Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

актуализация невъзможна Win 10

Featured Replies

Помощ! Не се актуализира трети ден! Всичко опитах - даже има 20 gb място при нужни 16!

Untitled.jpg

Ето информация за твоя проблем:

линк1, линк2, линк3

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 5 минути, Year Zero написа:

Тоя Windows с активатор ли е лекуван???

Не разбирам какво ме питате Предложенията дотук са ми много сложни за разбиране и осъществяване

Ако Windowsa е няква съмнителна версия теглена от замунда и активиран с активатор е напълно възможно това да се случи.

• Автор

Не е съмнителна, сам си се инсталира, не съм го теглила

преди 25 минути, Sarditata написа:

Не е съмнителна, сам си се инсталира, не съм го теглила

И как се е инсталирал сам???

• Автор
преди 36 минути, Емил Костов написа:

И как се е инсталирал сам???

А на вас не ви ли е направило впечатление, че кифлите като се снимат винаги си вдигат ръката нависоко

преди 1 минута, Sarditata написа:

А на вас не ви ли е направило впечатление, че кифлите като се снимат винаги си вдигат ръката нависоко

Не разбирам коментара ви.Искате помощ и съдействие. Windows няма как да се инсталира сам. Може от 7 или от 8 версия да се ugprade до 10, но това е предположение. Както и да е.

При мен имаше навремето подобен проблем с Windows 7.  Един от критичните updates не се инсталира докрай. При стартирането на Windows постоянно искаше да го инсталира и отново не можеше процеса да стигне докрая. Реших го с чисто нова преинсталация. Боя се, че тук ще трябва да стане същото.

• Автор
преди 4 минути, Емил Костов написа:

Не разбирам коментара ви.Искате помощ и съдействие. Windows няма как да се инсталира сам. Може от 7 или от 8 версия да се ugprade до 10, но това е предположение. Както и да е.

При мен имаше навремето подобен проблем с Windows 7.  Един от критичните updates не се инсталира докрай. При стартирането на Windows постоянно искаше да го инсталира и отново не можеше процеса да стигне докрая. Реших го с чисто нова преинсталация. Боя се, че тук ще трябва да стане същото.

Не е  ugprade, а update, вижте на картинката

преди 2 часа, Sarditata написа:

Помощ! Не се актуализира трети ден! Всичко опитах - даже има 20 gb място при нужни 16!

Извинявам се, но да ти имам проблемите ...

"Всичко" е относително, така че точно пък всичко няма как да си опитала.

Ъпдейтите за мен са адски досадно нещо. Рестартират ти компютъра когато си поискат, заемат ти от дисковото пространство и доста често "чупят" разни неща, като по този начин създават нежелани мъки и проблеми на крайния потребител. Има и цели сини екрани вследствие на тях. (BSODs) Да не говорим че най-малкото което може да се спомене е, че постоянно ти променят графичния потребителски интерфейс или просто казано - менютата, настройките, иконките и така нататъка, без ти да си подозирал или искал да става така и ти щеш не щеш - трябва, разбираш ли - да свикнеш.... да , ама не - аз съм с Windows 10, но със спрени ъпдейти. Нямам грижи.

Поздрави !

преди 3 минути, Sarditata написа:

Той имаше предвид, че може компютър работещ с Windows 7 например, да се "обнови" сам или почти "сам", без кой знае каква намеса от човек до Windows 10 ... това се нарича upgrade.

преди 8 минути, Sarditata написа:

Да предположа - сърдитата госпожа е от жертвите на насилствената инсталация на десятката от 7 и 8.1 Миналата година се наложи да помагам на тъщата да си върне win 7 след една такава инфекция. Ролбекът беше възможен в рамките на един месец от доброзорното преминаване към 10. Както и да е, уиндоусът може би си е оригинален. - Връщане към някаква предишна точка за възстановяване, и  тогава нов опит?

• Автор
преди 9 минути, vmonev написа:

Да предположа - сърдитата госпожа е от жертвите на насилствената инсталация на десятката от 7 и 8.1 Миналата година се наложи да помагам на тъщата да си върне win 7 след една такава инфекция. Ролбекът беше възможен в рамките на един месец от доброзорното преминаване към 10. Както и да е, уиндоусът може би си е оригинален. - Връщане към някаква предишна точка за възстановяване, и  тогава нов опит?

Да, без да го искам се появи, но това беше отдавна. Сега защо не се обновява без да създава проблеми ми е въпросът

Ето какво излиза за този код за грешката: https://www.auslogics.com/en/articles/fixing-error-code-0x80073712-on-windows-10/

1. Заразяване с малуеър

2. Стартиране на Windows Update Troubleshooter

3. Опит за възстановяване с Run the DISM and SFC Tools to Repair Your System Files

4. Преименуване на системната папка Rename SoftwareDistribution folder

5. Рестартиране на сервизи Restart Windows Update services

6. Рисетване на Windows Update components

Богат избор.

Или може би инсталация на чисто?

• Автор
преди 35 минути, vmonev написа:

Ето какво излиза за този код за грешката: https://www.auslogics.com/en/articles/fixing-error-code-0x80073712-on-windows-10/

1. Заразяване с малуеър

2. Стартиране на Windows Update Troubleshooter

3. Опит за възстановяване с Run the DISM and SFC Tools to Repair Your System Files

4. Преименуване на системната папка Rename SoftwareDistribution folder

5. Рестартиране на сервизи Restart Windows Update services

6. Рисетване на Windows Update components

Богат избор.

Или може би инсталация на чисто?

Благодаря! Може би ще блокирам ъпдейтите

преди 5 часа, andrianivanov написа:

Windows 10 Pro.torrent

Auto Installation

Blocking Updates and more...

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

@Sarditata, копирай плучерния текст по-долу, заедно с последния празен ред:

Цитат

net stop bits
net stop wuauserv
net stop appidsvc
net stop cryptsvc
Del "%ALLUSERSPROFILE%\Application Data\Microsoft\Network\Downloader\qmgr*.dat"
rd /s /q %systemroot%\SoftwareDistribution
sc start cryptsvc
sc start appidsvc
sc start wuauserv
sc start bits
C:\Windows\System32\control.exe /name Microsoft.WindowsUpdate

Сега кликни с десен бутон по Start  бутона и избери Command prompt (Admin).
Като се появи черният прозорец кликни в него с десен бутон.
Сподели резултата.

преди 14 часа, Sarditata написа:

Не разбирам какво ме питате Предложенията дотук са ми много сложни за разбиране и осъществяване

DarkEdge, явно Sarditata не може да се справя с такива проблеми по компютъра и на това което си и написал да направи, ще ти каже, че  с десен бутон по Start  бутона не се показва Command prompt, а Windows PowerShell(Admin) и ще отидат 2-3 страници обяснения и разяснения. 

По-добре да отиде при познат или в сервиз и да и оправят проблема с ъпдейтите.

преди 10 часа, Year Zero написа:

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

Защо ме цитирате като Windows а на @Sarditata е специално издание...

Вместо да и помагайте я попитайте от кой тракер е Стана хит в мрежата И аз искам подобен

• Автор
преди 2 часа, andrianivanov написа:

Защо ме цитирате като Windows а на @Sarditata е специално издание...

Вместо да и помагайте я попитайте от кой тракер е Стана хит в мрежата И аз искам подобен

Не съм го искала този win 10, колко пъти да обяснявам

преди 7 часа, vpvelev написа:

DarkEdge, явно Sarditata не може да се справя с такива проблеми по компютъра и на това което си и написал да направи, ще ти каже, че  с десен бутон по Start  бутона не се показва Command prompt, а Windows PowerShell(Admin) и ще отидат 2-3 страници обяснения и разяснения. 

По-добре да отиде при познат или в сервиз и да и оправят проблема с ъпдейтите.

Какво лошо има да ми обясни за Command prompt човека

преди 8 часа, DarkEdge написа:

@Sarditata, копирай плучерния текст по-долу, заедно с последния празен ред:

Сега кликни с десен бутон по Start  бутона и избери Command prompt (Admin).
Като се появи черният прозорец кликни в него с десен бутон.
Сподели резултата.

Благодаря, ще пробвам

преди 2 минути, Krizbeto Lukarov написа:

кой е най добрия  windols  7 или 10

този с който няма да имаш проблеми
лично аз, нямам проблеми с 1809 LTSC

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.