Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на слушалки до 270лв

Featured Replies

Искам да си закупя слушалки тип наушници и искам да получа мнение на какво да се спра .Да уточня ,че слушалките ще се ползват за слушане на музика от телефон и лаптоп предимно рок и поп. За момента съм се спрял на Marshall http://www.kirov-high-end.bg/kirov/?page=products&subpage=vpr&pid=1648&s=1. Ако може мнение или препоръка за модел 

Според мен, точно със слушалките,  не трябва да правиш компромис и да се хвърляш на най-евтиното. Разгледай този модел http://www.kirov-high-end.bg/kirov/?page=products&subpage=vpr&pid=1553

преди 3 минути, baitexpo написа:

Според мен, точно със слушалките,  не трябва да правиш компромис и да се хвърляш на най-евтиното. Разгледай този модел http://www.kirov-high-end.bg/kirov/?page=products&subpage=vpr&pid=1553

Да бе, то тези щото не са евтини...направо да взема тези и да не се ослушва:

http://www.kirov-high-end.bg/kirov/?page=products&subpage=vpr&pid=1557

А иначе, аз ползвам следните:

http://www.kirov-high-end.bg/kirov/?page=products&subpage=vpr&pid=1604

Малко са над бюджета, но съм супер доволен, перфектен звук и качество на слушалките.

baitexpo, ти виждал ли си 3700 кинта на куп и знаеш ли колко компонента преди да стигнеш до слушалките и за какви пари трябва да имаш, за да имаш нужда от такива?

Може и да не ми отговаряш, просто са чудя.

Интересно ми е като се предлага нещо, щото е по-скъпо и значи това ще трябва. Ами то има и за по 20 хиляди долара. Да бяхте препоръчали такива.

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

преди 1 час, Deyan Dimitrov написа:

Искам да си закупя слушалки тип наушници и искам да получа мнение на какво да се спра .Да уточня ,че слушалките ще се ползват за слушане на музика от телефон и лаптоп предимно рок и поп. За момента съм се спрял на Marshall http://www.kirov-high-end.bg/kirov/?page=products&subpage=vpr&pid=1648&s=1. Ако може мнение или препоръка за модел 

Погледни ги тези на ниво са в ценови клас около 200лв.

Адаше, правилно те съветват. Вземи си нещо по-скромно, не се изхвърляй много за някакви си слушалки. Няма смисъл просто. Ако си аудиофен, по-добре инвестирай в качествено озвучаване и не давай луди пари за едните слушалки.

За по малко пари,  качествени премиум слушалки от Edifier:

Edifier W 855 BT

Edifier W830 BT - среден клас (на марката)

За още по малко (като едни от най издръжливите бюджетни на батерия слушалки на пазара):

Edifier W800BT Слушалки

И със останалите средства, (както Ви посъветваха по горе) може решите да започнете да събирате за hi-fi stereo система: усилвател + тонколони,

ако сте любител на качествената музика, или нямате подобна система.

Или да си вземете нещо по практично, което ще ползвате, ъпгрейд на компютъра , прериферия и т.н., каквото Ви е необходимо.

• Автор

Определено много много ви благодаря за мненията и съвета, чесно казано не съм аудиофил  ,просто  ми допаднаха като дизайн и вече марка все пак маршал за рок музика са класа и това беше причината да се спра на тях .По скоро ще се спра на нещо бюджетно и ще започна да събирам пари за хубави колони и система

преди 8 минути, Deyan Dimitrov написа:

Определено много много ви благодаря за мненията и съвета, чесно казано не съм аудиофил  ,просто  ми допаднаха като дизайн и вече марка все пак маршал за рок музика са класа и това беше причината да се спра на тях .По скоро ще се спра на нещо бюджетно и ще започна да събирам пари за хубави колони и система

Само не залагай на съвсем бюджетни слушалки,че няма да ти харесат като звучене.Аз също слушам рок музика и тя като такава с много инструменти изисква и качествени слушалки/тон-колони и разбира се усилвател.Като ориентир се придържай в класа слушалки около 100-150лв.По принцип смисъл няма да се хвърлят много пари за слушалки които ще се слушат през телефон,защото телефоните са с доста посредствено качество като изход,но това не означава да вземеш и за 50лв слушалки.

Хубави слушалки с не много висока цена правят няколко известни фирми - Sennheiser, AKG, Beyerdynamic, Audio-Technica, Focal и т.н. Разбира се, те имат и много скъпи модели. Малко по-нагоре бяха препоръчали един модел на Аудиотехника - М50Х, който е чудесен.

Разбира се, звукът от телефон е с известни компромиси, които и хубавите слушалки не могат да оправят.

Идеалният вариант е портативен High Resolution плейър плюс добри слушалки. Тогава вече звукът е съвсем друг. Много добри плейъри прави китайската фирма FIIO. Продават ги в Плезио и ако не се лъжа, и в Киров.

Аз преди две години си взех такъв плейър - FIIO X5 II.

Ето как изглежда моят комплект:

Всъщност плейърът ми е в "сандвич" с допълнителен портативен слушалков усилвател. Отгоре е плейърът, отдолу слушалковият усилвател.  Към слушалковия усилвател има два плоски ластика, с които се стягат двете джиджавки една към друга. За снимката ластиците са свалени. Но това със слушалковия усилвател вече си е маниащина от моя страна.

Слушалките, които се виждат, са един чудесен класически модел на Koss - Koss Porta Pro, който вече за съжаление не се намира.

28436712465_ee8812c70c_k.jpg

• Автор

Много добре се е получило колега,със сигурност звука е доста добър ,реално по нататък може да помисля за плеър но за момента ще се задоволя със телефона.А реално има ли някаква разлика дали е блутут или с кабел.Клоня към блутут слушалки заради това че няма да ми се пречат кабелаци.

Bluedio Vinyl Plus

Има доста ревюта из мрежата. В ценовия си клас едва ли има нещо по-добро като изработка, функционалност и звук. Единственият недостатък за мен е полу-over-ear формата на наушниците - овални биха били доста по удачни, но дизайнерите са искали да напомнят грамофонна плоча, гледани отвън.

• Автор

Така да се похваля ,че днес вече се спрях нс определен модел и го купих.Audio-Technica ATH-AR3BTBK.Допадна ми много и като звук и като визия.Вече остана да си купя един хубав плейър..Още веднъж много благодаря за полезните мнения и съвети.

• 6 месеца по-късно...

@Deyan Dimitrov ще споделиш ли малко повече впечатления от слушалките ATH-AR3BTBK? Вероятно вече си ги ползвал известно време. Удобни ли са при продължително носене, как е звука, батерията държи ли? И още някой знае ли в София къде могат да се тестват в някой шоурум? Мерси.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.