Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

uTorrent 3.5.4 Build 44846

Featured Replies

4bf603c8741d187936b64092690a26ef.png

Официален уебсайт: BitTorrent Inc.
Лиценз: $4.95 едногодишен Ad-Free, $19.95 едногодишен Pro
Ограничения: Адуер реклами с възможност за премахване
Системни изисквания: XP | Win 7 | Win 8 | Win 10
Промени: Бележки стабилно издание
Промени: Бележки бета издание
Описание: µTorrent е най-популярният торент клиент за изтегляне и споделяне на файлове в интернет, невероятно лека програма, която по функции задминава много от тромавите си събратя. Ефикасна и богата на опции, използва неприлично малко процесорна мощ, памет и място, като същевременно предлага абсолютно всички функционалности.
Линк за изтегляне: uTorrent_3.5.4.44846.exe (стабилно издание)

90e43a67aadfa2279fbac1835cdae601.th.png

Никой uTorrent над 2.0.4 не е хубав. Всички по-нови имат реклами.

Рекламите се спират много лесно с няколко цъквания из настройките, има много връзки в гугъл, където пише как се прави. Аз ползвам utorrent от много години и никога не са ми излизали реклами, след като съм го настроил, дори и след обновявания.

преди 10 минути, Raze написа:

Рекламите се спират много лесно с няколко цъквания из настройките, има много връзки в гугъл, където пише как се прави. Аз ползвам utorrent от много години и никога не са ми излизали реклами, след като съм го настроил, дори и след обновявания.

Товари ли много хард диска? Защото BitComet товaри.

преди 38 минути, simtech написа:

2.2.1 няма реклами

преди 14 минути, Raze написа:

Няма значение как го настроиш, белите полета и досадните надписи НАДСТРОЙ, плюс...си остават.

• Автор
преди 47 минути, simtech написа:

Този е настроен и няма реклами, никакви. Време на инсталация 5 секунди. :) Време на експлоатация - доживотно.

преди 1 минута, Mlechko написа:

Този е настроен и няма реклами, никакви. Време на инсталация 5 секунди. :) Време на експлоатация - доживотно.

Млечко, извинявай, ама това "Настрой до Pro" отдясно в категориите торенти... И отгоре в тулбара...

преди 11 минути, acnekt написа:

Товари ли много хард диска? Защото BitComet товaри.

Диска се товари от активните задачи, в зависимост от това колко торента тегли/сваляш едновременно и дали в момента не се създава някой голям файл на диска, тогава товари най-много, в зависимост от скоростта на диска и големината на файла. В самия клиент ако е спряно всичко, няма как да ти товари диска. Има и опции за кеширане, в зависимост от настройките може да го направиш да ползва повече паметта и да записва по-рядко на диска. Всеки торент клиент според това може да товари диска повече или по-малко.

преди 9 минути, simtech написа:

Няма значение как го настроиш, белите полета и досадните надписи НАДСТРОЙ, плюс...си остават.

http://prikachi.com/images.php?images/369/9414369Z.jpg

Единствено има надпис "Upgrade", който може да се махне, но трябва да се деактивира tool bar-а.

Да попитам, някой има ли досадният проблем за автостартиране на програмата със зареждането на ОС (Windows 10)

Вересията е 3.5.3.

Автоматичното обновяване, както и стартирането със ОС, и за е спряно.

Интересното е че не не всеки път се получава проблема, дори и след изключване на програмата преди да се" гаси" компютъра.

Никакъв проблем нямам с тази програма независимо от версията. Уникална е!!!

преди 2 минути, oic написа:

Да попитам, някой има ли досадният проблем за автостартиране на програмата със зареждането на ОС (Windows 10)

Вересията е 3.5.3.

Автоматичното обновяване, както и стартирането със ОС, и за е спряно.

Интересното е че не не всеки път се получава проблема, дори и след изключване на програмата преди да се" гаси" компютъра.

https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/autoruns

• Автор
преди 3 минути, oic написа:

Такъв проблем съм се натъквал и на последните версии. Някой път се автостартира. Получава се поради спиране на системата при работещ торент клиент, тоест не си спрял uTorrent, но гасиш компютъра.

преди 1 минута, Mlechko написа:

Такъв проблем съм се натъквал и на последните версии. Някой път се автостартира. Получава се поради спиране на системата при работещ торент клиент, тоест не си спрял uTorrent, но гасиш компютъра.

В Диспечера автостартирането също е спряно.

Ще  обновя до последна версия.

преди 8 часа, ined написа:

2.2.1 няма реклами

преди 9 часа, simtech написа:

Никой uTorrent над 2.0.4 не е хубав.

И имат дупки в сигурността като Съевата дупка. От в..3.5.3.44352 нагоре.
И защо се анонсира манипулиран от незнаен автор апокрифен продукт?

• Автор
преди 5 часа, DarkEdge написа:

И имат дупки в сигурността като Съевата дупка. От в..3.5.3.44352 нагоре.
И защо се анонсира манипулиран от незнаен автор апокрифен продукт?

За кое говориш? За старото или за новото поколение? И двете изречения не разбрах към какво са отправени... :eek:

Първото изречение е към @ined, второто - към теб:
https://www.utorrent.com/intl/bg/utorrent-pro/eula

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 8 минути, Колев60 написа:

Ще го сваля да го пробвам една две седмици. Ако не ми допадне, пак ще си мина на....2.2.1

пробвай това
https://www.kaldata.com/софтуер/bittorrent-47457.html
от доста време го ползвам и съм доволен

• Автор
преди 50 минути, DarkEdge написа:

второто - към теб

Случайно започнах да вадя портейбъли и нищо не ме спира да си събера материала както на мен ми е удобно. Кода на програмата не е пипан.

преди 37 минути, Колев60 написа:

Млечко!

Това какво е бре? Още с почването на тегленето и...реакция. Я ми разясни що се получава така?

Това какво общо има с тегленето! Оправи си браузъра, чисти си компито от боклук, ние няма как да знаем какво ти има в главата или в компютъра.

Антивирусна ли реагира на изтеглянето?

преди 32 минути, Mlechko написа:
преди 1 час, DarkEdge написа:

второто - към теб

Случайно започнах да вадя портейбъли и нищо не ме спира да си събера материала както на мен ми е удобно. Кода на програмата не е пипан.

На машина, за която отговаряш ти, можеш да правиш каквото си искаш. Тук във форума - можеш, но по правилата му.

• Автор

Всичко си е по правила @DarkEdge , изпадаш в някакви подробности, които не касаят никого. :vacuumcleaner: :hush:

Само да попитам - щом всичко е ОК, защо не сваляме от сайта на utorrent? А сваляме custom пакет.

• Автор
преди 7 часа, DarkEdge написа:

Само да попитам - щом всичко е ОК, защо не сваляме от сайта на utorrent? А сваляме custom пакет.

1. За удобство, за улеснение. Спестява главоболията и времето на потребителите да настроят необходимото.
2. За сигурност. Линка на официалния сайт е твърде променлив и непостоянен. Системно се връщат версиите към предходна версия или анонсират бета версии. Твърде нелогични връзки и препращания с генериращи линкове, които се менят с несъотвествие, особено характерно при появата на нова версия за период около седмица, която по някаква причина не може да бъде отвърдена и заложена като реална версия, но предвидена да се публикува официално. В крайна сметка достъпа до нея е невъзможен или случаен. Сайта не е сигурен и никога не знаеш какво получаваш. Допълнителните източници от нас са гарант за наличието.

• 5 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.