Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовен проблем...

Featured Replies

Имам нужда от съвет, защото определено съм объркана и не знам какво да правя, а същевременно съм сигурена, че в този форум има достатъчно компетентни хора, които да помогнат и имат опит с моята ситуация.  Тя е следната : Имах приятел година и 3 месеца,но се разделихме,това при нас не е за първи път. По принцип много се разбираме и обичаме,знам,че той държи на мен,но когато се ядоса прави и говори простотии.. За пореден път се разделяме и не знам дали ще ме потърси,понеже е свикнал,аз да правя първата крачка в такава ситуация,но този път мисля да изчакам на него.. Вие как мислите,дали ще ме потърси и какво да правя?  Благодаря на всички,които ще ми дадат своя съвет. 

• Отговори 52
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

ти какво си, мъжко или женско ?
годинки колко имаш ?
другото лице джендър ли е или е нормало ?

така както пишеш - сигурена - може да е хем сигурна, хем сигурен с по една грешна буква, нарочно ли го пусна така ?

• Автор
преди 3 минути, Белгиеца написа:

ти какво си, мъжко или женско ?
годинки колко имаш ?
другото лице джендър ли е или е нормало ?

така както пишеш - сигурена - може да е хем сигурна, хем сигурен с по една грешна буква, нарочно ли го пусна така ?

Извинявам се за пропуските,момиче съм на 19,той също е на 19.

преди 53 минути, Тайната написа:

Вие как мислите,дали ще ме потърси и какво да правя? 

Зарежи го, така е най-правилно.
Не си губи времето с него, щото за да си избереш успешно точният правилният човек за теб, ти трябва да пробваш поне още 3 - 4 гаджета. Трябва ти да натрупаш още житейски опит, за да можеш правилно да ги оценяваш преди да си разрешиш да се вюбваш. 
На френски има една поговорка:
"Ковач се става , като ковеш."

Демек за да го придобиеш нужният ти опит, еми трябват проби и грешки.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Не си губи времето с него, щото за да си избереш успешно точният правилният човек за теб, ти трябва да пробваш поне още 3 - 4 гаджета. Трябва ти да натрупаш още житейски опит, за да можеш правилно да ги оценяваш преди да си разрешиш да се вюбваш. 

По-дебилен съвет не съм чел в този форум от месеци...
Тоест момичето да хване да си легне с 4-5 юнака, като задължително да го прави без чувства и чак след това да си позволи да се влюби и да заобича няко от душа и сърце, а?
А ако попадне на единствения и това може да продължи цял живот, пак ли да го зареже и да спре да го обича, за да има проба-грешка, докато трупа "опита" си?!?!

Ти четеш ли се кви ги плещиш из разделите в последните 10-ина дни?!?! :angry:

Според мен просто му пиши, хвани го на 4 очи и го накарай да си поговорите, задай му въпрос дали наистина вече те обича толкова, кажи му че не си длъжна когато е ядосан ти да се съобразяваш с неговите простотии и после едва ли не ти да бъдеш виновната, защото тогава наистина не си струва ти да си тази която да се чувства такава и той да чака от теб ти да му пишеш първа, най-малкото че това не е мъжка постъпка след като той е виновният.

Аз съм свободен да идва да си ме хваща мене :Д

Аз мисля че такива компромиси не бива да се правят, щом някой си позволи да ти крещи, да се държи отвратително с теб, е дошло времето да си хване всеки пътя.

Имай в предвид че ти крещи и се държи отвратително с теб и се кара с теб в ученическите ви години.

Представи си сега какъв изрод ще стане като възмажее, почне да пие да пуши, да има проблеми финансови, вземе ти посяга и си го изкарва на теб, 

;)

преди 3 часа, algor написа:

Тоест момичето да хване да си легне с 4-5 юнака, като задължително да го прави без чувства и чак след това да си позволи да се влюби и да заобича няко от душа и сърце, а?
А ако попадне на единствения и това може да продължи цял живот, пак ли да го зареже и да спре да го обича, за да има проба-грешка, докато трупа "опита" си?!?!

Ти четеш ли се кви ги плещиш из разделите в последните 10-ина дни?!?! :angry:

Преди 2007г. , значи преди да влезне бг в ЕС направих една брачна агенция за нашенки търсещи западняци. Цели 270 мадами бях качил на сайта ми. 
Та ти моят опит го нямаш с жените търсещи мъже.

Осен това, на 19 годинки нито момче, нито момиче знае още как да избере човек, с който ще могат да не се разведат.

А в конкретния случай точно тази госпожица е попаднала точно на неподходящ човек. Но нямайки достатъчно житейски опит не може да го разбере. 
Истината е, че тя му е много навита на него, а той няма да си прекара живота с нея. 

Сега, ако госпожицата беше дошла да ми снесе 60 евро за една консултацийка, тогава можеше да я избудалкам, че ще се оправят нещата и да ѝ давам съвети как да подходи с него, так че да намали или заобиколи неприятните ѝ моменти на избухванията му.  И после пак като дойде на консултацийка пак да кихне парички на масата, пак надежда ще им дам и така докато оня ѝ бие шута окончателно.

Ама тука момата като не ми плащо нищо, не виждам полза да я будалкам.
А пък тя да го приема както ще, нейна си работа.

Аз съм ги пробвал, пробвал и съм си намерил булка с която не се развждаме. Но бях на 25 годинки и знаех как да ги разпознавам. На 19 не знаех и се захванах с една гъркиня, която слушаше родителите си с българин да не се жени.

Такива работи.

преди 1 минута, Танер Заит Расим написа:

Аз мисля че такива компромиси не бива да се правят, щом някой си позволи да ти крещи, да се държи отвратително с теб, е дошло времето да си хване всеки пътя.

Ами една госпожа, майка на три деца го заряза миналата есен един дето решил, че има и право да я бие пред двете ѝ момчета, които не са от него.  Двамата имат момиченце заедно.

преди 15 минути, Белгиеца написа:

Преди 2007г. , значи преди да влезне бг в ЕС направих една брачна агенция за нашенки търсещи западняци. Цели 270 мадами бях качил на сайта ми. 
Та ти моят опит го нямаш с жените търсещи мъже.

Осен това, на 19 годинки нито момче, нито момиче знае още как да избере човек, с който ще могат да не се разведат.

А в конкретния случай точно тази госпожица е попаднала точно на неподходящ човек. Но нямайки достатъчно житейски опит не може да го разбере. 
Истината е, че тя му е много навита на него, а той няма да си прекара живота с нея. 

Сега, ако госпожицата беше дошла да ми снесе 60 евро за една консултацийка, тогава можеше да я избудалкам, че ще се оправят нещата и да ѝ давам съвети как да подходи с него, так че да намали или заобиколи неприятните ѝ моменти на избухванията му.  И после пак като дойде на консултацийка пак да кихне парички на масата, пак надежда ще им дам и така докато оня ѝ бие шута окончателно.

Ама тука момата като не ми плащо нищо, не виждам полза да я будалкам.
А пък тя да го приема както ще, нейна си работа.

Аз съм ги пробвал, пробвал и съм си намерил булка с която не се развждаме. Но бях на 25 годинки и знаех как да ги разпознавам. На 19 не знаех и се захванах с една гъркиня, която слушаше родителите си с българин да не се жени.

Такива работи.

Ами една госпожа, майка на три деца го заряза миналата есен един дето решил, че има и право да я бие пред двете ѝ момчета, които не са от него.  Двамата имат момиченце заедно.

Ем кво да ти кажа,  изроди, гледаш ли новини в България, тея  дни разправят как един изрод е убил приятелката си щото искала да го разкара, убийството било за не показан  есемес.

В България взаимоотношенията между мъжа и жената са доста извратени....

В основата на които стоят няколко неща, финанси, кой е шефа и мания за собственост, борба за надмощие!

Стига си философствал, помогни ми да си пусна Войпа към PSTN  :D

Изчакай го той да те потърси пръв

А, когато го направи не скачай веднага, много ги глезите тия момчета

преди 1 минута, Jayashri написа:

Изчакай го той да те потърси пръв

А, когато го направи не скачай веднага, много ги глезите тия момчета

Да че чак ги убиват после и бум сензация по новините ..

преди 2 минути, Танер Заит Расим написа:

Да че чак ги убиват после и бум сензация по новините ..

Именно

После той ме бие, той ме убива, той се държи така с мен

току-що, Jayashri написа:

Именно

После той ме бие, той ме убива, той се държи така с мен

В България и не само и по света като цяло не остана нищо добро.

преди 4 минути, Jayashri написа:

Именно

После той ме бие, ...  той се държи така с мен

Проблемът с влюбените млади жени е, че много носят на бой, особено ако баща им ги е шамарил често. Не ги е страх от бой. Страх ги е да не ги изостави побойника, щото такъв им трябва, истински мъж бил, печен бил и т.н.

То и влюбените мъже не се вслушват в правилните съвети и ги разиграват разни манипулаторки с години.
Любовта е болест за която няма лекарство по аптеките. 
Каго си е навило някое лице ( мъж или жена ), че иска точно тази или точно този и никой друг и никакви рационални доводи не работят. Тровят си живота и така.

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Проблемът с влюбените млади жени е, че много носят на бой, особено ако баща им ги е шамарил често. Не ги е страх от бой. Страх ги е да не ги изостави побойника, щото такъв им трябва, истински мъж бил, печен бил и т.н.

То и влюбените мъже не се вслушват в правилните съвети и ги разиграват разни манипулаторки с години.
Каго си е навило някое лице ( мъж или жена ), че иска точно тази или точно този и никой друг и никакви рационални доводи не работят. Тровят си живота и така.

И се сърдят като им го кажеш

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Брех...ти ли го съчини :rolleyes:

преди 9 часа, Белгиеца написа:

ти па как разбра че минимума е 3-4 гаджета

жена ми ми е второто гадже

и тъй 25 години вече

преди 17 минути, _nib_ написа:

и тъй 25 години вече

Имаше един лаф който е*ал е*ал кака се омъжва ....

преди 22 минути, _nib_ написа:

и тъй 25 години вече

Е па да ти кажа как.
На 19 годинки намирам една белокожа гъркиня и си въобразям, че такава ме устройва.
Да, ама не стана, щото не съм грък.
После разни други и по случайност една бивша съученичка Магда ми пусна, хей така без да я лъжа за чувства, само честно си ѝ казах че ще ми е кеф да се гушкаме. Еми тя се съгласи, ама после братче стана голема "грешка". Почнах да сравнявам следващите с нея и все им намирах косури. А тя беше естествено руса навсякъде с нежна кожа, гладка и приятна за галене. Кукличка бе.
Заради нея отказах на една португалка която сама си се нави горката, само от три разговора нямащи нищо общо със свалки.
Португалката не беше руса бе, язък.
И една англичанка почти като руса, искаше да се жениме, ама и на нея ѝ се размина.
А в деня когато скивах от далече русата ми белгийка в студенски град, зарязах на масата пред кафенето един приятел внезапно. Само казах пред него - я ко русо маце излезна от оня блок - и прескочих там едни цветя и право към нея. Оня после ми се обажда по телефона да ми се сърди, че съм го зарязал така.
Еми зарязал съм го, щото повикът на русата е бил неудържим, понеже вече съм си легал с друга естествено руса.
Та ако бившата съученичка не ми беше пуснала, еми било си е напълно възможно да съм се оженил за някоя която не е руса, щото съм нямал да знам какво е русо гажде у кревата. 
Ето как влияе пробването на различни гаджета, променят ти се вкусовете и естетическите изисквания.

А пък гаркинята ме беше блокирала, да не обръщам сериозно внимание на момичета които не са студентки. Преди нея ученичките си ми изглеждаха нормални докато бях ученик. Ама след гъркинята летвата се вдигна много, станах взискателен към умствения багаж на момите. 
Абе друго си е да имаш опит, учиш се кое е добро за тебе и кое ти харесва.

• Автор

Здравейте. Да ви споделя какво стана.. реших да го потърся,но.. написа ми какви ли не неща и то гадни. Държаниено му беше отвратително.

преди 1 час, Тайната написа:

Здравейте. Да ви споделя какво стана.. реших да го потърся,но.. написа ми какви ли не неща и то гадни. Държаниено му беше отвратително.

Честито, просто си му била бройка, омръзнала си му.

Следващия път подбирай, не си отваряй краката толкова бързо.

преди 1 час, Тайната написа:

Добре де

Ти като пускаш тема, четеш ли я?

• Автор

Ако му бях бройка едва ли щеше да ме търпи 1 година. Това не се случва за първи път....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.