Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовен проблем...

Featured Replies

преди 11 минути, Тайната написа:

Ако му бях бройка едва ли щеше да ме търпи 1 година. Това не се случва за първи път....

За тази една година, каквато си наивна може да е въртял  още две като тебе :D

Защо си се хванала като удавник за тоя боклук съвсем откровено да те питам?

Това че се държи с теб, като парцал не за първи път а ти още ревеш по него е доста смущаващо. Отвори си очите мъниче. Животът ще те почука, помачка, ще стане от теб човек. ; )

Най вероятно си емоционална, такива, като този могат да те направят доста безчувствена пази се.

• Отговори 52
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 9 минути, Танер Заит Расим написа:

За тази една година, каквато си наивна може да е въртял  още две като тебе :D

Защо си се хванала като удавник за тоя боклук съвсем откровено да те питам?

Не знам и аз,просто любов. Знам,че след време ще се осъзнае каква грешка е допуснал и отново ще ме търси,но...

преди 10 минути, Тайната написа:

Не знам и аз,просто любов. Знам,че след време ще се осъзнае каква грешка е допуснал и отново ще ме търси,но...

Забрави да те потърси, и аз чакам една красавица със сини очи вече втора година ама не, някой ден ще се събудя и ще са минали 20 години.

Това с чакането има да чакаш.

Но зависи какъв боклук си имаш, ако му се е до*ало  и няма коя да опъне може да те потърси за още едно чук чук. И кой от къде е!

Ако беше малко по голяма да те сваля и да ти покажа какво е любов, но мъниче си ;)

Абе стига се вкарвайте във филми.

Няма любов! Няма проблеми :getout:

преди 6 минути, silence... написа:

На колко си :ph34r: ?

преди 10 минути, Танер Заит Расим написа:

На колко си :ph34r: ?

На достатъчно 

преди 2 часа, Танер Заит Расим написа:

Мммм супер, отракана кака.

Хич не става въпрос за мен :no-no:

преди 15 часа, Тайната написа:

Не знам и аз,просто любов. 

Проблемът е точно в отказът ти да знаеш, или по-точно да се опознаеш самата себе си, преди да се влюбваш в крайно неподходящи индивиди.
А за да се опознаеш, еми трябва да позадълбаеш в психологията, да я поизучиш сериозничко. Ако ти е възможно де, иначе може и срещу заплащане при психоложка, тя да ти обяснява на готово къде бъркаш.
Ако имаш пари може и на сексолжка да отидеш, те са по-откровенни от психоложките и ще ти кажат например, че мъжкарите склонни към доминация си търсят точно личности като теб, да са съгласни да бъдат мачкани. 

на 18.01.2019 г. в 12:17, silence... написа:

По цитата ти ясно се вижда че си стара мома на 45, която дори не е успяла да си намери мъж чрез роднини, защото то принципно след 25 така стават запознанствата иначе си оставаш самотница, която започва да бълва клишета от този тип. :D 

преди 6 минути, KOCKAR написа:

По цитата ти ясно се вижда че си стара мома на 45, която дори не е успяла да си намери мъж чрез роднини, защото то принципно след 25 така стават запознанствата иначе си оставаш самотница, която започва да бълва клишета от този тип. :D

Моля те не се излагай, и стига плю по непознати хора, оправи си никнейма ти!
Мога да се обзаложа че нейният характер е по мъжки от твоя.

Имайки в предвид каква тема си написал!

Всички имаме своите слаби моменти и дилеми, и те се решават само и единствено  от нас самите а не от непознати потребители във форуми, нормално е като постнеш такава тема да ти се хилят каките, защото не е много мъжко, и аз съм поствал тук една единствена тема от твоя тин но за как ми липсва едно бивше гадже, та си беше загуба на време и не беше хич мъжко, трябва да си по твърд решителен и да взимаш решенията ти, животът си е твой не е мой или на някой друг съфорумник че да решава вместо теб.

И не се заяждай със съфорумниците, ако искаш по специално и професионално мнение обърни се към психолог, ще ти вземат парите, но ще се държат с теб като клиент, няма да ти се смеят, няма да те бъзикат, най професионално ще направят нужното ;)

преди 18 часа, Танер Заит Расим написа:

Моля те не се излагай, и стига плю по непознати хора, оправи си никнейма ти!
Мога да се обзаложа че нейният характер е по мъжки от твоя.

Имайки в предвид каква тема си написал!

Всички имаме своите слаби моменти и дилеми, и те се решават само и единствено  от нас самите а не от непознати потребители във форуми, нормално е като постнеш такава тема да ти се хилят каките, защото не е много мъжко, и аз съм поствал тук една единствена тема от твоя тин но за как ми липсва едно бивше гадже, та си беше загуба на време и не беше хич мъжко, трябва да си по твърд решителен и да взимаш решенията ти, животът си е твой не е мой или на някой друг съфорумник че да решава вместо теб.

И не се заяждай със съфорумниците, ако искаш по специално и професионално мнение обърни се към психолог, ще ти вземат парите, но ще се държат с теб като клиент, няма да ти се смеят, няма да те бъзикат, най професионално ще направят нужното ;)

Виж колега, първо на първо аз тая тема която съм пуснал съм се изказал по достатъчно ясен начин че не съм курвар, а това че не съм сигурен в дадената връзка е от това че в един момент оставаш без лично пространство, преди 3-4 когато още летях в небесата и мислех че да си коцкар е нещо велико, сега не е така и няма и да споря с теб дали наистина мисля така или не. Тъй като ние хората винаги гледаме да се бъзикнем с другите, човека с този профил silence не понечи да напише нещо свързано с темата която бях пуснал, а се намеси в аспект че аз съм коцкар, курвар, лицемер едва ли не и темата ми била излишна, да ама не, когато не познаваш си замълчи, а просто ако имаш да кажеш нещо по темата кажи, дръж се така с другите както искаш да се държат с теб, а точно пък в един форум да ми изтъкваш колко съм мъж или не, е дори несериозно!

Той Танер, доколкото виждам си гони надницата с постове от тук. От 40 поста - 20 негови. Доста е запознат с "любовите".

на 18.01.2019 г. в 6:47, Тайната написа:

Здравейте. Да ви споделя какво стана.. реших да го потърся,но.. написа ми какви ли не неща и то гадни. Държаниено му беше отвратително.

на 18.01.2019 г. в 8:46, Тайната написа:

Ако му бях бройка едва ли щеше да ме търпи 1 година. Това не се случва за първи път....

Кое не се случва за първи път?

Щом се е държал кофти му го кажи.

- Ти се държа отвратително! Защо? Аз ти писах и исках да се изясним, какъв е проблема и ако не искаш да сме заедно ми го кажи в прав текст! Така и ти и аз сме свободни.

Разсейваш и забравяш. Точка.

на 18.01.2019 г. в 8:58, Тайната написа:

Не знам и аз,просто любов.

По- просто е - просто секс.

Няма от форум да научите какво трябва да направите и как да постъпите, няма как човек без да ви познава да даде съвет, вие си знаете отношенията какви са ви, сядате и си изяснявате нещата с партньора. 

преди 10 минути, AAUUXX написа:

..., няма как човек без да ви познава да даде съвет, ...

Що да няма, те статистически правят всички все едни и същи грешки. И това се повтаря през годините.

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Що да няма, те статистически правят всички все едни и същи грешки. И това се повтаря през годините.

Няма нищо вярно в това. 

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Няма нищо вярно в това. 

Аз колко пари съм изкарал с това дето не било вярно, ако знаеше шапката ще ти падне.

на 19.01.2019 г. в 13:16, KOCKAR написа:

Греда!

на 20.01.2019 г. в 8:07, KOCKAR написа:

Виж колега, първо на първо аз тая тема която съм пуснал съм се изказал по достатъчно ясен начин че не съм курвар, а това че не съм сигурен в дадената връзка е от това че в един момент оставаш без лично пространство, преди 3-4 когато още летях в небесата и мислех че да си коцкар е нещо велико, сега не е така и няма и да споря с теб дали наистина мисля така или не. Тъй като ние хората винаги гледаме да се бъзикнем с другите, човека с този профил silence не понечи да напише нещо свързано с темата която бях пуснал, а се намеси в аспект че аз съм коцкар, курвар, лицемер едва ли не и темата ми била излишна, да ама не, когато не познаваш си замълчи, а просто ако имаш да кажеш нещо по темата кажи, дръж се така с другите както искаш да се държат с теб, а точно пък в един форум да ми изтъкваш колко съм мъж или не, е дори несериозно!

Много насериозно си приел забележката ми. Не ми вкарвай всичките тези неща дето си избълвал. Ако исках да кажа ...щях да го кажа. Изобщо не ме вълнува :getout:

преди 29 минути, silence... написа:

Греда!

Много насериозно си приел забележката ми. Не ми вкарвай всичките тези неща дето си избълвал. Ако исках да кажа ...щях да го кажа. Изобщо не ме вълнува :getout:

Така като гледам си е чист гол, и то английски, но пък и бодали много има в днешно време, все някой се е излъгал! Остани си с здраве ^^ :) 

преди 24 минути, KOCKAR написа:

бодали

:hush:

Престани да съчиняваш разни неща...

Тенкс иначе за здравето.

преди 50 минути, silence... написа:

:hush:

Престани да съчиняваш разни неща...

Тенкс иначе за здравето.

Ахаха стара мома на 45, кажи му да си пусне 40 е новото 20 да гледа какви моми на 40 има ахахаха.

Ако не греша си 30 + ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.