Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рестартиращ се компютър

Featured Replies

преди 2 минути, Петър Чакъров написа:

Послушай ме удари ме 1 преинсталация и си реши проблема бе човек.. 

За каква преинсталация бълнуваш като не се знае състоянието на диска?

преди 2 минути, Year Zero написа:

За каква преинсталация бълнуваш като не се знае състоянието на диска?

Питащият нито във сейф моде може да влезе нито никъде какво го карате 1000 процедури да прави губене на време.. 

Г-н Чакъров, ако бяхте чел внимателно темата, би трябвало да осъзнаете, че питащия вероятно е дама. От коментарите става ясно,  че няма познанията да се справи с инсталацията, също така и с проверката на диска, а и след като има неща които са важни за пазене, е най-добре да не рискува. Да се преинсталира диск на доста години с подобни проблеми и без диагностика, е чиста загуба на нерви и време. 

Да отиде на място където могат да направят нужното и да предупреди за проблемите с диска и че има неща за пазене.

преди 30 минути, Петър Чакъров написа:

Питащият нито във сейф моде може да влезе нито никъде какво го карате 1000 процедури да прави губене на време.. 

Питащата*....И това, че не може да влезе в Save Mode не означава формат.Ако ти си от тия дето си мислят, че формата решава всичко значи доста си се объркал.

преди 1 минута, Year Zero написа:

Питащата*....И това, че не може да влезе в Save Mode не означава формат.Ако ти си от тия дето си мислят, че формата решава всичко значи доста си се объркал.

Добре нека да видим дали ще го оправи дано да стане Успех и пожелавам

преди 55 минути, Петър Чакъров написа:

Голям оптимист ще дойдеш!

на 19.09.2018 г. в 19:47, Петър Чакъров написа:

Хард дискът се прецакал една прейнсталация ще му дойде добре

Значи предлагаш да преинсталира на прецакан диск? Браво!
А с това какво правим?

преди 5 часа, Ralica92 написа:

Имам малко лична информация на компютъра, щях да я свалям

Да качи Нова ОС във Друг Дял на Хард Дискът  без да прави формат така  ще е със нова ос и старата ще е вътре и после ще успее да си искара Нужната информация

И ако има лицензиран софтуер, който е с еднократно активиране и всяко ново активиране става срещу заплащане?
Говорим, за служебна машина!
Боже, колко велики идеи можеш да генерираш?

преди 4 часа, Петър Чакъров написа:

Да качи Нова ОС във Друг Дял на Хард Дискът  без да прави формат така  ще е със нова ос и старата ще е вътре и после ще успее да си искара Нужната информация

Ако един диск е пътник колкото повече се човърка по него толкова по малък става шанса за спасяване на информация. И като ти гледам за съветите се сещам за следното:
Все едно да се изходиш по средата на стаята и да сложиш салфетка отгоре т.е не решаваш проблема а само го "прикриваш".

преди 23 часа, DarkEdge написа:

От едно рестартиране ти изброи пълен апокалипсис....

Епа, щом дори не е със 7-ца, ами е с ХР, означава, че е на около 15 години. Гаранция е за кофата тая кочина.

преди 18 часа, Ralica92 написа:

..дали ще могат, тези които го ремонтират, да я видят тази информация.. пароли, глупости и т.н 

Конкретно тези, при които ще го носиш, нямам представа дали ще могат да видят информацията. Иначе може да се види, включително и пароли, ако решат да си играят.

За тест на дисковете ползвайте HDDScan - безплатна, не изисква инсталация, има всички необходими тестове и разбира се S.M.A.R.T. Има и нов комплект Hiren's от Юли тази година, който има Windows 10 PE (x64). С Easy2Boot го пишете на флашка и бачка перфектно.

п.п. ако толкова се притеснявате, че даден диск ще умре, докато го тествате, просто му направете имидж. После си отваряте имиджа (може дори с IzArc) на някой компютър и си ровите.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

• Автор

Хора, добри съвети ми давате, но не са по силите ми. :( Благодаря Ви все пак, ще е от полза на някого със същия проблем като моя.

Ще го занеса на сервиз, дано успеят да запазят снимките и паролите.  

Иначе да, компа е много стар и с този Уиндоус екс пи.. съвсем плачевна е работата, но какво да се прави-служебен е. Надявам се скоро да го сменят, като видят, че не работи правилно.

• Автор

Взех си го от сервиза.

Казаха ми, че са преинсталирали OC.

Сега гледам, че всичката информация си е на лице, което е много добре. 

преди 7 часа, Ralica92 написа:

Взех си го от сервиза.

Казаха ми, че са преинсталирали OC.

Сега гледам, че всичката информация си е на лице, което е много добре. 

Еми аз обеснявам горе да се преинсталира на 2 дял за да може във 1 да остане информацията после да се искара от там цялата информация  ама не та не.. защото доста пъти аз бил във такава ситуация и освен преинсталирване друго не помага

Еми, само ако знаеше колко добре е да знаеш кога да премълчиш...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.