Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

преди 4 минути, PigManu написа:

806

Хубаво те държаха в психодиспансера половин година !

Пак ли избяга

Значи викаш саботирам ти яко продажбите, така ли ?
Ами ще ги саботирам, щото съм само потребител.
Днес в един магазин за компютри си поръчах само процесора, а дъното и паметта от амазон Германия половин час по късно. Оня се опитва да ме будалка че нямало по-евтино, ама аз спестих 29 евро, те така.
Ясно че ако го питаш белгийския търгаш, ще е на едно и също мнение с тебе, ама кво ми дреме на мене.
Аз си купуам, купувам, купувам .... пък вие газ пикаете от яд че не печелите нищо от мене.

• Отговори 53
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 минути, Белгиеца написа:

Значи викаш саботирам ти яко продажбите, така ли ?
Ами ще ги саботирам, щото съм само потребител.
Днес в един магазин за компютри си поръчах само процесора, а дъното и паметта от амазон Германия половин час по късно. Оня се опитва да ме будалка че нямало по-евтино, ама аз спестих 29 евро, те така.
Ясно че ако го питаш белгийския търгаш, ще е на едно и също мнение с тебе, ама кво ми дреме на мене.
Аз си купуам, купувам, купувам .... пък вие газ пикаете от яд че не печелите нищо от мене.

Хаповете хаповете :angry:

• Автор

Колеги, досега съм гледал само на стари кинескопи, така че картината не мисля че ще ми е чак такъв проблем :)

на 5.01.2019 г. в 9:59, Белгиеца написа:

A как ще опазиш копмютрите ти, докато гледаш от пиратските cccam на телевизора ?
Ако никой вкъщи няма право да пуска компютър, докато се гледа без пари от сървър на пират пращащ ключетата по интернет на твоето ИП, тогава става за гледане и така. Ама ако булката или синчето искат да ползват два компютъра в същото време, тогава отделен абонамент ли плащаме за интернет за тях ?
Това да знаеш че си си свалил гащите и си се натъртил пред арабин пират хакер, не е много готино.

Представям си те с шапка от фолио.

Аз жената и трите деца гледаме телевизия на 5 различни компа. Кабелна нямаме от 10 години (мразя реклами), та плащам за Netflix, Prime, neterra, плюс гледаме сума ти пиратски канали.

За последните няколко години съм преинсталирал само по веднъж компютрите на 2 от децата и то поради безразборно качване на игри и програми.

С внимаваме не става, а с акъл. Като го нямаш... загубен си, колкото и да внимаваш. Непрекъснато излизат нови методи за фишинг, екстеншъни, измами, подвеждания... Абе ако не си схватлив просто трябва да си готов да преинсталираш, което е детска работа. Парите от кредитна карта трябва да си уникален будала да загубиш невъзвратимо. Банките връщат, освен ако много наивно си оплескал изискванията.

ПП Не ползвам антивирусни. Даже вградената защита е на минимум.

преди 4 часа, niksantwiksan написа:

Колеги, досега съм гледал само на стари кинескопи, така че картината не мисля че ще ми е чак такъв проблем :)

Ама те плоските са цветни бе, и се размазва картинката като хукне оня с рунтавите баджаци по футболната топка.
Друго си е на черно-бел кинескоп, доброто старо време ... отмина ... ехеее 
Ще се прекарш ти, ще се прекараш ... продавачите те чакат с нетърпение да им снесеш кинти.

преди 1 час, zemonti написа:

Парите от кредитна карта трябва да си уникален будала да загубиш невъзвратимо. Банките връщат, освен ако много наивно си оплескал изискванията.

Е, на мен не ми се е случвало да ми се налага банка да ми връща пари.
Но все си мисля, че ако ми побегнат едни 70 хиляди евро, никоя банка няма да ми ги върне, просто защото никога няма да ги спечели после от мен. Тя ще предпочете да ме изкуби като клиент.

преди 3 минути, Белгиеца написа:

Ама те плоските са цветни бе, и се размазва картинката като хукне оня с рунтавите баджаци по футболната топка

От липсата на хапчета всичко ти е размазано.

преди 15 минути, PigManu написа:

От липсата на хапчета всичко ти е размазано.

В интерес на истината, има процент от хора които не забелязват че е размазано, понеже са им лениви мозъчните възприятия. Но те тези "щастливци" са много малко. А на вас търгашите ви се иска да са поне 95% от населението.
Не са спирали от години търгашите да продават във всички магазини телевизори боклуци. И ще продължават да го правят чак докато не се смени технологията с нещо, което да работи нормално. За сега азиатците бълват боклуци от заводите им и наивните купувачи из цял свят ги купуват. Това е положението.
Абе я да ви разваля продажбите на боклуците и в тази тема:

х- philips the hong kong connection - хх 
ето това хубаво клипче да си го пуснат на смотаните телевизори от флашка читателите и да гледат вертикалните линии дали не се радвояват и китайските букви дали не стават мътни. 
Ха ха ха , прекарах ли ви , а ?

Това е клипчето убиец на продажбите на боклуците.
Влиза в магазина клиентът и го пуска на различни телевизори и търгашът почва да се поти и да се изнервя.
Каже сега как ще обясниш, че на един телевизор картинката не мърда и е стабилна , а на съседния е размазана, а ?
С фазите на луната ли ще се оправдаваш или с менструалния цикъл на шефката ти ?

преди 9 часа, Белгиеца написа:

Това е клипчето убиец на продажбите на боклуците

Хаповете хаповете не си си пил :angry:

Всичките ти "познания" в областа на тв. са като фактурите за 100Hz телевизори, модели 2017,18г по 400евра които щеше да покажеш.

преди 1 час, PigManu написа:

Всичките ти "познания" в областа на тв. са като фактурите за 100Hz телевизори, модели 2017,18г по 400евра които щеше да покажеш.

Ти божието белгийско слово на съмнение нямаш право да поставяш.
Щом като съм ти казал че съм го платил само 400 евро, това ще вярваш до гроб.
Защото аз решавам по колко да плащам. Понеже знам кухнята на търгашите по какви рецепти работи.
Есента купих за булката един фотоапарат с голям сензор, на етикета продължава да пише в магазина 350 евро, но аз го платих 20% по-евтино. Това е положенито !
Извивам им ръцете на търгашите да се съобразяват с моите желания, иначе ще ми продаде някой друг с повече акъл същата стока.

Ти сега вземи та се концентрирай върху клипчето. Помисли си добре какво да ги будалкаш клиентите като искат да пробват от флашка някой модел. Целта ти трябва да е да успееш да им откажеш тест, ако го знаеш че е боклук телевизорът. Щото той клиентът щом като е разбрал че може тестове да прави, вероятността да не го купи твоя боклук ще е около 98%.
Една полякина менаджерка на продажби в голям магазин, преди 3 години ми излезе с номера че имало вируси във флашките и заради това не смеела да дава на клиентите да ги вкючат към телевизорите. Само че като ѝ цитирах имената на други големи магазини в който съм тествал телевизори със същата флашка и тя даде заден ход. Обади се на някакъв нейн подчинен уж да го питала дали не е опасно за телевизора да му бучна една флашка за клизма. И уж за по-сигурно самата тя му я тури и го обезчести нещастният телевизор. И о чудо, клиентът ѝ взе че го купи. 

Та вземи и ти си помисли, как да го използваш клипчето, като аргумент в полза на продажба на качествен модел, щом като така и така клиените вече го знаят клипчето и ще искат да тестват, преди покупка. Гледаш кой не носи флашка и му пробутваш боклук пак за същите пари, а кой се е въоръжил с тестовото клипче, него го уважаваш и му продаваш качествен телевизор.

Аз имам и други тестови клипчета, в един луксембургски магазин шефа на продавачите ми иска да му дам да ги копира от моята флашка, с цел да убеждава клиентите да плащат по-скъпо за модели на които картинката не им се размазва. Понеже люксембурците са леко тъпи парчета и лесно прахосват по-големи суми пари, ако чуят думата качество.

преди 41 минути, Белгиеца написа:

Ти божието белгийско слово на съмнение нямаш право да поставяш.
Щом като съм ти казал че съм го платил само 400 евро, това ще вярваш до гроб.
Защото аз решавам по колко да плащам. Понеже знам кухнята на търгашите по какви рецепти работи.

Хаповете хаповете :angry:

Скоро пак ще те гушнат от психодиспансера. Но няма да е само за няколко месеца.

преди 41 минути, Белгиеца написа:

Ти сега вземи та се концентрирай върху клипчето

Нямаш си идея от клиповете за кои класове телевизори са и не се свалят от тубата . И по какъв начин се пускат и какви настройки се правят.

В психото вярват ли ти до гроб ?

преди 13 часа, Белгиеца написа:

E, на мен не ми се е случвало да ми се налага банка да ми връща пари

Казваш го така, сякаш има някакво значение. Голям праз. Обаждам се по телефона и казвам, че еди-коя си транзакция не съм я оторизирал. Отнема няколко минути, плюс още няколко за да активираш новата карта, която идва по пощата другата седмица. Случвало ми се е два пъти.

Третият път ми отне повечко време (над 20 мин) защото бях оторизирал транзакцията, но продавачът ме врътна. Не всичко може да се вземе от Амазон, или с PayPal. Пак $0 загуби.

Така, че такива параноици като теб само пораждат присмех. 

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Ти сега вземи та се концентрирай върху клипчето

Трябва да си много наивен за да вярваш, че това е тестов видеоклип, а не специално настроен за да подчертава качествата на даден производител.

За теб обаче знаем - помня как те бяха набутали с уж независим съветник да купиш кола по данъчната оценка, която е винаги много над пазарната. Няма такъв будала.

преди 21 часа, Белгиеца написа:

Да бе, в кухнята имаме точно такъв боклуг ЛЖ и е 32 инча, ти ако си зле със зрението, аз не съм и забелязвам дефектите му. Пробута ми го един търгаш в Люксембург преди години, когато не знаех още за отвратителните им дефекти на плоските телевизори. Преди това си гледах на кинескопи, ама няма вече.

Белгиец правиш ли разлика от кинескоп и плосък екран . Правиш ли разлика от сателитна тв и цифрова по кабел само без чиния . Аз имам в нас един 42 купен през 2014 година качеството на кабелната е убиец мачове си гледам с кеф тука бях чел , че викаш топката на по голям екран не се виждала ти луд ли си да ти пусна ли на нова спорт без хд каква чиста картина ми дава 2 ми плазми в нас другия е 32 jvc . Колкото по нов и хубав тв имаш толково по добро ще е качеството на тв а за хд каналите там просто равни нямат !

Белгиец: Тези тв. дали са хубави или ще харчат много ток само !? :))

Sony въвежда нови LED и OLED телевизори.
Sony въвежда две нови допълнения към серията Master: 8K HDR Premium LCD модел ZG9 с пълноматрична LED подсветка и 4K HDR OLED AG9.
Светодиодните телевизори ZG9 серия 8K HDR Full Array ще се предлагат с размери 98 и 85 инча, както и AGK 77, 65 и 55-инчови 4K HDR OLED телевизори.
Устройствата, благодарение на режима "Netflix Calibrated" и технологията "IMAX Enhanced", гарантират, че филмите се изпълняват в съответствие с плана на режисьора.
И двете серии са оборудвани с най-новия X1 Ultimate процесор, който е оптимизиран за работа с 33 милиона 8K пиксела. Алгоритъмът е в състояние да разпознае и анализира всеки обект в изображението. Това осигурява изключителен контраст и детайлност за по-реалистично изображение.
Телевизионният опит включва и превъзходен, максимално реалистичен звук. Моделите ZG9 и AG9 гарантират, че гласовете или шумовете са живи на екрана. Така изречените думи изглежда произлизат директно от устата на актьора, а не от говорителя в долната част на устройството. Технологията използва четири предни говорителя - два надолу и два нагоре.
Освен това са разработени нови технологии за серията ZG9, проектирани специално за 8K. Те включват “Основно устройство за осветяване” за “Локално затъмняване с пълен масив” и 8K с динамичен обхват X с тенденция. Технологията ZG9 “Backlight Master Drive” ви позволява да увеличите контраста до 20 пъти в сравнение с конвенционалните телевизори с ултра-плътни LED модули с индивидуален контрол, инсталирани по цялата дължина на екрана.
За да се гарантира, че изображението запазва своите висококачествени и реалистични цветове от всички страни, на борда има и X-Wide Angle технология, която допълнително намалява промените в цвета. X-Motion Clarity едновременно свежда до минимум замъгляването в динамичните сцени.

На CES 2019, Panasonic ще представи новия 4Z OLED GZW2004 флагман с персонален панел Master HDR OLED Professional Edition и холивудска настройка за първи път.

GZW2004 поддържа всички HDR стандарти от HDR10 и HDR10 + до Dolby Vision, HLG и новия HLG формат.
Телевизорът има вградени високоговорители с подсветка, които запълват стаята с Dolby Atmos звук. Аудио системата е оборудвана и с двигател JENO.
GZW2004 поддържа най-важните езикови помощници, както и компонентите на интелигентния дом Crestron и Control4.
Panasonic произвежда GZW2004 с диагонал на екрана от 55 и 65 инча.
Новото дистанционно управление поддържа CalMAN PatternGen тестови модели в CalMAN софтуера с AutoCal функция в режим Поддържат се и настройки за калибриране на Фондацията за наука за изображения (ISF).
Панелът GZW2004 HDR OLED се управлява от интелигентния процесор HCX PRO. Оборудван с още по-бърз динамичен LUT, GZW2004 е най-модерният телевизор Panasonic по отношение на избора и показването на правилния цвят за всяко ниво на яркост.
Телевизионните модели на OLZ от серията GZW2004 са оборудвани с двоен концепт Quattro тунер, като всеки от тях има два тунера за кабел, сателит и антена. В допълнение, TV> IP-сървърът и клиентът могат да получават телевизионни сигнали от домашната мрежа, така че местоположението на телевизора да не зависи от връзката на антената.
В допълнение, концепцията Twin ви позволява да записвате телевизионни програми на свързан USB твърд диск, докато гледате друго предаване на живо.

преди 1 час, valseat написа:

Устройствата, благодарение на режима "Netflix Calibrated" и технологията "IMAX Enhanced", гарантират, че филмите се изпълняват в съответствие с плана на режисьора.

Белгиецът не гледа Netflix и Имакс филми, а рекламни клипове, калибрирани за екрани на Филипс.

преди 13 часа, PigManu написа:

Нямаш си идея от клиповете за кои класове телевизори са и не се свалят от тубата . И по какъв начин се пускат и какви настройки се правят.

Важното е читателите да си го пускат този дето аз съм го дал и да сравняват.
А то бие на очи, направо ще те изкьорави. 

Ние потребителите не искаме да правим настройки,  а телевизора да е настроен и да работи, ако може де. Щото тия боклуците които ти ги продаваш и с 1000 настройки, пак са лоши.

Абе идва един разбирач от Панасоник-Белгия и вика тоя екран е ударен и това не се ремонтира, щото телевизора си го платил само 650 евро. Ако съм дал 2000 евро, тогава моголо да се говори за смяна на екрана. И слезнах у гаража, качих един чук и бой по екрана, да скивам какъв ще е ефекта пред техника  и детето. Оказа се че се получи същия ефект, само че по-силен. Като за пред детето му викам на техника, че вероятно гарван е влезнал през прозореца докато съм проветрявал и с клюна си е ударил по екрана. Демек, не е виновно детето, не го треснало то. 
И съответно го карам извън града и го изхвърлям на боклука в едни контейнери Панасоника 3Д и Смарт и ала бала.
Обещах му на техника повече Панасоник да не купувам, та да не му се налага пак да бие 200 км път до вкъщи от Брюксел.
Такива са ми отношенията на мен с хора които ми говорят алабалистики за настройки.
Оня се опитва да ми развива какви ли не теории, ама само че не ремонтират телевизори със строшеш екран. 
Еми майната им тогава, купувам най-евтино възможните и ги тествам. 
А най-евтино възможните бяха един самсунляк за 400 евро и после понеже нямаше вече само за 400, дадох за втория 500 щото е смарт, ама няма право сам да ходи в интернет. Компютри ги командват и двата 50 инчови самсунляци с ХДМИ кабели от по 7 метра.
Та така е при мен.
Фукарите си купуват много по-скъпи и плащат за абонаменти мачове да зяпат.

Абе пичове, ние сме трима вкъщи бе, ако трябва да дам три пъти по 2000 евро за телевизори, то стават цели 6000 евро бе. А една чисто нова Дачия е само 7000 евро ( най-евтината ). 

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Важното е читателите да си го пускат този дето аз съм го дал и да сравняват.
А то бие на очи, направо ще те изкьорави. 

Ние потребителите не искаме да правим настройки,  а телевизора да е настроен и да работи, ако може де. Щото тия боклуците които ти ги продаваш и с 1000 настройки, пак са лоши.

Дай фактурите за по 400евра за 100Hz тв модели 2017, 18г.

Скоро отново в диспансера заминаваш.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

А най-евтино възможните бяха един самсунляк за 400 евро и после понеже нямаше вече само за 400, дадох за втория 500 щото е смарт, ама няма право сам да ходи в интернет. Компютри ги командват и двата 50 инчови самсунляци с ХДМИ кабели от по 7 метра

Каза си какви боклуци си купуваш. Обърна лопатата.

Тестовете отдавна не са фактор щото мажат на всякъде, а като пуснеш тв с картина телевизия и филми няма мазане

Ма такива лапнишарани като тебе си мислят че са открили топлата вода.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Абе пичове, ние сме трима вкъщи бе, ако трябва да дам три пъти по 2000 евро за телевизори, то стават цели 6000 евро бе. А една чисто нова Дачия е само 7000 евро ( най-евтината ). 

Бай Ганя така разсъждава.

преди 2 часа, PigManu написа:

Тестовете отдавна не са фактор щото мажат на всякъде, а като пуснеш тв с картина телевизия и филми няма мазане

Твоите тестове за настройки въобще не ме интересуват.
Телевизор който не може да изкара стабилна картинка с клипчето което аз съм дал, ще показва размазано при бързи движения и от сигнал от ефирна и от сателитна телевизия.
Тестът се прави от флашка бучната директно в телевизора, а не пратен сигнала от видеокартата на компютър към телевизора.

Моята задачка е да съм полезен на потребителите читатели.
А средностатистическият потребител иска простички обяснения, такива които да може да ги разбере даже и след изпита бутилка червено вино.

За сега си прецакан яко.
Единствената ти надежда да ти повярва някой на теб, е да отричаш очевадната истина до край.
Проблемът ти обаче е, че форумът е достъпен и без регистрация и всеки четящ може да пробва и сам да се убеди в правотата на моите съвети.
Мъчно ми е за теб, ама какво да се прави, няма как да ти помогна. Ще страдаш и така.

преди 14 минути, Белгиеца написа:

Телевизор който не може да изкара стабилна картинка с клипчето което аз съм дал,

Лапнишарана бил дал клипа :D

ще показва размазано при бързи движения и от сигнал от ефирна и от сателитна телевизия.

Толко си виждал телевизори. 

Тестът се прави от флашка бучната директно в телевизора, а не пратен сигнала от видеокартата на компютър към телевизора

Теста се прави от външен плеар (не от комп') по HDMI кабел само на 100Hz тв.  Като не разбираш не пиши глупости

За сега си прецакан яко.
Единствената ти надежда да ти повярва някой на теб, е да отричаш очевадната истина до край.
Проблемът ти обаче е, че форумът е достъпен и без регистрация и всеки четящ може да пробва и сам да се убеди в правотата на моите съвети.
Мъчно ми е за теб, ама какво да се прави, няма как да ти помогна. Ще страдаш и така.

Колкото са реални тия клипове за 50Hz, толкова и работя в тая област :D

Ма за такива като тебе дето не разбират от нищо всеки е конкуренция.

преди 10 минути, PigManu написа:

Теста се прави от външен плеар (не от комп') по HDMI кабел само на 100Hz тв. 

Ха ха ха , ти направо се уля бе приятелю ...
Тестът е възможеш само от флашка в магазина бе сладур.
Клиентът не може да си вкарва външен плеар в магазина, това е положението.
Аз разсъждавам от гледна точка на интереса на потребителите, защото съм един от тях.
А ти разсъждаваш от гледна точка на търгашите, как да го объркаш потребителя и да го изкараш него идиот и да му пробуташ скъп боклук телевизор.
Ценностната ни система е различна, няма как с тебе да се молим на едно и също божество. Ти си сключил пакт с дявола и с него въртите далавери. 

п.п.
а сега си имам работа, пиши си ти , пиши си ако ти помага за намаляване на стреса.

:D

преди 5 минути, Белгиеца написа:

Аз разсъждавам от гледна точка на интереса на потребителите, защото съм един от тях.
А ти разсъждаваш от гледна точка на търгашите, как да го объркаш потребителя и да го изкараш него идиот и да му пробуташ скъп боклук телевизор.
Ценностната ни система е различна, няма как с тебе да се молим на едно и също божество. Ти си сключил пакт с дявола и с него въртите далавери. 

п.п.
а сега си имам работа, пиши си ти , пиши си ако ти помага за намаляване на стреса.

Какъв клиент ве какъв тест ве, тия клипове не са актуални защото мажат навсякъде.

Дай документи че работя  в тая област, щото става като с фактурите ти за 100hz тв.:D

Стреса и лудоста ти личат отдалече затова пишеш по един чаршаф с глупости и си вярваш.

Грам не разбираш от телевизори.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Не можел бил?!? Ти външният плеър си го вкарал в магазина, ама не си се сетил да донесеш кабел и да го включиш. Всеки читав телефон вади 4к от USB C

преди 7 минути, zemonti написа:

Не можел бил?!? Ти външният плеър си го вкарал в магазина, ама не си се сетил да донесеш кабел и да го включиш. Всеки читав телефон вади 4к от USB C

Тия клипове не са за 50hz телевизори а само 100hz и пак могат да мажат, като си пуснеш обикновена телевизия няма никакво мазане.

Анти клипове за лапнишарани като Дачията които не разбират.

LG предлага първия OLED телевизор с гъвкав екран.

LG Electronics (LG) на CES 2019 представи първия в света OLED телевизор с гъвкав екран. LG SIGNATURE OLED TV R (модел 65R9) променя дефиницията на телевизора със своя универсален дизайн, който позволява първокласната OLED технология на LG.
От началото на модерната ера, размерите на телевизионните екрани са се увеличили, тъй като резолюцията се е подобрила и потребителите са поискали по-дълбоко изживяване при гледане. Цената беше голям черен правоъгълник, който доминираше в стаята, въпреки че телевизорът не работеше. Дори и зрелите телевизори никога не са били в състояние да донесат такъв контраст или тъмни тонове, които клиентите са поискали. В усилията си да направят телевизори, производителите са направили по-малко забележително вълнение в създаването на все по-тънки екрани, като се уверят, че дизайнът е възможно най-обезпокоителен.
С LG SIGNATURE OLED TV W миналата година, LG премахна традиционната концепция, фокусирана върху простотата на екрана. С този телевизор с псевдонима Wall TV, LG доказа, че телевизорът може да доставя едновременно представяне, достойнство и красота.
LG създаде телевизор с дисплей, който изглежда и изчезва като заклинание. Това е революционна иновация, която изглежда отрича логиката. Буквата "R" в името LG SIGNATURE OLED TV R означава създаването на революция в домашното забавление и предефиниране на пространството с възможността да се появи и да се скрие при натискане на бутон.
Гъвкавата OLED телевизия наистина променя правилата на играта, освобождава потребителите от границите и ви позволява да организирате своето лично пространство, което вече не може да бъде запазено за гледане на телевизия през цялото време. LG SIGNATURE OLED TV R може да бъде трансформиран, за да предложи три различни опции за гледане - Full View, Line View и Zero View. Това позволява на потребителите да използват телевизора по начин, който е бил невъзможен преди появата на OLED технологията.
Full View осигурява изживяване при гледане на голям екран и показва пълната гама контраст, дълбочина и реализъм, които са станали синоними на всички телевизори на LG. Забележителното качество на изображението и звука с изкуствен интелект на второто поколение процесори на LG (Alpha) 9, както и дълбокия алгоритъм на обучение, правят този страхотен телевизор. Потребителите могат да използват своя глас, за да инструктират Amazon Alex, ново допълнение към тазгодишните телевизионни сериали на LG Artificial Intelligence. Новите функции включват поддръжка за Apple AirPlay 2 и HomeKit. С поддръжката на AirPlay 2, потребителите могат лесно да възпроизвеждат видео от iTunes и други видео приложения, музика и снимки директно от своите устройства на Apple до LG SIGNATURE OLED TV R. С помощта на Apple HomeKit, клиентите могат да контролират своя телевизор LG, като използват изискванията на Home или Siri.
Line View позволява на LG SIGNATURE OLED TV R да бъде частично разширен, за да позволи управлението на специфични задачи, които не изискват целия телевизионен екран. В Line View потребителите могат да избират измежду функции като часовник, рамка, настроение, музика и таблото за дома. Изберете режим Часовник, за да видите бързо часовници и метеорологични условия, режим Фрейм, за да видите семейни снимки, споделени от смартфон, или Настроение, за да създадете спокойна атмосфера.
В Zero View, пълният екран LG SIGNATURE OLED TV R е скрит от погледа и съхранен в базата. Дори в Zero View, потребителите могат да се наслаждават на музика или друго аудио съдържание, което идва от 4.2-каналния Dolby Atmos 4.2-канален аудиосистема Stowatt на Dolby Atmos. Премиумният дизайн е ясно видим на цялата единица, от нарязания алуминиев корпус до висококачествения високоговорител  проектиран от датската фирма Kvadrat.

117.jpg

118.jpg

И какво общо има всичкия рекламен бълвоч с темата

на 1.01.2019 г. в 21:57, niksantwiksan написа:

За нисък бюджет (500-600лв) какво бихте препоръчали: 

Хайде спрете се. 90% от съдържанието е SD и на колко ще ми пробутват лъсналата МУ Тиква ми е през Дедовия.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.