Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на ТВ 40" след не добра покупка

Featured Replies

току-що, Деянчо написа:

Икебана, понеже съм гаден и ще те цитирам колкото си пожелая. :)

Лигав гел 

• Отговори 82
  • Прегледи 6,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Деянчо написа:

Пиш ми яжката. :)

Отивай да събираш от боклуците платки да изкараш за първак.

преди 2 минути, Деянчо написа:

Пендел.

Икебана кат тебе в тоя форум друг пендел няма.

току-що, Деянчо написа:

Разкарай ми се от главата, чекияр.

Много си зле Икебана.

преди 1 час, hanuki написа:

Здравейте, нов проблем. Оказа се ,че избрания SAMSUNG-UE-43NU7192 няма изход за слушалки. За съжаление и събратята му са със същата липса. И проблема е в това ,че имам озвучаване което искам да ползвам с ТВ (2.1 audio с aux). Моделите имат само оптичен изход или WIFI връзка за звук който сигурно е съвместим само с техни устройства. Мислех вариант за саунд бар, но не ме привличат и не искам допълнително раходи за това. Варианта Digital to analog също не ме устройва.  
На кратко заради горното трябва да отпаднат Самсунг, нови кандидат е :

lg-43UK6200PLA - Модела няма изход за слушалки,но има блутут свързаност за звук. Като забележки IPS матрица.

Повечето модели на пазара (говоря за марковите Tv) масово, вече нямат изход за слушалки (3.5 mm жак). Това си е практика. Може би подтикват потребителя да си купи и саундбар (не съм им фен).

Вариант е да вземете конвертор оптика към RCA, за да си ползвате аудио системата.

Не съм ползвал подобни неща. Но го давам като опция.

Иначе за звукът на съвременните плоски телевизори, като сила (възпроизвеждане от вградените говорители ) на първо место LG, след това Самсунг и след това останалите.

преди 1 час, oic написа:

Иначе за звукът на съвременните плоски телевизори, като сила (възпроизвеждане от вградените говорители ) на първо место LG, след това Самсунг и след това останалите.

Точно едно LG върнах заради много некачествен звук. Дъднеше някакъв бас и високи, но средни нямаше и човешки глас едва се чуваше. То май си е до конкретен модел.

• Автор

Здравейте, закупих lg 43UK6750PLD с блутут възможност за звук. ТВ страда от не много добро черно (IPS матрица) ,за разлика от

Samsung UE40NU7190 

LG предлагат много повече софтуер в настройките за картина(цветове ,размер, режими) настройки за звук, системни настройки. 
Връзката с телефон е идеална, приложението за филми работи добре и при ниски резолюции. Получих и промоция 5години гаранция.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.