Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с gmail

Featured Replies

Здравейте, не съм много сигурен дали точно тук е правилното място за този въпрос за което се извинявам. Проблемът ми е че на стария ми телефон остана вписан gmail в момента телефонът е във някакъв ниско интелигентен индивид и той използва gmail ми. Това го останових след като в youtube историята на гледанията ми беше пълна със най гнусните кючеци. Та дали има начин да прекратя достапът му до акаунта ми? Предварително благодаря.

преди 37 минути, Raze написа:

Смени си паролата на първо време.

Като я смениш той сам ще те потърси...

Темата ти не е формулирана правилно. Проблемът ти не е с Gmail , а с това, че не си резетирал телефона , за да изчезнат всички персонални данни в него преди да го продадеш. И побързай да смениш паролата, до като другият не го е направил, че тогава няма да виждаш и кючеците.

Това ми се е случвало с един таблет преди време.

И не само ютуб беше фул но и фейсбук си беше спретнала новата собственичка , която ми е съседка.  Смених паролата  и тя дотича. Всичко заби вика , не работи ...

Направих й нов акаунт и всичко си дойде на мястото .

преди 24 минути, B3M2W0 написа:

че не си резетирал телефона

И ако телефонът е с android 5.x и нагоре, кво правим?

преди 1 минута, hudyr написа:

И ако телефонът е с android 5.x и нагоре, кво правим?

Защо? Там не става ?

преди 15 минути, hudyr написа:

android 5.x и нагоре, кво правим?

Разучаваме настройките на телефона по-внимателно. Ето ти 5.1.1 .

Screenshot_2018-08-03-07-29-42.png

Колко време ще ви отнеме да запомните, че телефон с android 5 и по-нов НЕ МОЖЕ просто да се ресетне и да се ползва свободно. На 4.х.х и по-стари андроиди да, на нови НЕ. Телефонът ще си иска същите google акаунт и парола, с които е работил преди ресета - FACTORY RESET PROTECTION.

И без да споменаваме разни "заобиколки". Не всеки знае за тях, не всеки знае как се ползва google и не всеки ще се сети да пита по форуми за акъл. Отделно, не всеки е ЗАКОНЕН собственик на устройства, които иска да отключи с "майсторлък". Правилния и елементарен начин съм го дал горе. Няма нужда от смяна на паролата, новият собственик НЕ Я ЗНАЕ, а просто ползва съществуващата log in сесия. В момента, в който устройството бъде разделено от google профила, устройството губи достъп до всякакви google услуги, докато не бъде вписан валиден google профил, който на този етап вече може да е ВСЯКАКЪВ.

Това каква връзка има с темата? Автора пита просто как да спре достъпа на друг човек до акаунта му, не как да си нулира телефона и да махне защитата.

преди 6 часа, hudyr написа:

телефон с android 5 и по-нов НЕ МОЖЕ просто да се ресетне

Искаш да кажеш, че устройството става вечно твое?  Ха-ха! Предлагам ти извадка от фабричната инструкция как да се премахне всичко и телефонът да стане все едно сега е купен.

преди 3 часа, Raze написа:

Това каква връзка има с темата

Връзката е очевидна-нали говорим какво не е направил въпросният, за да не се стигне до всичко това. 

44.PNG

Айде обиколете мобилния раздел. Обиколете и google. И си задайте въпроса "Защо има десетки наръчници за заобикаляне на factory reset protection?".

На моя 20-годишен голф 4 скоростите са му в перфектно здраве. Не знам що толкова му плюят скоростните кутии....

Има 4-5 телефона из вкъщи от 5.0 до 7.0 андроид и за пръв път чувам, че не може да се логне с нещо различно от акаунта, с който си се логнал вече. [emoji23]

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.