Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разминаване на субтитри с говор

Featured Replies

току-що, svetlana1964 написа:

те са вградени и не мога да ги кача тук

ами с това трябваше да започнеш
направо трий и не се занимавай или го изгледай, ако можеш да разбереш нещо
потърси си друг филм, с отделни субки

преди 5 минути, дръндю написа:

... от предишни постове се убеждавам че са различни к/с

То пък много сложно да се конвертират с Subtitle Workshop.

преди 1 минута, аm-аm написа:

ами помогни ѝ, щом можеш

• Автор
преди 3 минути, аm-аm написа:

Кой е проклетия филм. Толкова много да разпитвате, трябва да Ви е много важен. Нека потърся и аз.

Шеф, но от този сайт каквто и филм да сваля винаги е така

Chef (2014)? В Замунда има 5 релийза и съм сигурен, че проблем със субтитрите няма в нито един от тях.

преди 2 минути, svetlana1964 написа:

... от този сайт каквто и филм да сваля винаги е така

И още не сте си направили изводите?

• Автор
преди 4 минути, аm-аm написа:

Кой е проклетия филм. Толкова много да разпитвате, трябва да Ви е много важен. Нека потърся и аз.

Те са вградени, а и не разбирам много с тази програм какво да правя. Благодаря Ви, просто няма да си свалям филми вече от там

преди 2 минути, аm-аm написа:

Chef (2014)? В Замунда има 5 релийза и съм сигурен, че проблем със субтитрите няма в нито един от тях.

И още не сте си направили изводите?

Благодаря, ще влезна в замунда, а с другия сайт няма да се занимавам вече. Благодаря

• Автор
преди 2 минути, аm-аm написа:

Между другото, гледал съм го. Хареса ми.

Сега видях, но този е друг, онзи е шеф криминален сериал руски

преди 5 минути, svetlana1964 написа:

Сега видях, но този е друг, онзи е шеф криминален сериал руски 

Напишете в Замунда Шеф (2012) и ще излезне и той.

e3b6a335cffddd99c0d08f90e6745f15.jpg

• Автор

Е най-накрая излезна, аз пишех само шеф и не излизаше. Благодаря, сега ще си го сваля

• Автор
преди 1 час, аm-аm написа:

e3b6a335cffddd99c0d08f90e6745f15.jpg

Свалих ги, свалих и субтитрите и пак същата работа. Някъде някакви мои настройки не в ред предполагам

преди 1 час, svetlana1964 написа:

Свалих ги, свалих и субтитрите и пак същата работа. Някъде някакви мои настройки не в ред предполагам

Деинсталираш програмата, като указваш да ти изтрие и личните настройки. Инсталираш наново и готово.

Може да инсталираш и други плеъри, примерно POT е същото корейско чудо. Аз ползвам KMPlayer, защото ми чете субтитрите на глас.

преди 1 час, svetlana1964 написа:

А в коментарите под торента има ли коментари за субтитрите?

Светлана! На тракер AVETORENT всички филми до сега  си работят синхронизирано със субтитрите. Проблема е най вече в инсталацията на твоя Пот Плеар. По горе са те посъветвали да деинсталираш плеара, да изчистиш добре компютъра и да инсталираш наново последният.Другото което е, че ти явно вземаш субтитри от друго място, защото сериалите на епизодите са озвучени на български в самия филм.Този тип плеар работи безупречно съд всички видове формати и субтитри, правени за отделните сериали. Освем това цялото меню на плеара го има и на български език. От теб се иска само да отвориш настройките, да избереш най горното меню - основни настройки и след това, да си избереш български език. Сега вече ще ти е много лесно да боравиш със настройките на плеара. Обикновено когато филма има субтитри, те се намират на страницата за теглене, малко по надолу след анотацията на филма. Преинсталирай си Пот плеара, което може би ще се окаже като най добър вариант и когато боравиш с настройките, внимателно чети, кое за какво се ползва при самите настройки.Почти всички филми и сериали от AVETORENT са много добре преведени и превода е вграден във самия филм или сериал. Що се касае до Замунда - там под анотацията на филма е написано в каре  Български субтитри  или Други субтитри.Не е редно да  сваляш филм от един тракер, а да му търсиш българсите субтитри от съвсем друг. В този случай, наистина няма да можеш да  ги синхронизираш.

ScreenShot001.jpg

34.jpg

444.jpg

Ето ти филма със български субтитри

55.jpg

• Автор
преди 12 часа, аm-аm написа:

Деинсталираш програмата, като указваш да ти изтрие и личните настройки. Инсталираш наново и готово.

Може да инсталираш и други плеъри, примерно POT е същото корейско чудо. Аз ползвам KMPlayer, защото ми чете субтитрите на глас.

Аз го имам POT плеър, но си свалих друг MPC и с него мога да нагласям текста. Преди съм деинсталирала плеъра и като го инсталирам пак същото. Не знам къде точно се указва да изтрие личните настройки

преди 11 часа, Колев60 написа:

Светлана! На тракер AVETORENT всички филми до сега  си работят синхронизирано със субтитрите. Проблема е най вече в инсталацията на твоя Пот Плеар. По горе са те посъветвали да деинсталираш плеара, да изчистиш добре компютъра и да инсталираш наново последният.Другото което е, че ти явно вземаш субтитри от друго място, защото сериалите на епизодите са озвучени на български в самия филм.Този тип плеар работи безупречно съд всички видове формати и субтитри, правени за отделните сериали. Освем това цялото меню на плеара го има и на български език. От теб се иска само да отвориш настройките, да избереш най горното меню - основни настройки и след това, да си избереш български език. Сега вече ще ти е много лесно да боравиш със настройките на плеара. Обикновено когато филма има субтитри, те се намират на страницата за теглене, малко по надолу след анотацията на филма. Преинсталирай си Пот плеара, което може би ще се окаже като най добър вариант и когато боравиш с настройките, внимателно чети, кое за какво се ползва при самите настройки.Почти всички филми и сериали от AVETORENT са много добре преведени и превода е вграден във самия филм или сериал. Що се касае до Замунда - там под анотацията на филма е написано в каре  Български субтитри  или Други субтитри.Не е редно да  сваляш филм от един тракер, а да му търсиш българсите субтитри от съвсем друг. В този случай, наистина няма да можеш да  ги синхронизираш.

ScreenShot001.jpg

34.jpg

444.jpg

Благодаря, ще го деинсталирам. 

преди 12 часа, DarkEdge написа:

А в коментарите под торента има ли коментари за субтитрите?

Не при други си е нормално, в моя комп. е проблема

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.