Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на блутут колонка

Featured Replies

• Автор
преди 3 минути, Deyancho написа:

Вземи си една колонка за 20-30 лв., няма да е по-различна от тази за 200-300. Все едно и също е с изключение на цената. Пак ще ти свърши работа.

Значи да не сравнявам реплика Flip 4 и истинска Flip 4

преди 6 минути, Deyancho написа:

Всеки слуша това, което иска да слуша.

Автора каза: Много благодаря само на теб  Другите даже и не ги гледам какво са писали понеже са пълни идиоти

Оттам насетне моя коментар че цени само неговото мнение.

Кой кое слуша кога защо и колко точно слуша или чете и дали не е между редовете? И какво ми казваш? 

преди 3 минути, Тайфун Веиз написа:

Значи да не сравнявам реплика Flip 4 и истинска Flip 4

Човече няма как да ти се помогне. Отивай в магазина и си избери някой модел. Ако има по 600лв вземи две, да си имаш резервна.

преди 10 минути, eminem_vr написа:

Автора каза: Много благодаря само на теб  Другите даже и не ги гледам какво са писали понеже са пълни идиоти

Оттам насетне моя коментар че цени само неговото мнение.

Кой кое слуша кога защо и колко точно слуша или чете и дали не е между редовете? И какво ми казваш? 

Че всеки чува това, което иска да чуе. Тоест, че всеки обича да чува по свой адрес похвали, а не съвети и критики, независимо дали те са верни или не. Наумил си е нашият да си купува колонки - нека си купува. Питал е тук в тази тема за съвети и естествено получава такива. Хем иска съвет, хем се сърди, че получава такъв.

преди 24 минути, Тайфун Веиз написа:

Няма да се хвърлям толкова :D 

Ааа, нема такива филми. Ще се хвърляш! Даже и повече от 600 лв, поне 1000. Какви са тези излагации? Теглиш един заем и те искам тука с такава колонка, че не звук да изкарва, а направо да осъществява контакт с извънземните.

Аз пък се чудя как за 30 "мнения" се наредиха трима мераклии за наказания (трима вече наказани, тоест)...
Не можете ли да говорите без да се обиждате хамалски?
Какво ви пречи да се уважавате един друг и трябва всяка втора дума да е обида към някой?

Пробвайте сега културно да общувате, да видим дали можете.

Трябва да призная, че досега не ми се е случвало да чуя блутут колонка. Аз си падам по-едни маааалко по-големички озвучителни тела, така да се каже. Обикновено вървят по две. И  са по 40-50 кила. Едното.

Но по принцип ми се струва, че така наречените блутут колонки са изместили  мобилните източници на музика, каквито в една отминала епоха бяха примерно големите радиокасетофони, които се носеха на рамо /справка - някои от древните клипове на Мадона/. В едни още по-антични времена по тукашните земи древният прародител на блутут колонката беше транзисторният "мобилен" радиоапарат на батерии ВЕФ. Ако не вярвате, питайте бабите и дядовците си... Естествено това беше по времената на динозаврите, когато никой дори не си мечтаеше за мобилни телефони, камо ли пък те да са източници на музика по блутут или WiFi.

Но честно казано, при тези размери и материали, звученето на блутут колонките едва ли се различава чак толкова от звученето на някогашните радиокасетофони или транзисторни радиоприемници.

• Автор
преди 29 минути, Михайлов написа:

Трябва да призная, че досега не ми се е случвало да чуя блутут колонка. Аз си падам по-едни маааалко по-големички озвучителни тела, така да се каже. Обикновено вървят по две. И  са по 40-50 кила. Едното.

Но по принцип ми се струва, че така наречените блутут колонки са изместили  мобилните източници на музика, каквито в една отминала епоха бяха примерно големите радиокасетофони, които се носеха на рамо /справка - някои от древните клипове на Мадона/. В едни още по-антични времена по тукашните земи древният прародител на блутут колонката беше транзисторният "мобилен" радиоапарат на батерии ВЕФ. Ако не вярвате, питайте бабите и дядовците си... Естествено това беше по времената на динозаврите, когато никой дори не си мечтаеше за мобилни телефони, камо ли пък те да са източници на музика по блутут или WiFi.

Но честно казано, при тези размери и материали, звученето на блутут колонките едва ли се различава чак толкова от звученето на някогашните радиокасетофони или транзисторни радиоприемници.

Имал съм SHARP GF-767Z беше уникално нещо 

Ето господа, дадох ви конкретен пример как може да се води културен разговор без обиди и нападки, и при това всеки може да изрази мнението си, без да засегне останалите събеседници. Не е толкова трудно, нали?

на 30.07.2018 г. в 19:27, algor написа:

Аз пък се чудя как за 30 "мнения" се наредиха трима мераклии за наказания (трима вече наказани, тоест)...
Не можете ли да говорите без да се обиждате хамалски?
Какво ви пречи да се уважавате един друг и трябва всяка втора дума да е обида към някой?

Пробвайте сега културно да общувате, да видим дали можете.

Кои трима са наказани? Тоя малоумник като ме нарече идиот, аз имам право във всеки следващ мой пост да го наричам както си искам. А вместо да накажеш него, той ти харесва постовете и ти лиже задника? Нещо не ми стана ясно. Културно се държа с който заслужава. Ти също не заслужаваш между другото, комплексарче. Дали аз имам нужда от тоя форум или той има нужда от хора като мен? Пиша тук безплатно, а мисля че има и други форуми дето мога да си драскам. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.