Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Индефициране на самоличността в фейсбук

Featured Replies

Е що да ме притеснява бе пич:)нито снимки имам, нито някакви други л.д. С`я ти ако си си истипосал цялата история от раждането до сега, си е твой проблем...

Абе това фейсбука за кво ви е ?
Тази седмица в едно даскало една негърка преподаваща нещо като информатика там, ми обяснява че учела децата фейсбук да ползват. Аз пък ѝ казах че моето няма да има фейсбук и че аз съм регистрирал само един фалшив профил преди години, който вероятно не е активен.
А 20 минути преди това, в една голяма зала директорът на училището каза, че най-много проблеми между децата се създавали точно във Фейсбук и че той нямал контрол над това, щото е извън училището.

• 1 месец по-късно...
на 9.01.2019 г. в 20:10, haidukpikaso написа:

Това със снимките беше преди години, много отдавна. Беше кошмар помня - изкарват ти някакви снимки от приятели и ти трябва да кажеш кой кой е... Малииии....А на мен във фейса 90% са ми непознати чужденци някакви, които са ми за игрите онлайн. Мислех че го няма вече, на мен не ми се е появявало пупупу

Когато си закупих смартфона ми искаха само телефонния номер - защото влизам от друго устройство и ме отрази. Веднага ми заключиха фейсата мейсата и пращат мейл от Сигурност и защита - това вие ли сте, има влизане в профила ви от друго устройство. Да бе Зукърбърг не ме ли помниш

:lol6:

Пратиха ми код с който потвърдих и готово.

Извинете искаха ми тефонния номер да ми пратят шест цифрен код като съобщение и да  го пратя,  да потвърда самоличноста си но не получавам този шест цифрен код като съобщение за да  го пратя. Закриха профила ми. Какво да направя да получа този шибан код. Пъро ми искаха снимка минаха се два дена а сега и код 

на 9.01.2019 г. в 21:51, haidukpikaso написа:

Точно - 2011-та година.

Като ми ги накачулеха тия снимки кой кой е и да доказвам че съм аз...

Сега е много по-добре с кода през телефона.

Но на пича дето пуснал темата каква снимка му искат аджеба

:speak:

Извинете искахте ми тефонния номер да ми пратите шест цифрен код като съобщение и да ви го пратя,  да потвърда самоличноста си но не получавам този шест цифрен код като съобщение за да ви го пратя. Закрихте профила ми. Първо беше с снимката сега и с кода ужас и 2019 г кво е това бе 

преди 3 минути, Barcello написа:

Извинете искаха ми тефонния номер да ми пратят шест цифрен код като съобщение и да  го пратя,  да потвърда самоличноста си но не получавам този шест цифрен код като съобщение за да  го пратя. Закриха профила ми. Какво да направя да получа този шибан код. Пъро ми искаха снимка минаха се два дена а сега и код 

Искайте смяна на парола - ще ви изпратят код на мейла. Но мейла трябва да е същия, с който сте се регистрирали във фейса.

Говоря за едно и също устройство.

Проверете си пак смс-ите - кода идва на секундата. Няма начин да не е пристигнал.

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

Искайте смяна на парола - ще ви изпратят код на мейла. Но мейла трябва да е същия, с който сте се регистрирали във фейса.

Говоря за едно и също устройство.

Проверете си пак смс-ите - кода идва на секундата. Няма начин да не е пристигнал.

Как да изискам смяна на паролата като не ми дава да влезна в профила си

току-що, Barcello написа:

Аз съм в Германия и аз знам че трябва да дойде на секундата

преди 2 минути, Barcello написа:

пиши им

Е-мейли ФЕЙСБУК

[email protected] – Деактивирани акаунти.
    [email protected] – Жалби.
    [email protected] – Злоупотреби .
    [email protected] – Клиентски услуги.
    [email protected] – Поддръжка

опита ли през друго устройство, не казваш от къде искаш да влезеш - комп, лаптоп, какво....

преди 17 минути, haidukpikaso написа:

пиши им

Е-мейли ФЕЙСБУК

[email protected] – Деактивирани акаунти.
    [email protected] – Жалби.
    [email protected] – Злоупотреби .
    [email protected] – Клиентски услуги.
    [email protected] – Поддръжка

опита ли през друго устройство, не казваш от къде искаш да влезеш - комп, лаптоп, какво....

От телефона си искам да влезна давам си номера но явно не съм го заявил при регисрацията си в момента няма от къде другаде да влезна, ако от този номер има и друг профил може ли да е заради това примерно

• 2 години по-късно...
на 9.01.2019 г. в 19:25, haidukpikaso написа:

Снимка ли - от кога снимка искат ?!?

Нещо не се връзва - ами ако не желаеш да си сложиш снимка ?

Искат телефонен номер - за потвърждение че си ти.

Здравейте, от вчера следобед профила ми в фейсбук е хакнат,как и къде трябва да изпратя документ за самоличност, за да го възстановява..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.