Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Блокиране на входящи обаждания

Featured Replies

Здравейте на теленор съм и искам да блокирам всички входящи обаждания, но да мога да виждам, кой ми е звънял има ли такава функция? Виждам в сайта им това
https://www.telenor.bg/bg/content/%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0
Пробвам кодовете, но когато звънна от друг номер, пак ми звъни все едно не работят тези кодове...Защо така? Искам просто да си ми е включен телефона, да мога да звъня на хора аз, но друг да не може да ми звъни и дори да звъни да виждам някъде, кой ме е търсил. Как мога да го направя. Мерси предварително. :)

• Автор

Искам да виждам, кой ме е търсил, но отсреща да им е все едно ми е изключен телефона. това е

• Автор

Като дам блокиране иска парола код някакъв 4 цифрен и все дава грешка, какво да въведа там.....

Потърси в нета какъв е стандартния код според производителя на телефона. Виж в ръководството все някъде трябва да го пише. 

Друг начин е да  сложиш всички номера в черен списък.

Според мен няма такава възможност, каквато търсиш- блокиран ли е телефона, няма изобщо да ти звъни, а ти няма да знаеш, че се е опитвал да звъни.

П.П. Преди време ползвах програма за блокиране, сега като я погледнах, май има възможност за известяване, виж я:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist&hl=bg

преди 11 минути, lupis написа:

Според мен няма такава възможност, каквато търсиш- блокиран ли е телефона, няма изобщо да ти звъни, а ти няма да знаеш, че се е опитвал да звъни.

П.П. Преди време ползвах програма за блокиране, сега като я погледнах, май има възможност за известяване, виж я:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist&hl=bg

Става и с приложение ама той не казва какъв му е телефона. Може да е нокия с фенерче :) 

• Автор

Значи с приложението мога да блокирам всички обаждания, ще пробвам.

преди 1 час, nqma_me3 написа:

Здравейте на теленор съм и искам да блокирам всички входящи обаждания, но да мога да виждам, кой ми е звънял има ли такава функция? Виждам в сайта им това
https://www.telenor.bg/bg/content/%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0
Пробвам кодовете, но когато звънна от друг номер, пак ми звъни все едно не работят тези кодове...Защо така? Искам просто да си ми е включен телефона, да мога да звъня на хора аз, но друг да не може да ми звъни и дори да звъни да виждам някъде, кой ме е търсил. Как мога да го направя. Мерси предварително. :)

В телефона ти трябва да има опцията  не ме безпокой. Избери си я нея. Ама на мен ми е странно що ги ползвате тези телефони, като искате подобни простотии.

преди 6 минути, nqma_me3 написа:

Значи с приложението мога да блокирам всички обаждания, ще пробвам.

Хората няколко пъти ви питат какъв ви е апарата, а вие се правите, че не виждате.
Няма как да получите адекватна помощ, ако не дадете пълно и изчерпателно инфо за техниката, която ползвате.

Ако имаш смартфон с андроид, може да си настроиш филтър да блокира номера, но за всички може и да трябва да си намериш приложение. И няма да им дава, че телефона е изключен, а ще им дава заето. Вече евентуално в настройките може да има опция да се види кой ти е звънял или ако е приложение в него някъде. Ако искаш да им дава изключен телефон, ще трябва да пренасочиш обажданията към телефонен номер, който е изключен, но няма да можеш да виждаш кой ти е звънял. Евентуално за това, което искаш, говори с оператора дали могат да го направят.

Nights Keeper се казва приложението, което аз ползвам. Опцията да блокира номера (дава заето) е платена (покупка в приложението). Показва от кой номер е звъняно. Приложението има богат избор от настройки и профили, да блокира звука изобщо, да блокира номера от списък, да пропуска номера от списък, да пуска обаждане след определен брой опити, настройка за час и дни от седмицата и т.н. Да блокира SMS известяване, изпращане на SMS до номера, който ви търси, настройка за WiFi,  Bluetooth, синхронизация и подсветка и т.н. Преди ползвах две други приложения, също платени и много добри, но искат рут, а от няколко години не се занимавам да си рутвам телефоните (защото не е нужно). В момента и двете не ги откривам в Google Play, явно по някаква причина са свалени. Едното е ROOT CALL BLOCKER, другото е от същия програмист, казваше се Call Master (Pro версията).

Горещо препоръчвам Nights Keeper, мисля, че е едно изключително добро приложение. Руско е ;) До колкото виждам, плащането в приложението е 5.79 лв. Преди това приложение изпробвах много други от най-популярните и все нещо не ми харесваше, нещо им липсваше или не бе направено кадърно, но това е много по-добро от всички тези, които съм пробвал. Изключително удобно когато искаш да не те търсят, да си починеш от приятели, но определени хора все пак да могат да те намерят.

L2tTJnUg3jwvRnF0cPQJMToVaNhkdeL3Ii1T6zSr

• Автор

Сега ще пробвам твоето, но всички други звънят за секунда и дава заето... дано не е такова..

преди 27 минути, nqma_me3 написа:

Сега ще пробвам твоето, но всички други звънят за секунда и дава заето... дано не е такова..

Аз съм с платената версия. Да, отсрещната страна има вероятност да чуе едно позвъняване, случва се. Ти няма да чуеш нищо, но отваряйки приложението, ще видиш кой и кода ти е звънял. Тези приложения, които искаша рут, при тях директно се блокираше номер, до колкото си спомням, отсрещната страна нищо не чуваше, директно даваше заето.

преди 1 час, Емил Костов написа:

В телефона ти трябва да има опцията  не ме безпокой. Избери си я нея. Ама на мен ми е странно що ги ползвате тези телефони, като искате подобни простотии.

Това, че ползваме телефони, не значи, че трябва да си губим спокойствието заради тях и да робуваме на една кутийка... ;) Честно казано, всяко позвъняване ми действа на нервите.

Понякога хората просто не искат да бъдат безпокоени... Например, когато спят следобед. Въпреки това, трябва да съм достъпен за други (например роднини...). Или пък да могат да ме търсят само номерата, които са ми в контактите, или пък обратното... Приятелите ми знаят. Въпреки това, ако все пак трябва да бъда намерен, понякога оставям опцията да пропусне петото-седмото или еди кое си обаждане (ако ги направи за по-малко от 1/2 час), ако на някой му трябвам толкова спешно.

Не знам как е при HTC но при HUAWEI си има функция за добавяне на номера в черен и бял списък. Както и функция да блокира и всички номера независимо в кой списък са. Все ми се струва, и че при него би трябвало да има нещо такова.

преди 6 часа, nqma_me3 написа:

Всички са така. Предполагам, че това се случва защото телефона трябва да провери в телефонния указател или в програмата, дали да блокира номера. А отсрещната страна може да си помисли, че ти виждаш номера му и му прекъсваш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.