Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Булсат интернет въпроси

Featured Replies

преди 4 минути, adersa написа:

ти явно си на лан а не на оптика  заради това да ти е бавен . Я виж по горният пост от външен сайт какви скорости докарва човека на оптика

Изобщо не съм бил на bulsatcom - интернета си ми е супер 

• Отговори 82
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, haidukpikaso написа:

аз нямам план бе никакъв план нямам - имам скорост и такса за тая скорост

Значи със сигурност плащаш и интернета на съседа. Браво на такива абонати. Ма защо да не ви използват. Не знам нищо ама си плащам. Идеални сте!

преди 7 минути, Still Hustlin написа:

Бавноразвиващи ли сте? Жената ви каза, Че няма договор и е питала, ама вие пак спорите :D :D доколкото до Bulsatcom интернет им е бавен - не струва.

оф един разбрал, благодаря за което

за 100.0 Мbps аз оплаквания нямам никакви до момента екстра е

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Я да видим кой е бавноразвиващият се. Как си заплащаш услугите - ток, вода, парно, интернет телефони и прочие?? Може би и ти нямаш договор?? 

Върви да се прегледаш 

https://www.2dom.org/ 

bolnicata.jpg

за други скорости нямам наблюдения и не знам, това си е моята и ме устройва

за други скорости нямам наблюдения и не знам, това си е моята и ме устройва

Аз не споря дали те устройва или не. Споря че имаш договор и си плащаш по този договор за дадената услуга. въз основа на този договор ти вземат такса, знаят че ти си ползвателят на тази услуга, ако има повреда знаят къде да отидат и да я отстранят, знаят като си плащаш, че си ПЛАЩАШ ТИ САМАТА, а не комшията ти. Но ще оставя да помислиш още!

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Значи със сигурност плащаш и интернета на съседа. Браво на такива абонати. Ма защо да не ви използват. Не знам нищо ама си плащам. Идеални сте!

утре ще ги питам новите ми съседи хаха

уайфито ми на смартфона е заключено спи спокойно, ама то там нета е от Вивакома

утре ще ги питам новите ми съседи хаха

уайфито ми на смартфона е заключено спи спокойно, ама то там нета е от Вивакома

Не мисли, че се шегувам или се заяждам с теб. Карам те да провериш и ти сериозно. После ще говорим пак. Далече съм от идеята да се заяждам с някой. Много добре ме познаваш както и всеки един в този форум!

току-що, Емил Костов написа:

Аз не споря дали те устройва или не. Споря че имаш договор и си плащаш по този договор за дадената услуга. въз основа на този договор ти вземат такса, знаят че ти си ползвателят на тази услуга, ако има повреда знаят къде да отидат и да я отстранят, знаят като си плащаш, че си ПЛАЩАШ ТИ САМАТА, а не комшията ти. Но ще оставя да помислиш още!

ми да - като им се обадиш ти искат или клиентски номер или ЕГН-то едно от двете ко им дадеш

няма как да се върже никой не се притеснявай

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Не мисли, че се шегувам или се заяждам с теб. Карам те да провериш и ти сериозно. После ще говорим пак. Далече съм от идеята да се заяждам с някой. Много добре ме познаваш както и всеки един в този форум!

ок утре ще им звънна на Булсатком-а и ще им разкажа всичко - за техния колега разбирач

ми да - като им се обадиш ти искат или клиентски номер или ЕГН-то едно от двете ко им дадеш

няма как да се върже никой не се притеснявай

Ами обади им се и ще разбереш сама какво ще ти искат, за да те оторизират като титуляр на услугата. Както казах занимавам се с това вече 11 години! 

един екип у събота да ми строят спецялно да проверят кой се вързал към моя нет

от рутера може би ахахаха

ми нали аз го захранвам тоя рутер с ток, тока да не иде от комшията, кабела е само мой

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Ами обади им се и ще разбереш сама какво ще ти искат, за да те оторизират като титуляр на услугата. Както казах занимавам се с това вече 11 години! 

непременно ще им се обадя че то толкоз години минаха как са ме прекарали Булсатком .....

:lol6:

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

един екип у събота да ми строят спецялно да проверят кой се вързал към моя нет

от рутера може би ахахаха

ми нали аз го захранвам тоя рутер с ток, тока да не иде от комшията, кабела е само мой

непременно ще им се обадя че то толкоз години минаха как са ме прекарали Булсатком .....

После чакам да споделиш информация в темата!!!

Супер са !!!

За фюжън телевизията им нямам думи просто.

На телефона , на лаптопа...на телевизор с андроид устройство също...навсякъде си я имам. 

Скоростта е супер - има и за съседите без да ме бърка присъствието им :wub:

преди 9 минути, silence... написа:

Супер са !!!

За фюжън телевизията им нямам думи просто.

На телефона , на лаптопа...на телевизор с андроид устройство също...навсякъде си я имам. 

Скоростта е супер - има и за съседите без да ме бърка присъствието им :wub:

Само не ми казвай, че и ти си без договор и си плащаш просто така за удоволствие!!

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Само не ми казвай, че и ти си без договор и си плащаш просто така за удоволствие!!

С договор съм си. Трябва ли да ме притеснява това?

току-що, silence... написа:

С договор съм си. Трябва ли да ме притеснява това?

Виж темата и ще разбереш дали трябва да се притесняваш!! ;) 

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Виж темата и ще разбереш дали трябва да се притесняваш!! ;) 

Мързи ме.

Пък и да вземат да ми повлияят негативно и да ми се скапе мнението.

Да вляза и аз между шамарите :D Като човек който е ползвал интернет без договор. На времето като си пусках интернет на местен доставчик и аз бях без договор. Отидох в офиса им, казах си адрес име и телефон за връзка. След 1-2 дни техниците дойдоха на място (кабел си бях приготвил защото ми трябваше 70м), свързаха ме, питаха какъв username искам за нета. Настроиха pppoe и ми казаха: - Отиваш в офиса плащаш си таксата и ти пускаме нета. И това беше. Всеки месец можех да си плащам за каквато скорост искам (ест. от тези които предлагат). Интернет имам от датата на която си платя до същата дата следващия месец. Ако не платя, няма нет. Отивам след 5 месеца, плащам си и имам нет и те така те :D Вече съм с договор де … че с договор има промоционални цени, но първите години си бях на тоя принцип. Плащам имам нет, не плащам нямам нет. Не разбирам защо да ми трябва договор за да знаят на кой адрес пускат услугата. 

А изтекъл договор, колко да е договор. Отивам да си плащам нета и оператора ми казва, от тоя месец нета ти не е 20 лв ами 25 … и ако искам плащам като не искам не ползвам. Или пък аз не отивам да си платя и ми спират нета и готово … няма драма. 

untitledJPGgnDQwjAyF8Li2pjkgbKp154664243

преди 22 минути, TheDarkAngelOfHope написа:

Да вляза и аз между шамарите :D Като човек който е ползвал интернет без договор. На времето като си пусках интернет на местен доставчик и аз бях без договор. Отидох в офиса им, казах си адрес име и телефон за връзка. След 1-2 дни техниците дойдоха на място (кабел си бях приготвил защото ми трябваше 70м), свързаха ме, питаха какъв username искам за нета. Настроиха pppoe и ми казаха: - Отиваш в офиса плащаш си таксата и ти пускаме нета. И това беше. Всеки месец можех да си плащам за каквато скорост искам (ест. от тези които предлагат). Интернет имам от датата на която си платя до същата дата следващия месец. Ако не платя, няма нет. Отивам след 5 месеца, плащам си и имам нет и те така те :D Вече съм с договор де … че с договор има промоционални цени, но първите години си бях на тоя принцип. Плащам имам нет, не плащам нямам нет. Не разбирам защо да ми трябва договор за да знаят на кой адрес пускат услугата. 

А изтекъл договор, колко да е договор. Отивам да си плащам нета и оператора ми казва, от тоя месец нета ти не е 20 лв ами 25 … и ако искам плащам като не искам не ползвам. Или пък аз не отивам да си платя и ми спират нета и готово … няма драма. 

И е без договори?? И как така те знаят ти кой си, какъв си, къде си ами че ти знаят и адреса. Хайде да спрем вече с глупостите.

преди 1 час, Емил Костов написа:

И е без договори?? И как така те знаят ти кой си, какъв си, къде си ами че ти знаят и адреса. Хайде да спрем вече с глупостите.

Предала съм всичките ви необосновани нападки към Булсатком.

Нали се сещаш че могат и да те съдят за клевета

От 2007 год имам интернет.

Първи доставчик София онлайн  24 МБ за 20 лв. Купи ги Булсатком.

Втори Доставчик Мегалан 25 МБ за 30лв.

Трети доставчик. Булсатком. Оптика. Най - добрият и стабилен интернет в София. 100 МБ за 11-14 лв. В момента за 11 лв. Speedtest.usa  Download 98MB Upload 96 MB ping 216

На Линукс съм. Торенти не ми трябват. Оптиката ми трябва за светкавици и гръмотевици.  Оптиката ми е на 50 сантиметра от компютъра. Всичко на Булсатком е изгодно.

преди 9 часа, Емил Костов написа:

WTF :D хахахах :D  Че си един от дървените философи на форума всички го знаем, няма нужда да се доказваш като повтаряш една и съща глупост 20 пъти :D
Обясни ми, защо им е договор за да ми знаят адреса и кой съм … 

• Автор

Днескаа си пуснах булсат оптика в офиса ми подписах договор и ми казаха , че е безсрочен мога да се откажа , когато си поискам.

.

преди 1 час, adersa написа:

Днескаа си пуснах булсат оптика в офиса ми подписах договор и ми казаха , че е безсрочен мога да се откажа , когато си поискам.

.

Това не означава, че нямаш договор с дадения оператор. 

преди 9 часа, TheDarkAngelOfHope написа:

WTF :D хахахах :D  Че си един от дървените философи на форума всички го знаем, няма нужда да се доказваш като повтаряш една и съща глупост 20 пъти :D
Обясни ми, защо им е договор за да ми знаят адреса и кой съм … 

Аз няма нищо да казвам, просто прочети общите условия на Булсатком ( най-вече раздел IV) , за да спреш да пишеш глупости. Такива условия има всеки един оператор в България.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.