Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Разбрах защо не хващам нищо,защото съм търсил погрешно.Задал сам всички параметри както ми казахте обаче незнаино за мен като взема абсолютния юг трябва да завартя антената лека на дясно а аз сам нарсил на ляво.

https://satlex.net/bg/azel_calc-params.html?satlo=19.2&user_satlo=&user_satlo_dir=E&location=42.67%2C26.32&la=42.67&lo=26.32&country_code=bg&diam_w=75&diam_h=80

• Отговори 159
  • Прегледи 19,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Намерих го и стана,обаче сега нов проблем.Спря да работи изписва на дисплея без да включва  U 1.24.  Трябва да кажа че захранването сам го правил аз защото нямаше като го взех.Пак е на 12 волта един ампер.какво е според вас.За втори пат спира така да включва ама сега ваобще на захапва.

преди 4 минути, Martin Nikiforov написа:

Намерих го и стана,обаче сега нов проблем.Спря да работи изписва на дисплея без да включва  U 1.24.  Трябва да кажа че захранването сам го правил аз защото нямаше като го взех.Пак е на 12 волта един ампер.какво е според вас.За втори пат спира така да включва ама сега ваобще на захапва.

Тази грешка значи прецакан софтуер, как си го постигнал не знам.
Опитай да го рестартираш като изключиш захранващия адаптер и пак го включиш, ако не даде резултат си търси друг приемник.

току-що, Martin Nikiforov написа:

хахахахаха не ще се грамна.Стига де сериозно ли–

Сериозно!

• Автор

рестартирах го тчколко пати.като го купих го напраи тоз проблем но се оправи.и сега вече тотално неще

Еми поне антената заспа.тарсих модела в интернет на КАОНМЕДИЯ е ще видя там какво пише.

Има ли някакав вариант или е за боклука?

преди 1 час, Martin Nikiforov написа:

рестартирах го тчколко пати.като го купих го напраи тоз проблем но се оправи.и сега вече тотално неще

Еми поне антената заспа.тарсих модела в интернет на КАОНМЕДИЯ е ще видя там какво пише.

Има ли някакав вариант или е за боклука?

Обикновено ги сменят от оператора, но ти нямаш абонамент и това няма как да стане, възможно е и да има някакъв начин за префлашване на фърмуера, но на мен не ми е известен.

преди 47 минути, Колев60 написа:

Много постове от тази тема не си ги чел и ето ти резултата. Казах ли ти, че ще стигнеш до кривата круша?

Приемника може да си е бил бъгнат, може ако е била тръгнала актуализация на софтуера да не я изчакал и да го е изключил приемника, но щом не Boot-ва няма какво да му направи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.