Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разминаване на субтитри с говор

Featured Replies

Имам проблем разминаване на субтитри и говор. И това е само, като свалям филм от един сайт. Възможно ли е да е от плеъра-Pot player, който ползвам?

• Автор
преди 14 минути, DarkEdge написа:

така съм пробвала и тотално ги обърквам, затова питам за друг начин дали има

Субтитрите явно не са за същия реалийз.

• Автор
преди 4 минути, Eclipse2G написа:

Субтитрите явно не са за същия реалийз.

Да, така ми бяха казали, но може ли нещо да се направи в случая?

току-що, svetlana1964 написа:

Ами освен да синхронизираш ръчно от плеъра. Играл съм я тази игра и по някое време, синхрона пак бяга. Общо взето бита кауза. Друг вариант е да намериш английски синхтонизирание и да редактираш с български, което пак е играчка.

преди 2 минути, svetlana1964 написа:

Свалете си други субтитри. Обикновено правилните субтитри се намират в описанието на торента, евентуално в коментарите.

Аз ползвам KMPlayer и той има клавиши за закъснение или избързване на субтитрите. Предполагам, че GOM също има такива бутони, все пак и двете са корейски чудеса.

преди 19 минути, svetlana1964 написа:

така съм пробвала и тотално ги обърквам, затова питам за друг начин дали има

Да свалиш филма от друг сайт.

• Автор
преди 1 минута, Eclipse2G написа:

Ами освен да синхронизираш ръчно от плеъра. Играл съм я тази игра и по някое време, синхрона пак бяга. Общо взето бита кауза. Друг вариант е да намериш английски синхтонизирание и да редактираш с български, което пак е играчка.

А възможно ли е ако сменя плеъра да има ефект? Това с ръчното не ми се получава

Не, това няма нищо общо. Плеъра чете, това което е записано в текстовия файл(субтитрите).

• Автор
преди 1 минута, аm-аm написа:

Свалете си други субтитри. Обикновено правилните субтитри се намират в описанието на торента, евентуално в коментарите.

Аз ползвам KMPlayer и той има клавиши за закъснение или избързване на субтитрите. Предполагам, че GOM също има такива бутони, все пак и двете са корейски чудеса.

И тук има но етръдно нагласянето. Сега ще загледам дали има други суб.

преди 3 минути, svetlana1964 написа:

А възможно ли е ако сменя плеъра

По-скоро си намери субтитри за същия рип.

• Автор
току-що, Eclipse2G написа:

Не, това няма нищо общо. Плеъра чете, това което е записано в текстовия файл(субтитрите).

разбирам

току-що, DarkEdge написа:

По-скоро си намери субтитри за същия рип.

Точно така. Кажете от кой торент и кой филм, без да давате директен линк, за да може да видим дали може да помогнем. Между другото, в сайтовете за субтитри си пише за какъв битрейд са, та още оттам може да се ориентирате дали има различни субки и да ги дръпнете.

• Автор
преди 1 минута, аm-аm написа:

Точно така. Кажете от кой торент и кой филм, без да давате директен линк, за да може да видим дали може да помогнем. Между другото, в сайтовете за субтитри си пише за какъв битрейд са, та още оттам може да се ориентирате дали има различни субки и да ги дръпнете.

Сайта е аветорентс.  А  сега търсих в други сайтове само субтитрите на филма няма ги, а ако намеря, тъй и не знам на мен какви точно ми трябват. Просто ги свалям и те си работят

Сайта е аветорентс.  А  сега търсих в други сайтове само субтитрите на филма няма ги, а ако намеря, тъй и не знам на мен какви точно ми трябват. Просто ги свалям и те си работят

преди 56 минути, svetlana1964 написа:

ако филма е  30к/с, а субтитрите са за 25к/с е невъзможна синхронизацията за нито един плеър, ако субките са привързани към кадри
ако субките са привързани към време, на всички плеъри има опция за синхронизирането им

преди 44 минути, svetlana1964 написа:

Няма ги, аз ги търсих

тогава намерете филма със съответния брой кадри в секунда

• Автор
преди 2 минути, дръндю написа:

ако филма е  30к/с, а субтитрите са за 25к/с е невъзможна синхронизацията за нито един плеър, ако субките са привързани към кадри
ако субките са привързани към време, на всички плеъри има опция за синхронизирането им

от къде се вижда,че филма е на едно време, а суб на друго? Има синхронизация по подрабиране

преди 1 минута, svetlana1964 написа:

от къде се вижда,че филма е на едно време, а суб на друго? Има синхронизация по подрабиране

инфото го има в субките, а за филма инфото го търсиш в плеъра

• Автор
преди 9 минути, дръндю написа:

инфото го има в субките, а за филма инфото го търсиш в плеъра

за филма видях 25 к/с, но за субтитрите не можах да открия

Сега някой да предложи конвертиране на филма в друг битрейд... Най-смешното е, че в наши дни това е лесно и бързо, ама иска програма и приличен компютър.

преди 4 минути, svetlana1964 написа:

за филма видях 25 к/с, но за субтитрите не можах да открия

ако искаш, направи ги на zip и ги качи тук, но си мисля, че няма да мога да помогна, защото от предишни постове се убеждавам че са различни к/с

• Автор
преди 1 минута, дръндю написа:

ако искаш, направи ги на zip и ги качи тук, но си мисля, че няма да мога да помогна, защото от предишни постове се убеждавам че са различни к/с

те са вградени и не мога да ги кача тук

Кой е проклетия филм. Толкова много да разпитвате, трябва да Ви е много важен. Нека потърся и аз.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.