Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети за покупка на музикални системи/тонколони вкъщи

Featured Replies

• Автор
преди 5 часа, RudeBoy написа:

Добър избор. "Това" имам много як бас, ще останеш доволен.

Добре, че не търсиш качествен звук, там е по-сложно :) 

Защо да не е качествен при моят избор?!

преди 5 часа, Деянчо написа:

Избрал си е това, решението си е негово, както и 2299-те лева, които ще изгърми. Не е претенциозен и очевидно не разбира особено от звук и тежкия лумтеж, който вероятно има тази уредба, ще го удовлетвори. За някои хора най-важното е да се тресе всичко и да кънти зверски, а качеството е маловажна подробност. Важното е да си му харесва на него, той ще си го купува и той ще си го слуша, а не ние, форумните обитатели.

преди 3 часа, oic написа:

Избраното от Вас е уредбичка е в стил за купони.

Ако това търсите добре. Но, не става за слушане на качествена музика.

За първото Да.

И не на последно място. Ако гледате мощноста ватовете, те се силно преувеличени.

Разделете, ги поне на 10/20 за да получите реалната мощност на "това чудо за купони"

И гледайте, все пак да я вземете където цената е по изгодна, например тук.

Напълно погрешно е да робyвате на марката, ако ще е свързвате с друга техника.

Ако, ще се свързва директно към плосък телевизор (желателно е да има поне оптика s/pdif) за да не останете после разочаровани от зле звучащата (и без друго ) уредба.

Ами да, мога да кажа, че съм супер доволен и, както казахте парите са си мои и за мен това е важно.Между другото "мерси" за обидните квалификации към избора ми, явно не умеете да се радвате, когато някой си купи нещо, което харесва, е по важно да самите Вас да Ви допада, но както и да е.Дойде ми до гуша от това презрително отношение всеки път, като питам нещо все едно съм олигофрен и Ви притеснявам с въпросите си.Не, нямам предвид всички, но със сигурност последните двама.Честито, успяхте да ме изгоните с брътвежите си за "тежкия лумтеж", "важното е да се тресе всичко и да кънти зверски, а качеството е маловажна подробност", "зле звучащата (и без друго ) уредба".

преди 16 минути, tyrboman написа:

Ами да, мога да кажа, че съм супер доволен и, както казахте парите са си мои и за мен това е важно.Между другото "мерси" за обидните квалификации към избора ми, явно не умеете да се радвате, когато някой си купи нещо, което харесва, е по важно да самите Вас да Ви допада, но както и да е.Дойде ми до гуша от това презрително отношение всеки път, като питам нещо все едно съм олигофрен и Ви притеснявам с въпросите си.Не, нямам предвид всички, но със сигурност последните двама.Честито, успяхте да ме изгоните с брътвежите си за "тежкия лумтеж", "важното е да се тресе всичко и да кънти зверски, а качеството е маловажна подробност", "зле звучащата (и без друго ) уредба".

Питаш за мнение, дава ти се. След това се сърдиш, че получаваш мнение. Само аз ли не намирам логика тук? Твоят избор е най-качественият, а ние сме едни тъпаци, които от нищо не разбираме и само завиждаме на радостите на другите. И за капак на всичко обиждаме и гоним другите от форума със своето поведение. Хора като теб, чието ниво никога няма да стигнем. Абе, моля ти се, пълни отрепки сме.

преди 11 минути, tyrboman написа:

Все пак ти ще я слушаш и щом ти харесва значи всичко е ОК.Ти потърси съвет,като написа темата,ние ти дадохме такъв,ако се беше вслушал или поне да беше се поинтересувал допълнително от съветите по-горе,сега освен че нямаше да набуташ сума пари,ами щеше и да слушаш нещо истински като звук,но както казваш парите са си твой,избора също.

преди 30 минути, tyrboman написа:

Просто си дадох мнението. Всеки мисли по различен начин.

Не значи това,  например, че на Вас няма да ви хареса въпросната уредба.

Както споменаха по назад в темата всяко ухо е различно.

Лично аз не бих е закупил.

Не случайно дадох и линк, в който системата е по евтина. Стига да не е късно, ако сте направили поръчката.

Ако имах вашият бюджет и исках, нещо мощно и разтърсващо и едновременно добро, бих взел това:

Klipsch R-28F + Onkyo TX-8220

С уговорката, че усилвателя/ресийвъра е компромисен, тъй като не намерих друг (на първа ръка, ново) да съответства на големите стоящи тонколони.

В аудиото водещ е тестостерона и се започва от едни лудници с 500-1000 вата и се върви надолу към един единствен но качествен ват.

преди 49 минути, tyrboman написа:

Парите са си твои, но ако искаш да разбереш колко си загубил за в час си пусни една "обява" в продавалниците и обясни, че е чисто нова и т.н. и може и гаранцията и касовия бон да публикуваш. Ако получиш оферта за 1/3 от цената ще трябва да черпиш. 

преди 17 часа, tyrboman написа:

Защото качественият звук не е само думтене на баса, от което да ти спира дъха. Има и средни честоти, има и високи, и те трябва да бъдат правилно балансирани.

Но теб това не те интересува, търсиш само бумтенето. И го намери. Слушал съм такава (или подобна) система навремето, като работех в Технополис, и мисля, че ще останеш доволен. Пиша го сериозно, не се подигравам. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.