Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон

Featured Replies

• Автор

моя грешка 

преди 7 часа, Soviet Soldier написа:

Аз моя го поръчах от www.smartfonbg.com и мога да кажа, че са коректни. Цената тогава бе най-ниска при тях. Само малко закъсняха с доставката, но случва се, всичко друго бе по фън-шуй. 

ще ги погледна . става въпрос за гаранция ,ако дойде развален или нещо

преди 1 минута, daima написа:

моя грешка 

ще ги погледна . става въпрос за гаранция ,ако дойде развален или нещо

Няма ядове. Доставиха ми го със спийди, куриерът ми каза да го отворя и проверя дали всичко е ок, та случайно ако има проблем да го откажа. Дават 2 години гаранция (дано не ми се налага да я ползвам). Телефонът бе с 2 сим, черен, както го поръчах. Кутията си бе със стикер на Nokia неразопакована с всички аксесоари. Доволен съм, всичко бе коректно, като изключим, че доставката закъсня с 1 ден. 

• Автор

Няма ядове. Доставиха ми го със спийди, куриерът ми каза да го отворя и проверя дали всичко е ок, та случайно ако има проблем да го откажа. Дават 2 години гаранция (дано не ми се налага да я ползвам). Телефонът бе с 2 сим, черен, както го поръчах. Кутията си бе със стикер на Nokia неразопакована с всички аксесоари. Доволен съм, всичко бе коректно, като изключим, че доставката закъсня с 1 ден. 

доставката не е проблем. при мен често закъсняват ,но е добре да знам от къде мога да си купя телефон . мерси много

А аз мога да кажа, че от Щепсел всичко беше точно, запечатано  попълнена гаранция, но нямаше касова бележка и доставката е 10 лв. От Скайфон освен другото, имаше касова бележка и доставката беше около 4 лв. Ти си преценяваш от къде да бъде.

• Автор
преди 7 часа, lupis написа:

А аз мога да кажа, че от Щепсел всичко беше точно, запечатано  попълнена гаранция, но нямаше касова бележка и доставката е 10 лв. От Скайфон освен другото, имаше касова бележка и доставката беше около 4 лв. Ти си преценяваш от къде да бъде.

ок

И аз се колебая Redmi 6 Pro или Redmi Note 5.

http://tmobibg.com/xiaomi/mobilni-telefoni-xiaomi?product_id=1702&sort=p.price&order=ASC (note5)

http://tmobibg.com/xiaomi/mobilni-telefoni-xiaomi?product_id=2074&sort=p.price&order=ASC   (6Pro)

Сайта е надежден поръчахме на брат ми redmi 5.

преди 2 часа, daima написа:

https://www.smartfonbg.com/xiaomi-redmi-note-5-32gb-black Ако го поръчам,дали ще дойде с андроид или ще си бъде с онази измислената китайска bloatware ОС ? 

В "спецификации" са написали хората, ще е с Android 8.0 (Oreo).

• Автор

В "спецификации" са написали хората, ще е с Android 8.0 (Oreo).

Ok. Мерси

• Автор

Тази резолюция дали ще прегрява телефона

преди 8 часа, daima написа:

Тази резолюция дали ще прегрява телефона

По принцип не Ви е нужен телефон с гъстота на пикселите по-висока от 300ppi, ако става дума за IPS LCD дисплей. И при 300ppi, поне лично аз не мога да разгледам пикселите, не претендирам да съм човек с мега доброто зрение, но все пак не съм и кьорав.
Прекалено голямата гъстота на пикселите са маркетингов трик, цифрички на които потребителя кълве, мислейки че високата резолюция прави дисплея по-добър, което не е съвсем така. Прекалено високата гъстота на пикселите не може да се оцени от човешкото око, но от друга страна натоварва хардуера и изтощава по-бързо батерията, а това са два доволно големи минуса. При S-Amoled дисплеите нещата стоят по-малко по-различен начин. При тях е нужна по-висока гъстота на пикселите за да се достигне достатъчна рязкост на картината, но тази технология е по-икономична от към разход на енергия, в сравнение с IPS-LCD. Въпреки всичко от товаренето на хардуера на и S-Amoled не спасява. 
Както при компютърните игри, колкото по-висока резолюция се избира, толкова повече хардуерът се товари и FPS намалява. За какво ви е тази прекалено голяма разделителна способност, като окото ви не може да я оцени, а за сметка на това ви яде батерията и FPS-a . . . 

• Автор
на 23.11.2018 г. в 10:51, Soviet Soldier написа:

По принцип не Ви е нужен телефон с гъстота на пикселите по-висока от 300ppi, ако става дума за IPS LCD дисплей. И при 300ppi, поне лично аз не мога да разгледам пикселите, не претендирам да съм човек с мега доброто зрение, но все пак не съм и кьорав.
Прекалено голямата гъстота на пикселите са маркетингов трик, цифрички на които потребителя кълве, мислейки че високата резолюция прави дисплея по-добър, което не е съвсем така. Прекалено високата гъстота на пикселите не може да се оцени от човешкото око, но от друга страна натоварва хардуера и изтощава по-бързо батерията, а това са два доволно големи минуса. При S-Amoled дисплеите нещата стоят по-малко по-различен начин. При тях е нужна по-висока гъстота на пикселите за да се достигне достатъчна рязкост на картината, но тази технология е по-икономична от към разход на енергия, в сравнение с IPS-LCD. Въпреки всичко от товаренето на хардуера на и S-Amoled не спасява. 
Както при компютърните игри, колкото по-висока резолюция се избира, толкова повече хардуерът се товари и FPS намалява. За какво ви е тази прекалено голяма разделителна способност, като окото ви не може да я оцени, а за сметка на това ви яде батерията и FPS-a . . . 

Ок - значи не ми е нужна тази блъсканица с пиксели. надявам се да намеря накакъв тел с такива спецификации и 720p . Благодаря

на 23.11.2018 г. в 10:19, Kristian Denkov написа:

Ако го мъчиш 4 часа постоянно игра PUBG примерно много ясно, че ще грее. 

clash of clans към 1 час . надали ще е проблем

• Автор

след "малко" сравнение на телефони,реших ,че просто ще си взема xiaomi mi a2 lite , понеже има жак за слушалки , голям е колкото нокиа 5 ,следователно би бил  и удобен в ръката .  Благодаря за насоките 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.