

преди 13 часа, bvb09 написа:

Нямам копие в google акаунта. 

Телефона е на малката ми сестра и странното е че няма слот за карта с памет (някакъв LG Nexys) и да копирах ги не съм изрязвал. Паметта я проверих няколко пъти няма и следа от снимките. 

Щом си ги копирал, а не си ги изрязвал, значи нямаш никакви проблеми. При копиране, информацията и файловете от старото място не се изтриват и си остават там. Значи снимките ти са си в телефона и не са пипани. Нямаш никакви проблеми.

Освен, ако в самия телефон не са повредени по много причини.
Ай, да вземеш да пишеш по същество, а не само да пишеш, за да си писал!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.