Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Блокиране на входящи обаждания

Featured Replies

преди 7 часа, djagi написа:

. Руско е ;)

Моето предложение също е руско:)

• Автор

И все пак не искам да ми дава заето, както правят тия приложения, а да дава все едно е изключен или пък нещо друго, защото с тия приложения, отсрещния човек ще си помисли, че съм го блокирал... няма ли начин да е, след сигнала запишете вашето съобщение или абоната е извън обхват и т.н, но същевременно да мога да си ползвам телефона....

А ти видя ли какво съм ти написал? Няма това, което ти искаш да стане с приложение или настройка, освен ако не прехвърлиш обаждането.

преди 18 часа, djagi написа:

Аз съм с платената версия. Да, отсрещната страна има вероятност да чуе едно позвъняване, случва се. Ти няма да чуеш нищо, но отваряйки приложението, ще видиш кой и кода ти е звънял. Тези приложения, които искаша рут, при тях директно се блокираше номер, до колкото си спомням, отсрещната страна нищо не чуваше, директно даваше заето.

Това, че ползваме телефони, не значи, че трябва да си губим спокойствието заради тях и да робуваме на една кутийка... ;) Честно казано, всяко позвъняване ми действа на нервите.

Понякога хората просто не искат да бъдат безпокоени... Например, когато спят следобед. Въпреки това, трябва да съм достъпен за други (например роднини...). Или пък да могат да ме търсят само номерата, които са ми в контактите, или пък обратното... Приятелите ми знаят. Въпреки това, ако все пак трябва да бъда намерен, понякога оставям опцията да пропусне петото-седмото или еди кое си обаждане (ако ги направи за по-малко от 1/2 час), ако на някой му трябвам толкова спешно.

Ами има една опция, която се казва спиране на звука или изключване на телефона. 

преди 7 часа, Емил Костов написа:

Ами има една опция, която се казва спиране на звука или изключване на телефона. 

Къде видя нещо да е адекватно на това, което описах като функции на приложението? (непонятно как точно ги разбираш нещата...) Ако ще си говорим просто (колкото да не заспим), то и самолетен режим върши някаква работа... Мисля, че не си прочел какво съм написал, но може и да бъркам, извинявам се. (м/би ще трябва да дообяснявам, защо и как спирането на звука или изключването на телефона не е точно това, за което става дума). Много се надявам да не влизам в подобно празнословие, още веднъж, извинявай!

преди 9 часа, nqma_me3 написа:

И все пак не искам да ми дава заето, както правят тия приложения, а да дава все едно е изключен или пък нещо друго, защото с тия приложения, отсрещния човек ще си помисли, че съм го блокирал... няма ли начин да е, след сигнала запишете вашето съобщение или абоната е извън обхват и т.н, но същевременно да мога да си ползвам телефона....

Има един начин... Фарадеев кафез май се казваше... Излизаш извън обхват някъде (умишлено), обвиваш го във фолио (примерно), тогава, ще дава, че си извън обхват. Включваш в самолетен режим, и си ти! Ще можеш да си ползваш телефона като нещо си, но без връзка към оператор и т.н. Няма начин и едното, и другото... С една дума - няма начин, да си хем тарикат, хем да виждаш кой те търси, хем отсрещния да си мисли, че нямаш обхват (примерно), хем едното, хем другото... Вкарайте малко логика в тези пожелания, стига празни мисли...

на 17.01.2019 г. в 23:44, nqma_me3 написа:

Искам да виждам, кой ме е търсил, но отсреща да им е все едно ми е изключен телефона. това е

Може, но не с телефон. Става с така наречения мобилен SIP, но това си е скъпо начинание.

Вариант е и да потърсиш някое приложение за имитиране на звуци при входящ разговор и да направиш телефона автоматично да отговаря при входящо позвъняване, за да няма сигнал свободно и след това веднага да се включва това приложение и да казва примерно че телефона е изключен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.